Αστροχαρτογραφία-Οι διασταυρούμενες γραμμές της Αφροδίτης

Το νόημα της διασταύρωσης θα εκδηλωθεί μέσα σε ένα κύκλο διαμέτρου 400 km
Παπασταύρου Λίντα
Αστροχαρτογραφία-Οι διασταυρούμενες γραμμές της Αφροδίτης

από τον Urania lab





Ακολουθούν ερμηνείες για τις επιδράσεις που έχουν τα ζευγάρια που σχηματίζουν οι πλανήτες και τα οποία σημειώνονται πάνω στο χάρτη σας με τη διασταύρωση δύο χρωματιστών γραμμών.

Η κατοίκηση σε μέρη όπου δύο ή περισσότεροι πλανήτες βρίσκονται σε γωνιώδη θέση, είναι διπλή σιγουριά για μια μοναδική και έντονη ζωή. Φυσικά υπάρχουν συνδυασμοί που πρέπει να αποφεύγονται καθώς και συνδυασμοί που πρέπει να επιζητούνται.

Το νόημα της διασταύρωσης θα εκδηλωθεί μέσα σε ένα κύκλο διαμέτρου 400 km με κέντρο το σημείο που τέμνονται οι πλανήτες

Αφροδίτη * Άρης

Οι περιοχές όπου διασταυρώνονται οι γραμμές του θηλυκού και του αρσενικού πλανήτη είναι, όπως είναι αναμενόμενο, εκείνες όπου μπορείτε να απολαύσετε και να ζήσετε περισσότερο τη σεξουαλικότητα.

Εδώ κυριαρχούν η αδιακρισία και η ανυπομονησία, βασίζεστε στην εμπειρική γνώση και αναζητείτε την ατέλειωτη ποικιλία στον ερωτικό και σε άλλους τομείς της ζωής. Έχετε συνεχώς κέφια με αποτέλεσμα να επιζητάτε τις τρυφηλές απολαύσεις και η αθυρόστομη, πολύμορφη όρεξή σας μάλλον δεν περιορίζεται στις συνηθισμένες εκφράσεις. Εδώ κατακτάτε το αντικείμενο του πόθου σας και χρησιμοποιείτε την εκτίμηση και την ευαισθησία σαν κίνητρα για να ξεφεύγετε από περιοριστικές ή ανώριμες σχέσεις.

Εδώ γίνεται το δέσιμο του πνεύματος με τη σάρκα ή μπαίνουν σε εφαρμογή οι ιδέες. Η διασταύρωση αυτή συμβολίζει την τελείωση του εαυτού ή την εγκατάλειψη. Στην καλύτερη περίπτωση η αγάπη για τους άλλους θεωρείται κομμάτι του εαυτού και η αφύπνιση της φύσης του αντίθετου φύλου και η συγγένεια του Έρωτα βιώνεται και αφομοιώνεται από τον εαυτό. Βλέπετε το σεξ σαν ανανέωση του εαυτού και αποφεύγετε να χάνετε τον εαυτό σας μέσα στους άλλους.

Αφροδίτη * Δίας

Η τέχνη και η ομορφιά γίνονται θέματα αφηρημένης μελέτης και λάμπετε μέσα σε ένα κοινωνικό περιβάλλον που εκτιμά τα μοντέρνα πράγματα και αγαπά το στυλ.

Οι φίλοι είναι γοητευτικοί και θαυμάζονται από την κοινωνία.

Η περιοχή χαρακτηρίζεται από την καλή τύχη, την επιτυχία , την ομορφιά και το γέλιο που φτάνουν σχεδόν σε υπερβολές. Το μειονέκτημα εδώ μπορεί να είναι η μαλθακότητα ενώ η μεγάλη ευκολία στη ζωή ίσως οδηγήσει στη χαλάρωση, στην ακολασία και την έλλειψη κινήτρων.

Οι άντρες γίνονται πολύ θηλυπρεπείς κάτω από αυτή την επίδραση και οι γυναίκες δείχνουν αρχοντικές, γίνονται δημοφιλείς και δέχονται πολλά δώρα και προσκλήσεις. Η ζωή μοιάζει κενή από ουσία και προκλήσεις με αποτέλεσμα πολλά να ερμηνεύονται σε πεζά αισθήματα σε έναν συναισθηματισμό σαπουνόπερας ενώ καλλιεργείτε το σύνδρομο της πριμαντόνας.

Ο έκδηλος καταναλωτισμός γίνεται ένα πάθος. Δίνετε σπάταλα πάρτι και κοσμοπολίτικους γάμους με αποτέλεσμα να θεοποιείται η διασκέδαση και όλα να μοιάζουν με μιούζικαλ του ’50. Γνωρίζετε πλούσιους φίλους και ίσως παντρευτείτε από συμφέρον. Η οκνηρία και ο ηδονισμός ωστόσο, απειλούν τον ιδεαλισμό.

Αφροδίτη * Κρόνος

Δείχνετε άσχημοι και γεμάτοι ανάγκες, οι φίλοι σας απογοητεύουν αφού τα αισθηματικά και τα κοινωνικά δεν ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας.

Έχετε τις συμβατικές ανάγκες για επιτυχία και οικονομική άνεση, άρα οι φιλοδοξίες παραμένουν μάλλον συνηθισμένες.

Εντούτοις, γοητεύεστε κρυφά από αυτά που οι άλλοι θεωρούν απωθητικά. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει τη ζωή του περιθωρίου, την ταπείνωση ή ιδιαίτερα ερωτικά γούστα.

Οι άντρες καταλαβαίνουν ελάχιστα τις γυναίκες, ώστε η συναισθηματική ωρίμανση αναχαιτίζεται. Πολλές φορές σας τραβά ο τύπος του γεροπαραλή (ή το θηλυκό αντίστοιχό του) με αποτέλεσμα οι δεσμοί να είναι απογοητευτικοί. Η ζήλεια οδηγεί συχνά στην αυτό-αποδοκιμασία και η σεξουαλικότητα μπορεί να γίνει αρκετά ιδιόρρυθμη, με σαδομαζοχιστικές ή φετιχιστικές εμπειρίες.

Έχετε σύνεση και αυτοέλεγχο και το μέρος είναι καλό για λεπτομερή και προσεκτική τεχνική εργασία ή για σχέσεις ανάμεσα σε μεγαλύτερους σε ηλικία ανθρώπους. Για τους περισσότερους όμως είναι μια αρνητική περιοχή, όπου ο αυτοσεβασμός, τα ζητήματα του σπιτιού και των σχέσεων είναι παγωμένα και βαρετά.

Αφροδίτη * Ουρανός

Όσο μονότονη είναι η σχέση Αφροδίτη Κρόνου, τόσο ζωντανή είναι η σχέση Αφροδίτης Ουρανού.

Τα πάντα σπινθηροβολούν από αντιθέσεις και συγκίνηση. Το πιο συναρπαστικό όμως είναι η κοινωνική ζωή καθώς καινούργιοι πρωτότυποι φίλοι μπαινοβγαίνουν στη ζωή σας σαν ηθοποιοί σε έργα. Ο αντικομφορμισμός σας εκδηλώνεται στη διατροφή, στο ντύσιμο, στη συμπεριφορά, στις συνήθειες και στην επιλογή των συντρόφων, έτσι ώστε οι άλλοι σας βρίσκουν είτε γοητευτικούς είτε έντονα απωθητικούς.

Οι ερωτικές ανάγκες είναι έντονες και παίρνουν πολλές μορφές και πολλές φορές προσπαθούν να εκφράζονται πρωτότυπα. Μέσα από αυτές βλέπετε τον εαυτό σας στον καθρέφτη των επιθυμιών των άλλων. Ειδύλλια με την ένταση ανεμοστρόβιλου, από αυτά που συναντάμε μόνο στα βιβλία σας ενθουσιάζουν τουλάχιστον μια φορά το μήνα. Από την άλλη, το απότομο τέλος που έχουν αυτά οφείλεται στο ότι παραβλέπετε το δέσιμο και τη δέσμευση που συνοδεύουν τη στοργή. Προβάλλετε τα ιδανικά σας πάνω στο αγαπημένο σας πρόσωπο και ίσως επαναστατήσετε όταν αυτό απαιτήσει αναγνώριση της προσωπικότητάς του.

Εδώ όμως, το στυλ, ο μποέμικος, πρωτοποριακός τρόπος ζωής σας συνδέει με συναρπαστικούς φίλους και η κοινωνική αλλαγή είναι απαραίτητη στα αισθητικά στάνταρντς. Ο ουτοπισμός βρίσκεται σε πλήρη άνθηση και μπορεί να λάβετε μέρος σε ερωτικές ομάδες και σε κοινοβιακές καταστάσεις.

Αφροδίτη * Ποσειδώνας

Οι πλανήτες αυτοί φέρνουν το ρομαντισμό στην επιφάνεια και τον πόθο για απραγματοποίητα όνειρα, στην πραγματικότητα όμως, η περιοχή χαρακτηρίζεται από προδοσίες αμελών και αναξιόπιστων φίλων, από την εμμονή σε αδιάφορους εραστές, από την έλξη από αδύναμους ανθρώπους και γενικά, από τα προβλήματα που υπάρχουν πίσω από τη γοητεία και τη λάμψη που μας τραβά.

Τα ναρκωτικά και τα μυστικά σας μαγεύουν ενώ όσο πιο μυστηριώδες είναι ένα άτομο, τόσο περισσότερο σας ενδιαφέρει, με ευνόητα αποτελέσματα.

Η ζωή δείχνει λαμπερή και τα συναισθήματα είναι έντονα και περιέχουν και λαχτάρα και πίκρα. Οι αισθηματικές σχέσεις είναι κάπως βρώμικες και συνοδεύονται από σκάνδαλα καθώς δε μπορείτε να ξεφύγετε από προβλήματα πίστης και η κοινωνική ζωή είναι γεμάτη ίντριγκες.

Εδώ είναι που ο υποκειμενισμός σβήνει την αντικειμενικότητα και η έντονη λαχτάρα για ομορφιά και αγάπη μπορούν να πάρουν καλλιτεχνική, ποιητική ή μουσική μορφή. Τα ίδια σας τα βάσανα χαρτογραφούν το βάθος της αγάπης που μπορείτε να προσφέρετε με ανιδιοτέλεια και είστε ευαίσθητοι στη μορφή, το χρώμα και την ομορφιά.

Η συμπάθεια, η χιμαιρική ονειροπόληση, η ανιδιοτέλεια, η αγάπη σας για την τέχνη του Ρομαντισμού και η διάθεσή σας για φυγή κυριαρχούν σε αυτό το αστρολογικό κλίμα, όπου η μεγαλύτερη πρόκληση είναι να αντισταθείτε στους πειρασμούς. Κάτι που είναι σχεδόν ακατόρθωτο εδώ.

Αφροδίτη * Πλούτωνας

Στο μέρος αυτό, οι απολαύσεις των αισθήσεων έχουν να κάνουν με το κοινό ή φτάνουν σε ακρότητες και μπορείτε να γίνετε πετυχημένοι καλλιτέχνες ή να αμείβεστε για τις ερωτικές σας υπηρεσίες.

Οι ερωτικές ανάγκες είναι έντονες και θέλετε να νιώθετε όλο και περισσότερα, κάτι που σας σπρώχνει σε ακραίες ή εξωτικές μορφές ικανοποίησης. Έχετε ακόρεστη όρεξη και αυτό σας οδηγεί σε σχέσεις γεμάτες πάθος και θυελλώδη κοινωνική ζωή, αφήνοντας χώρο για πολύ λίγα πράγματα. Στις φυσιολογικές σχέσεις, νιώθετε την επιθυμία να ενωθείτε απόλυτα με το αγαπημένο σας πρόσωπο, ενώ ο έρωτας και η καταστροφή αλληλοσυνδέονται έντονα. Μπορεί να έχετε την πρώτη ερωτική σας εμπειρία εδώ και αναζητάτε το ιδανικό ταίρι με τραγική ένταση αφού είναι δύσκολο να έχετε μέτρο σε οτιδήποτε. Περιοδικές αναταραχές αποκαθιστούν την αρμονία στις σχέσεις και την κοινωνική ζωή και αναζητάτε το ουσιώδες ενώ συγχρόνως το φοβάστε. Ίσως μεταμορφωθείτε σε ερωτικό αντικείμενο για να απορρίψετε στη συνέχεια εκείνους που νοιάζονται για το κορμί σας.

Η εκγύμναση περικλείει κινδύνους. Η επιθυμία για συντομότερα-γρηγορότερα-περισσότερα σας παντρεύει με το πάθος καθώς μαθαίνετε τις αλήθειες της ζωής και γκρεμίζετε τις περισσότερες ψευδαισθήσεις σας. Οι ορέξεις μειώνονται με το πέρασμα του χρόνου.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved