Αστροχαρτογραφία-Οι διασταυρούμενες γραμμές του Ερμή

Το νόημα της διασταύρωσης θα εκδηλωθεί μέσα σε ένα κύκλο διαμέτρου 400 km
Παπασταύρου Λίντα
Αστροχαρτογραφία-Οι διασταυρούμενες γραμμές του Ερμή

Aπό τον Urania lab

Ακολουθούν ερμηνείες για τις επιδράσεις που έχουν τα ζευγάρια που σχηματίζουν οι πλανήτες και τα οποία σημειώνονται πάνω στο χάρτη σας με τη διασταύρωση δύο χρωματιστών γραμμών.

Η κατοίκηση σε μέρη όπου δύο ή περισσότεροι πλανήτες βρίσκονται σε γωνιώδη θέση, είναι διπλή σιγουριά για μια μοναδική και έντονη ζωή. Φυσικά υπάρχουν συνδυασμοί που πρέπει να αποφεύγονται καθώς και συνδυασμοί που πρέπει να επιζητούνται.

Το νόημα της διασταύρωσης θα εκδηλωθεί μέσα σε ένα κύκλο διαμέτρου 400 km με κέντρο το σημείο που τέμνονται οι πλανήτες

Ερμής * Αφροδίτη

Η εκπαίδευση, το σχολείο και η παιδική ηλικία είναι ευτυχισμένες εδώ και αναπτύσσετε μια ευκολία και κομψότητα στην λεκτική έκφραση που εγγυώνται τη δημιουργικότητα και την επιτυχία στα επαγγελματικά. Γίνεστε γοητευτικοί και αγαπητοί στην κοινωνία, αναλαμβάνετε το ρόλο του ειρηνοποιού και έτσι σας αγαπούν όλοι.

Με τους συντρόφους σας έχετε και διανοητική και στοργική σχέση και επικοινωνείτε τέλεια με αυτούς που αγαπάτε.

Η υγεία καλυτερεύει, τα νεύρα ηρεμούν και συγκεντρώνετε κέρδη μέσα από τη δουλειά, την τέχνη ή το εμπόριο.

Οι νευρωτικοί, οι καταθλιπτικοί και όσοι νιώθουν άρρωστοι και αποξενωμένοι ίσως βρουν τη γιατρειά εδώ.

Μπορεί να βρείτε δουλειά με δημιουργικές πλευρές, που θα σας αρέσει ιδιαίτερα σε σχέση με μαστοριές, πρακτικές τέχνες και τη δημιουργία χρήσιμων αλλά συγχρόνως κομψών και όμορφων αντικειμένων.

Οι δημόσιες σχέσεις και η διαφήμιση πάνε πολύ καλά, το ίδιο και θέματα σχετικά με τη συγγραφή ή με το κοινό. Σε αυτό το μέρος μπορεί να γράψετε το τέλειο μυθιστόρημα και εδώ είναι που βρίσκετε και αναπλάθετε την ομορφιά που κρύβεται μέσα σας, προβάλλοντάς την προς τα έξω με τη μορφή χειροπιαστών άθλων.

Ερμής * Άρης

Καλό μέρος για να ασχοληθείτε με χειρωνακτικές εργασίες, αγροτικές ή άλλες δραστήριες και κοπιαστικές εργασίες.

Οι λεκτικές και νοητικές ικανότητες συνδυάζονται με τη σωματική δύναμη και επιτυγχάνονται οι στόχοι. Σας διακρίνει ωστόσο η αγένεια, η τραχύτητα, μια μοχθηρότητα και η τάση για σαρκασμό και δηκτικό πνεύμα. Η νευρικότητα φτάνει σε υπερβολές και μπορεί να πέσετε θύματα μολύνσεων ή τραυματισμών που θα προκληθούν από βιαστικές κινήσεις και απροσεξία, ιδιαίτερα στην οδήγηση.

Η ατμόσφαιρα είναι καλή για δημοσιογραφία μια και η πένα γίνεται ισχυρότερη από το σπαθί, αν και υιοθετείτε έναν κάπως εφηβικό αέρα, αδέξιο, υπερβολικά ευαίσθητο αλλά και αποτελεσματικό.

Η πονηριά, τα ταλέντα και η δεξιοτεχνία αναπτύσσονται ως προσωπικά όπλα και τείνετε να αγωνίζεστε με τις ιδέες σας.

Οι εξετάσεις και ο συναγωνισμός είναι μάλλον δύσκολα, εκδηλώνονται ικανότητες στη μηχανική, αλλά έχετε την τάση να γυρεύετε ψύλλους στ’ άχυρα. Ακόμα, κριτικάρετε και σας κριτικάρουν για τα πιστεύω και τα ιδανικά σας.

Είναι πολύ πιθανό να έχουμε σεξουαλική εκμετάλλευση, υπερκόπωση, ακόμα και εγκληματικότητα, γι’ αυτό είναι καλύτερα να αποφεύγεται αυτό το μέρος από εκείνους που δεν είναι ακόμα ήρεμοι και δεν έχουν αυτοκυριαρχία. Εδώ υπάρχει η τόλμη και η απερισκεψία, αλλά και ο κίνδυνος.

Ερμής * Δίας

Μεγάλες ιδέες μπαίνουν σε πράξη και η δουλειά ευημερεί. Έχουμε πνευματική και ακαδημαϊκή πρόοδο και οι δουλειές που ευνοούνται είναι τα ταχυδρομεία, οι εκδόσεις, τα ταξίδια, η λογοτεχνία, το εμπόριο, η συγγραφή, η διαφήμιση ή οι συγγενικοί τομείς.

Η νοημοσύνη και ο αέρας του άψογου εξασφαλίζουν την κοινωνική αποδοχή. Η έξυπνη πρόκληση προς το κατεστημένο και η καθαρή, αξιόπιστη κρίση βοηθούν στην αύξηση της επιρροής και στην απόκτηση μιας κουλτούρας.

Αναγνωρίζονται οι θεραπευτικές ικανότητες, οι προσωπικές και διανοητικές δυνάμεις, ώστε η μελέτη και η διδασκαλία γίνονται ευκολότερες. Η καλή τύχη έρχεται μέσα από τη δημοσίευση των ιδεών και η ζωή τείνει να περιστρέφεται γύρω από το εμπόριο ή τον ακαδημαϊσμό και τα βιβλία. Μπορεί να παίζετε το ρόλο του αφηρημένου καθηγητή και να αποκτήσετε μια μικρή φήμη από τον λογικό σας ανθρωπισμό και φιλελευθερισμό.

Ο απλός τρόπος ζωής θυσιάζει τις απολαύσεις για χάρη της γνώσης. Μαθαίνετε εύκολα ξένες γλώσσες και είναι ένα καλό μέρος για εκείνους που τη ζωή τους κυβερνούσαν μέχρι τώρα οι αισθήσεις και το σώμα ή για εκείνους που η εκπαίδευση και η καλλιέργεια δείχνουν απρόσιτες. Οι επιχειρήσεις πετυχαίνουν θεαματικά και βρίσκετε δουλειά, συνήθως ευχάριστη, που έχει να κάνει με ιδέες.

Ερμής * Κρόνος

Κυριαρχούν η οργάνωση και η πρακτικότητα. Η δουλειά όμως είναι σκληρή, το περιβάλλον εχθρικό και είστε κυκλωμένοι από την καχυποψία και την αμφιβολία. Δε βάζετε αρκετή πρωτοτυπία στη δουλειά σας και είναι δύσκολο να βάλετε τις ιδέες σας σε πράξη.

Καλό για λεπτομερή τεχνική εργασία ή για λογιστικά, στο μέρος αυτό μπορείτε επίσης να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και να κατανοήσετε το κάρμα ή το παρελθόν. Κρατάτε άφθονες σημειώσεις, ερευνάτε αρχεία και όμως, γίνονται λίγα εξαιτίας της έλλειψης φαντασίας.

Ίσως έχετε σκουριασμένες ιδέες και πετυχαίνετε περισσότερο ακολουθώντας την πεπατημένη, μέσα από δωροληψίες στο εμπόριο και μικρολαδώματα. Το μυαλό, η ομιλία και η συγγραφή δείχνουν νωθρά και απαρχαιωμένα και σας είναι αδύνατο να παραδεχθείτε τα λάθη σας, τα οποία και επαναλαμβάνονται συνεχώς.

Αν έχετε ανάγκη από αυστηρή ρουτίνα, αυτό είναι το κατάλληλο μέρος, αλλά η γενική στενότητα αντιλήψεων και η πουριτανική εγκράτεια το κάνουν πολύ θλιβερό και αγχωτικό για τους περισσότερους.

Από μυστικιστική πλευρά, συμβολίζει την ταύτιση ψυχής και κάρμα και την αλχημική μεταμόρφωση που επιτυγχάνεται με την αυτογνωσία και τη σκληρή δουλειά. Μπορεί να αναλάβετε τη μελέτη χρονοβόρων και δύσκολων θεμάτων για να ανακαλύψετε στο τέλος πως το αποτέλεσμα είναι δύσχρηστο.

Η υγεία είναι αδύνατη και η διάθεση πεσμένη.

Ερμής * Ουρανός

Αυτή η διασταύρωση γραμμών υπονοεί την εξατομίκευση μέσα από τη δουλειά και την ικανότητα για αυτοέκφραση μέσα από την εξυπνάδα, την πρακτικότητα και την ευστροφία στις τέχνες και τα προβλήματα της δουλειάς.

Το σκηνικό της ανάπτυξης εδώ είναι η απασχόληση και το μυαλό, πρωτότυπο και ασυμβίβαστο, αναζητεί τρόπους να εκφραστεί δημιουργικά, διατηρώντας συγχρόνως την ανεξαρτησία του, ώστε είναι απαραίτητο να γίνετε ανεξάρτητοι επαγγελματικά.

Η υγεία, οι συνθήκες εργασίας, οι ιδέες, η κατοικία και οι απόψεις υπόκεινται σε συχνές αλλαγές.

Βρίσκεστε σε συνεχή διέγερση και αναπτύσσετε μια προκλητική και εικονοκλαστική νοοτροπία, με αποτέλεσμα να τρελαίνεστε να συντρίβετε τους μύθους και τις ψευδαισθήσεις των άλλων. Η σκέψη σας εμπνέει, μεταρρυθμίζει και αναζητά τις αληθινές αιτίες των πραγμάτων.

Εξερευνάτε λοιπόν, την αστρολογία, τη μεταφυσική ή τις ανώτερες επιστήμες με σκοπό να ορίζεσθε ως διαφορετικοί από τους άλλους. Νιώθετε άνετα με το παράδοξο και τις αντιφάσεις και μπορεί να πετύχετε ως μεταρρυθμιστές ή εφευρέτες. Η εκκεντρικότητα περισσεύει και οι άλλοι σας θεωρούν αλλοπρόσαλλους και βρίσκουν τις ιδέες σας τόσο διασκεδαστικές όσο και σοβαρές. Εσάς όμως δε σας τρομάζουν αυτές οι κριτικές και σκέφτεστε στ’ αλήθεια μπροστά από την εποχή σας.

Ερμής * Ποσειδώνας

Είστε ανοικτοί σε μια επιδρομή ιδεαλισμού, καινούριων ιδεών, φαντασίας και γίνεστε «πρωτόγονοι» κατά κάποιο τρόπο. Εδώ, φιλτράρετε τον κοινό νου με τις ιδέες σας και η φαντασία σας είναι ζωντανή και έξαλλη.

Υπάρχει ο κίνδυνος για προβλήματα στην υγεία, νευρώσεις ή και χειρότερα ακόμη και οι λειτουργίες της λογικής είναι θαμπές, άστατες, νεφελώδεις και επηρεάζονται πολύ εύκολα. Ο αρνητικός τρόπος σκέψης και η ονειροπαρμένη στάση ενθαρρύνουν τη χρήση ναρκωτικών και το ρόλο του θύματος.

Έτσι, τα επαγγελματικά σχέδια είναι ως επί το πλείστον, μη ρεαλιστικά και ντυμένα με ψευδαισθήσεις.

Όσοι μπορούν να είναι προσγειωμένοι ίσως βρουν την επιτυχία στη φαντασία, στη συγγραφική δημιουργία, στα επαγγέλματα που προσφέρουν υπηρεσίες, στην τέχνη, ιδιαίτερα στις γραφικές τέχνες, τον κινηματογράφο και τη φωτογραφία, οι περισσότεροι όμως γίνονται εξιλαστήρια θύματα.

Η καθημερινή ζωή μπλέκεται με την κοσμική και είναι ασφαλώς δύσκολο να πληρώνετε το νοίκι όταν έχετε αποκαλυπτικά οράματα, κι έτσι μπαίνει στη μέση η κοινωνία με αρνητικό δυστυχώς τρόπο. Γίνεστε ελαφρόμυαλοι και κουτσομπόληδες και πιστεύετε πως το καθημερινό περιβάλλον είναι γεμάτο μυστήρια και ίντριγκες. Ο κόσμος και το περιβάλλον σα σύνολο, σας εκμεταλλεύονται.

Η περιοχή αυτή είναι καλή για αυτοανάλυση, για να αναγνωρίσετε τη σημασία του παρελθόντος και για φροϋδική ενδοσκόπηση.

Ερμής * Πλούτωνας

Μια παρανοϊκή εμμονή στην επικοινωνία σας δυσκολεύει να πιστέψετε σε, ή να αποκτήσετε σημαντικές γνώσεις, ενώ προβλήματα στη γλώσσα ή στην ομιλία σας απομακρύνουν από τους άλλους. Το μυαλό σας γοητεύεται από αυστηρά τεχνικές ή αλλόκοτες σκέψεις και οι έρευνες σας απαιτούν έναν καινούριο κώδικα-σύμβολο, ίσως μέσα από τη χρήση υπολογιστών, καθώς τα δεδομένα μέσα και έξω από τον εαυτό σας συνδέονται με νέους τρόπους.

Η παγίδα εδώ είναι οι άχρηστες λεπτομέρειες. Το μυαλό μπορεί να αφιερώσει χρόνια σε εργασίες ασήμαντες ή που έχουν ήδη γίνει.

Μπορεί να παρατήσετε τη δουλειά σας και να γίνετε ελεύθεροι επαγγελματίες για να μπορέσετε να ασχοληθείτε με τις ιδέες σας. Υπάρχει η δυνατότητα να ερευνήσετε το παρελθόν σας, να αναζητήσετε τις ιδέες και τα γεγονότα που διαμόρφωσαν το χαρακτήρα σας και να τα ξεφορτωθείτε.

Από Εσωτεριστικής πλευράς, αυτό το μέρος κρατά το κλειδί για τα Αρχεία Ακάσικ (Akashic Records). Είστε συνδεδεμένοι με τη συμπαντική γνώση που σας χαρίζει ασυνήθιστη προνοητικότητα και δύναμη.

Προκύπτουν καταστάσεις που απαιτούν από εσάς να δεθείτε και η θέση σας δεν είναι δημοφιλής συνήθως, επειδή δε μπορείτε να συμβιβαστείτε με όσους σας κριτικάρουν ή είναι αντίθετοί σας, με αποτέλεσμα οι μικροδιαφορές να καταλήγουν σε απόλυτη αναμέτρηση, ίσως υιοθετήσετε ή ξεκινήσετε έναν καινούριο τρόπο να ασχολείστε με τα κοινωνικά.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved