Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2023
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 14° 34' 18" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 21° 58' 23" ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΕΡΜΗΣ - 20° 00' 19" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 09° 25' 47" ΙΧΘΥΕΣ
ΑΡΗΣ - 10° 52' 56" ΔΙΔΥΜΟΙ
ΔΙΑΣ - 06° 33' 59" ΚΡΙΟΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 26° 10' 18" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 15° 00' 04" ΤΑΥΡΟΣ
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 23° 40' 50" ΙΧΘΥΕΣ
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 28° 45' 01" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 08° 15' 15" ΤΑΥΡΟΣ R

Καλαμάτα 1821-Ένα γεγονός, μια Ιστορία

Όταν ρωτήθηκε ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης, στο ποιοι
Καλαμάτα 1821-Ένα γεγονός, μια Ιστορία
από τον Γιάννη Μπαρδόπουλο
20090515_John_Bardopoulos

Είναι μερικές στιγμές που η αστρολογική διερεύνηση των γεγονότων αποκαλύπτει ενδιαφέρουσες συμπτώσεις του τύπου «κοίτα βρε παιδί μου το πως φαίνεται, βγάζει μάτι!»

Κάτι τέτοιο συμβαίνει και στην περίπτωση μιας ιστορικής επετείου για την πατρίδα μας, μιας στιγμής που τα τελευταία χρόνια κάποιοι προσπαθούν να μας κάνουν να την ξεχάσουμε ή να την υποτιμήσουμε.

Το σημαντικό είναι πως από αυτό το γεγονός φαίνεται να «ξεπήδησαν» κι ένα πλήθος δεδομένων ή καταστάσεων που αφορούν άμεσα την πατρίδα μας.

Και ξεκινάμε…

Kalamata_Charts 

Η πρώτη στρατιωτική επιτυχία που έγινε από συγκροτημένο ένοπλο τμήμα του σκλαβωμένου μέχρι το 1821 Ελληνισμού ήταν η απελευθέρωση της Καλαμάτας, στις 23 Μαρτίου 1821, (σύμφωνα με το παλιό ημερολόγιο), στις 16:00 μμ. Η πηγή της ώρας είναι από τον Άγγλο διπλωμάτη και ιστορικό Finley.

Εδώ να σκεφτούμε, Άγγλος διπλωμάτης και ιστορικός παρακολουθεί τα γεγονότα στην Ελλάδα; Είναι δυνατόν τέτοια σημασία οι Άγγλοι; Για μια επανάσταση από ομάδες αγράμματων Ελλήνων; Γιατί κακά τα ψέματα ο Finley ήταν στην Ελλάδα για την Ελλάδα και όχι για την Τουρκία, εδώ ήταν οι εξελίξεις.

Βέβαια, δεν ήταν η πρώτη φορά που οι Έλληνες έκαναν προσπάθεια για την απελευθέρωση τους από το Τούρκικο ζυγό. Άλλοι το ζητούσαν, και άλλοι σφύριζαν κλέφτικα. Δεν θα επεκταθούμε σε δύσκολες πολιτικές αναλύσεις, αλλά η αστρολογική ανάλυση μου είναι υποχρεωμένη να σταθεί στα αποτελέσματα. Και στις «συμπτώσεις» που αστρολογικά προκύπτουν από την απαρχή της Επανάστασης, πριν ακόμα η σύγχρονη Ελλάδα συσταθεί σαν κράτος.

Ας δούμε τα γεγονότα.

1_Kalamata_Ellas_ACG

Με την απελευθέρωση της Καλαμάτας, έχουμε ένα βασικό στοιχείο για μελέτη. Και είναι η παραπάνω εικόνα. Όπου παρατηρούμε πως πάνω από την Πελοπόννησο και πιο συγκεκριμένα από την περιοχή της Καλαμάτας, είναι η Άστρο χαρτο γραφική προβολή του Ήλιου και της Σελήνης σε 150 μοίρες όψη με τον 4ου οίκο του γεγονότος. Σημαντικό οίκο κατά την τεχνική της Άστρο χαρτογραφίας.

Επίσης πάνω από την περιοχή του Ναυπλίου, (όπου αργότερα έγινε και η δολοφονία του Καποδίστρια), της Αίγινας και των Αθηνών είναι και πάλι η προβολή του 4ου οίκου σε 90 μοίρες με τον Βόρειο Δεσμό και σε 120 μοίρες με τον Ήλιο της απελευθέρωσης της Καλαμάτας.

Οι πρώτοι δυσμενείς παράγοντες πάνω από την Καλαμάτα δείχνουν τις θυσίες του λαού και ότι αυτές (θα) είναι μεγάλες στην όλη πορεία. Μάλιστα επειδή η συμμετοχή είναι του Ήλιου και Σελήνης έχουμε και ευρεία απήχηση.

Ο δεύτερος συσχετισμός δείχνει την ευρύτερη περιοχή της πρωτεύουσας, προσωρινής και τελικής, καθώς και περιοχές όπου θα ληφθούν σημαντικές αποφάσεις. Όπως και έγινε.

Πάνω από την Επίδαυρο, όπου έγινε και η πρώτη «δημοκρατική» Εθνοσυνέλευση και υπογραφή της υποτέλειας, της Ελλάδας στην Μεγάλη Βρετανία -προτού καν απελευθερωθεί- εκεί χωροταξικά έχει προβολή ο Βόρειος Δεσμός της Σελήνης σε 90 μοίρες (τετράγωνο) με τον 4 γωνιακό οίκο. Εδώ να σημειώσουμε ότι η προβολή της Σελήνης 4ου οίκου σε όψη 150 μοιρών έχει και προβολή πάνω από τα Καλάβρυτα και την Αγία Λαύρα. Τα συμπεράσματα δικά σας.

 2_Kalamata_europe_ACG

Στην παραπάνω εικόνα βλέπουμε την κλασική Άστρο χαρτο γραφική προβολή του ίδιου γεγονότος πάνω από την Ευρώπη.

Παρατηρούμε σημαντικά crossings (διασταυρώσεις γραμμών) και προβολές.

Η προβολή του Ερμή 7ου οίκου περνάει πάνω από την Μόσχα, από όπου ήρθε και ο πρώτος κυβερνήτης της Ελλάδος.

Πάνω από την σημερινή Ουκρανία στην πόλη της Οδησσού, γενέτειρας της Φιλικής Εταιρείας έχει προβολή ο Πλούτωνας 7ου οίκου. Η απόλυτη συνομωσία ατόμων που γαλούχησαν και ανάθρεψαν την τελική Ιδέα της Ελληνικής Επανάστασης και απελευθέρωσης. Μοιραία η προβολή αυτή είναι και πάνω από την Άγκυρα αλλά και πάνω από την Κωνσταντινούπολη, όπου ήταν η μεγάλη πύλη, στην δυναμική πλευρά της ζώνης επιρροής.

Ένα από τα πιο σημαντικά crossings που παρατηρούμε είναι και πάνω από τη Ιερουσαλήμ, των Άρη και Πλούτωνα 7ου οίκου.

Όταν ρωτήθηκε ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης, στο ποιοι είναι οι Έλληνες που συμμετέχουν στην Επανάσταση και πως τους ξεχωρίζουμε, απάντησε ότι είναι όλοι οι χριστιανοί! Στην Ιερουσαλήμ, τόπο μαρτυρίας του Ιησού Χριστού είναι και το Ελληνορθόδοξο Πατριαρχείο όπου έχει το ύψιστο καθήκον να προστατεύει την χριστιανική πίστη.

Τέλος πάνω από το Λονδίνο και Βερολίνο (52 και 54 βόρειο) έχουμε προβολή crossing της Σεληνης/4ου οίκου με τις γραμμές του Ουρανού και του Ποσειδώνα.

Στην παραπάνω εικόνα διαπιστώνουμε τις τρεις μεγάλες περιοχές της Ευρώπης όπου οι ηγεσίες των κρατών επηρέασαν και επηρεάζουν από καταβολής του σύγχρονου Ελληνικού κράτους τα γεγονότα και τις εξελίξεις στην πατρίδα μας.

Συνοπτικά, η Ρωσία μας σέβεται για τις αρχαίες γνώσεις μας, ενώ η Αγγλία είναι εντυπωσιασμένη από την ομορφιά του πολιτισμού μας, γι’ αυτό και ο Έλγιν «απαλλοτρίωσε» την Ακρόπολη (Ουρανός ανώτερη οκτάβα του Ερμή, όπου είναι και ο κλέφτης).

Τέλος η Γερμανία με την Αυστρία (Αυστροουγγαρία) έχουν μια εμφανή ιδεολογική  προσκόλληση στον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό. Είναι γνωστό ότι με την έλευση των Βαυαρών στην Ελλάδα υιοθετήθηκε η βαυαρική πολεοδομική αρχιτεκτονική που είναι αντιγραφή του Ελληνικού πολιτισμού. Πόσο τυχαία είναι η Γερμανική και Αυστριακή πεποίθηση ότι οι Δωριείς έχουν κατεβεί από την ευρύτερη περιοχή της κεντρικής Ευρώπης όπου είναι η σημερινή Γερμανία και Αυστρία; Φυσικά αυτοί πιστεύουν ότι οι Μυκήνες είναι και Αποικία τους. Και το ευτύχημα του ότι είναι «πολιτισμένοι» δυστυχώς ισοφαρίζεται από τις βάρβαρες πρακτικές κατά των γηγενών που τους θεωρούν και ανάξιους…

3_Kalamata_world_ACG 

Με σημείο αναφοράς την παραπάνω εικόνα θέλω να μνημονεύσω ένα και μοναδικό γεγονός, το «Ανήκομε εις την Δύση» και όχι η «Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες». Αυτές οι δυο ιστορικές φράσεις ειπώθηκαν στην Ελληνική βουλή και κρύβουν μια αλήθεια για το που ανήκουμε και φαίνεται στην παραπάνω εικόνα με το crossing Μεσουρανήματος Βόρειου δεσμού της Σελήνης, με τις προβολές των Ουρανού και Ποσειδώνα πάνω από τον Ατλαντικό.

Το crossing αυτό είναι στην βόρεια απόκλιση της Ουάσιγκτον, πρωτεύουσα των ΗΠΑ και έδρα του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου. Εδώ να θυμίσω ότι για μια ψήφο διάφορα δεν έγινε επίσημη γλώσσα των ΗΠΑ η Ελληνική. Ο Λευκός Οίκος όμως έχει Ελληνικό ρυθμό στην εξωτερική του απεικόνιση. Νομίζω ότι είναι περιττό να επεκταθούμε σε άλλες λεπτομέρειες. Άλλωστε για τους σκεπτικιστές είναι όλα μια σύμπτωση, για όσους μελετούν την Αστρολογία και τις δυνατότητες της είναι αδιαμφισβήτητο γεγονός. Εν κατακλείδι είναι στο χέρι μας να δείξουμε στο μέλλον μας ότι δεν αξίζουμε την ποταπή συμπεριφορά τους αλλά τον σεβασμό τους σαν ομοτράπεζους.

Τελειώνοντας, να τονίσω ότι αυτοί οι αστρολογικοί συσχετισμοί με την ιστορία της Ελλάδας μπορεί να θεωρούνται ανόητες συμπτώσεις για τους απανταχού πολέμιους, ωστόσο είναι τόσο εμφανείς και μάλιστα από έναν και μόνον αστρολογικό χάρτη, αυτόν της πρώτης απελευθερωμένης πόλης από τα ελληνικά στρατεύματα. Που να πιάσουμε και τους υπόλοιπους...

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved