Η Αστροχαρτογραφία των σχέσεων-Η high tech μέθοδος "προσεγγίσεων"

Όταν παντρευόμαστε κάποιο από το εξωτερικό, συνήθως οι γραμμές της Αφροδίτης μας δείχνουν τον τόπο-χώρα του γαμπρού-νύφης
Παπασταύρου Λίντα
Η Αστροχαρτογραφία των σχέσεων-Η high tech μέθοδος "προσεγγίσεων"

από τον Urania lab

Το καλοκαίρι ένας φίλος είδε στην παραλία μια ψηλή Γιαπωνεζούλα, περίπου 23 χρονών, τον χτύπησε ο έρωτας κατακούτελα και ήθελε να την «καμακώσει». Του πρόσφερα τις αστρολογικές μου συμβουλές για το σωστό timing, ώστε το εγχείρημα να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία.

Στον αστρογεωγραφικό χάρτη για την στιγμή που είδε την Γιαπωνεζούλα είχαμε διέλευση του πλανήτη Ερμή πάνω από την Ιαπωνία, που μας δείχνει γιατί του «καρφώθηκε» η …Ιαπωνία εγκεφαλικά. Η γραμμή της Αφροδίτης θα περνούσε πάνω από την Ιαπωνία μετά από μιάμιση ώρα. Τον συμβούλεψα λοιπόν να περιμένει και να κάνει το «ντου», όταν έρθει το πλήρωμα του χρόνου. Εκείνος βέβαια σκεπτόμενος ότι μπορεί να την έχανε, είχε τις αντιρρήσεις του.

Ευτυχώς, στην παραλία υπήρχε ένα και μόνο ταβερνάκι και έτσι πείστηκε ότι θα ήταν αδύνατον να την χάσει από τα μάτια του. Κι όταν έφθασε η πολυπόθητη στιγμή, όλα πήγαν κατ’ ευχήν!

afrodith

Η αστρολογική στρατηγική μου για το «καμάκι» στηρίχτηκε στην θεωρία του Jim Lewis, πατέρα της Αστροχαρτογραφίας, που μας λέει ότι, όταν παντρευόμαστε κάποιο από το εξωτερικό, συνήθως οι γραμμές της Αφροδίτης μας δείχνουν τον τόπο-χώρα του γαμπρού-νύφης.

Ο φίλος έχει πλέον σοβαρό δεσμό με την Γιαπωνεζούλα, που κάνει το διδακτορικό της στην αρχαιολογία, και μπορεί να παντρευτούν σύντομα. Η γενέθλια Αφροδίτης της περνά πάνω από την Αθήνα και η γενέθλια Αφροδίτη του φίλου περνά πάνω από την πολιτεία της Αριζόνα, τόπος γεννήσεως της φίλης του, από Ιάπωνες γονείς.

Παραθέτω και ένα βασιλικό παράδειγμα, που επιβεβαιώνει την θεωρία του Jim Lewis. Η βασίλισσα της Αγγλίας, Ελισάβετ, έχει παντρευτεί τον πρίγκιπα Φίλιππο, γιό του Ανδρέα της Ελλάδος και –ω, του θαύματος- η γενέθλια Αφροδίτη της περνά πάνω από την Ελλάδα.

vasilissa_copy

Θα μου πείτε βέβαια, σε τι μπορεί να μας χρησιμέψουν όλα αυτά στην καθημερινότητα των σχέσεων μας; Μην ξεχνάτε ότι ζούμε σε μια χώρα, την οποία λατρεύουν διεθνώς –ανεξάρτητα με το τι μας σούρουν- και φιλοξενούμε σε τακτική βάση, χειμώνα καλοκαίρι, χιλιάδες αλλοδαπών επισκεπτών. Και για να μην περιοριστούμε μόνον στην δια ζώσης επαφή, ανάλογα αποτελέσματα μπορεί να υπάρξουν και μέσω διαδικτύου.

Εγώ απλά σας υπόσχομαι ότι λίαν συντόμως θα σας δώσω έναν καθημερινό οδηγό-χάρτη με τις περιοχές της γης, όπου θα σημειώνεται ανά ώρα η θέση των κάθετων γραμμών (Μεσουρανήματος και Ναδίρ) της Αφροδίτης. Δηλαδή για κάθε ώρα θα έχετε τη βασική πληροφορία σε ποια χώρα να «απευθυνθείτε», ώστε τα κτυποκάρδια σας να βρουν ανταπόκριση!

Αν πραγματικά το θέλετε, δεν έχετε παρά να πατήσετε το πέμπτο αστεράκι της αξιολόγησης, στο τέλος του άρθρου.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved