Ο Πρίγκιπας William υπό το φως της αστρογεωγραφίας

Επίσης θα μάθει πολύ καλά το νόημα της φράσης
Παπασταύρου Λίντα
Ο Πρίγκιπας William υπό το φως της αστρογεωγραφίας

από τον Urania lab

Ο αστρογεωγραφικός χάρτης του Πρίγκιπα

wil

Πάνω από την Αγγλία έχουμε στο Μεσουράνημα τον Δία και τον Πλούτωνα, ένας πολύ δυνατός συνδυασμός. Η σύνοδος αυτή μας δείχνει ότι μπορεί να είναι ηγέτης σε ακραίες καταστάσεις, ακόμα και ότι θα απειληθεί θανάσιμα. Θα μιλάνε για αυτόν, θα τον βλέπουν σαν μοναδικό ηγέτη, γιατί Τουλάχιστον στον τόπο του βγάζει προς τα έξω μια έμφυτη «ανωτερότητα» και ποιότητα.

Επίσης θα μάθει πολύ καλά το νόημα της φράσης «η εξουσία διαφθείρει», ακριβώς μέσα από τις καταχρήσεις και την διαφθορά, που θα κληθεί να διαχειριστεί ή να αντιμετωπίσει.

Η τομή της συνόδου από τις γραμμές των Ουρανού-Ποσειδώνα-Ερμή του δίνει μια ακαταμάχητη γοητεία καθώς θα προσπαθήσει να υλοποιήσει ένα όραμα για το μέλλον του πλανήτη, μέσα από πρωτοποριακές ιδέες. Το αν θα τα καταφέρει εξαρτάται κατά πολύ από το πως θα χειριστεί τους «πειρασμούς» του Δία και του Πλούτωνα. Κι αυτό γιατί είναι γνωστό πως οι εκάστοτε «συμφωνίες με τον διάβολο» έχουν συνήθως άσχημο τέλος.

Η Αστρογεωγραφία του γάμου

wed

Ο Ουρανός στο Μεσουράνημα στην γαμήλια τελετή, που ενεργοποιεί την γενέθλια σύνοδο Δία-Πλούτωνα, σημαίνει ότι το ζεύγος είναι πρόθυμο να παίξει το ρόλο του αναθεωρητή των πάντων, ωστόσο πάντα θα είναι υπόλογοι σε κάποιους για τις επιλογές τους.

Οι ζωές των άλλων θα ανακατεύονται με τη δική τους με ένα τρόπο αβέβαιο και ομιχλώδη, τρέφοντας έτσι τις προσδοκίες των παπαράτσι.

Η Αφροδίτη στο Μεσουράνημα απλά σημαίνει ότι ...ο έρωτας και το χρήμα δεν κρύβονται όπως λέει ο σοφός λαός! Αυτός ο γάμος θα γράψει ιστορία και θα απασχολήσει για ποικίλους λόγους την παγκόσμια κοινή γνώμη. Το νυφικό και η όλη διακόσμηση της τελετής θα έχουν μεγάλη αισθητική επιτυχία, που μάλλον θα γίνει πρότυπο για ανάλογους γάμους διασημοτήτων.

Ο Ήλιος στο Μεσουράνημα περνά πάνω από Ρωσία, Τουρκία και την Ανατολική Αφρική και μας δείχνει ότι ο γάμος σε αυτές τις περιοχές θα έχει μεγάλη επιρροή ή ανταπόκριση.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved