Αστροχαρτογραφία-Οι διασταυρούμενες γραμμές της Σελήνης

Το νόημα της διασταύρωσης θα εκδηλωθεί μέσα σε ένα κύκλο διαμέτρου 400 km
Παπασταύρου Λίντα
Αστροχαρτογραφία-Οι διασταυρούμενες γραμμές της Σελήνης

από τον Urania lab

Ακολουθούν ερμηνείες για τις επιδράσεις που έχουν τα ζευγάρια που σχηματίζουν οι πλανήτες και τα οποία σημειώνονται πάνω στο χάρτη σας με τη διασταύρωση δύο χρωματιστών γραμμών.

Η κατοίκηση σε μέρη όπου δύο ή περισσότεροι πλανήτες βρίσκονται σε γωνιώδη θέση, είναι διπλή σιγουριά για μια μοναδική και έντονη ζωή. Φυσικά υπάρχουν συνδυασμοί που πρέπει να αποφεύγονται καθώς και συνδυασμοί που πρέπει να επιζητούνται.

Το νόημα της διασταύρωσης θα εκδηλωθεί μέσα σε ένα κύκλο διαμέτρου 400 km με κέντρο το σημείο που τέμνονται οι πλανήτες

Σελήνη * Ερμής

Το βάρος εδώ πέφτει στις νοητικές ικανότητες, τις ιδέες, το συντονισμό και την ομιλία και είστε ανήσυχοι, ανυπόμονοι, βρίσκεστε σε ένταση πνευματικά και αρπάζετε γρήγορα τις ευκαιρίες και τις ιδέες.

Όλα αυτά στρέφουν συνήθως, την προσοχή του κόσμου πάνω σας. Οι άλλοι σας θεωρούν έξυπνους και η ζωντανή ευφυΐα σας εγγυάται μια ζωή γεμάτη κομπίνες, ιδιαίτερα στο χώρο του εμπορίου ή της ακίνητης περιουσίας. Είστε γνωστοί για τις πρωτότυπες και γρήγορες απαντήσεις σας, την αντίληψή σας και τις τάσεις σας για κουτσομπολιό και για απασχόληση με κοινότοπα πράγματα.

Τα ήθη ίσως είναι κάπως χαλαρά κάτω από αυτούς τους πλανήτες, ιδιαίτερα όσο αφορά τα χρήματα και η φλυαρία βάζει εσάς και τους άλλους σε μπελάδες. Το μυαλό ρουφά οτιδήποτε βρίσκει μπροστά του σα σφουγγάρι, υπάρχει όμως έλλειψη κατεύθυνσης και αυτοσυγκέντρωσης. Οι νοητικές λειτουργίες της σύνθεσης και της ανάκτησης λειτουργούν καλά και οι γλωσσολογικές και λεκτικές ικανότητες καλυτερεύουν.

Η ζωή είναι γεμάτη από μικροαλλαγές και κίνηση, καινούριους ανθρώπους, διακυμάνσεις και αναταραχές στη δουλειά και στην καριέρα και οι επιχειρήσεις, η δημοσιογραφία και η πνευματική εργασία γνωρίζουν επιτυχία.

Σελήνη * Αφροδίτη

Είστε πολιορκημένοι από κοινωνική ζωή, πάρτι, μόδα, όμορφα και πολύτιμα πράγματα. Οι άντρες μπορούν να βρουν μια σαγηνευτική σύζυγο εδώ.

Λαχταράτε τον έρωτα, σας έλκουν οι όμορφοι άνθρωποι και απολαμβάνετε τα κομψά πράγματα. Ο καταναλωτισμός, η δωροληψία και η δίψα για τα συνηθισμένα πράγματα και την επιτυχία ίσως θέσουν σε δοκιμασία τον ιδεαλισμό.

Ακόμα, νιώθετε τη βαθειά ανάγκη να αποδείξετε ότι αξίζετε ανεβαίνοντας στους «σωστούς» κοινωνικούς κύκλους.

Αν θέλετε σχέσεις γεμάτες ρομαντισμό και συναίσθημα, εδώ γίνονται πληκτικές και η ένταση των ορέξεων υπονομεύει τις μεγαλύτερες φιλοδοξίες. Παρόλα αυτά πρόκειται για συναρπαστικό μέρος και οι φίλοι κάνουν μια άνετη ζωή την οποία μπορείτε να μοιραστείτε ή να αποκτήσετε και οι ίδιοι.

Οι κίνδυνοι εδώ είναι η απόκτηση παραπάνω κιλών και η μαλθακότητα, ενώ υπάρχουν πολλές πιθανότητες για τις γυναίκες να γίνουν μητέρες.

Έχετε την τάση να χαλαρώνετε και να μην κάνετε τίποτα εκτός αν υπάρχει πίεση. Οι άντρες γίνονται ηδονιστές, καλοφαγάδες και μοιάζουν λίγο με τους αστέρες της ροκ, αν και όλοι αναπτύσσουν το καλό γούστο, τη λάμψη και τη κομψότητα.

Μπορείτε να βρείτε εδώ ένα όμορφο, μοντέρνο και ίσως εξοχικό μέρος για να μένετε

Σελήνη * Άρης

Αυτό το μέρος είναι λιγότερο επιθυμητό, ιδιαίτερα για τις γυναίκες, οι οποίες μπορεί να δεχθούν επιθέσεις είτε στην κυριολεξία είτε ηθικές και οι οποίες θα έχουν άσχημη υγεία. Τα πρώτα που θα εκδηλωθούν είναι τα στομαχικά και πεπτικά προβλήματα, σαν αποτέλεσμα της συνεχούς ένταση, και η εξασθένηση της αμυντικής δύναμης του οργανισμού.

Η θηλυκή αρχή δεν τα πάει καλά και πολύ καλά εδώ , με αποτέλεσμα οι άντρες να τραβούν κοντά τους γυναίκες που δημιουργούν προβλήματα και οι γυναίκες αντίστοιχα, τραβούν άντρες που κακολογούν τη θηλυκότητα.

Άντρες και γυναίκες έχουν την τάση να είναι οξύθυμοι, ειλικρινείς, ιδιότροποι και τολμηροί και μοιάζουν να έχουν πάντα το ζωνάρι τους λυμένο για καυγά.

Το μαχητικό πνεύμα και η αγάπη για δράση και φιλονικίες εκδηλώνονται με την υπερβολικά γρήγορη δράση και την ευαίσθητη περηφάνια. Έχουμε επίσης μια σύγκρουση ανάμεσα στην ανάγκη για προστασία και την αρσενική ιδέα της ανεξαρτησίας. Τα οικογενειακά θέματα και το σπίτι αντιμετωπίζουν τα περισσότερα προβλήματα.

Οι κίνδυνοι της φωτιάς, των επιθέσεων και των τραυματισμών κυριαρχούν σε αυτό το επικίνδυνο ενεργητικό μέρος.

Σελήνη * Δίας

Ένα από τα καλύτερα μέρη. Εδώ σας αγαπούν και σας θαυμάζουν και φιλοδοξείτε να βρεθείτε κυκλωμένοι από τις καλύτερες κοινωνικές και υλικές απολαύσεις της ζωής, αλλά με μέτρο. Εκείνοι που βρίσκονται σε μεγάλες θέσεις σας τιμούν, σας προωθούν και σας αντιγράφουν. Τα πλούτη και οι τιμές έρχονται με ελάχιστες μόνο προσπάθειες και η οικογένεια ευημερεί μέσα σ’ ένα ευχάριστο περιβάλλον μικροαστικής άνεσης. Το χιούμορ και το γέλιο φέρνουν τους άλλους κοντά οι οποίοι σας κάνουν χάρες και προωθούν τους σκοπούς σας. Η απόλαυση του καλύτερου στα φαγητά και τα ποτά μας υποδεικνύει και το μοναδικό κίνδυνο αυτού του μέρους-υπερβολές στα καλά πράγματα. Ο καλός χαρακτήρας, η αμηχανία μπροστά στα περίεργα της ζωής, η δεισιδαιμονία, η θρησκευτική αφοσίωση, η καλλιέργεια, η φιλανθρωπία και ο πολλαπλασιασμός αυτών που εξαρτώνται από εσάς, μαζί με τα αγαπημένα και οικιακά ζώα, υπονοούν μια ασυνήθιστα ευτυχισμένη ζωή. Όπως όμως συμβαίνει σε κάθε περίπτωση όπου αφθονεί η καλή τύχη, έτσι και εδώ παραφυλά ο κίνδυνος να μειωθούν οι φιλοδοξίες και οι απαιτήσεις από τον εαυτό. Σε αυτό το μέρος συναντάτε την αίσθηση της ασφάλειας και της ευημερίας, την καλή τύχη και την υγεία.

Σελήνη * Κρόνος

Ένα από τα λιγότερο ευχάριστα μέρη.

Οι περιορισμοί στα αισθήματα και η άρνηση να αναγνωρίσετε τις ανάγκες των άλλων οδηγούν σε μια αρκετά σκοτεινή εμπειρία όπου θα ζήσετε την απογοήτευση, την κατάθλιψη, την απώλεια, οικονομικά προβλήματα και ανησυχίες σε σχέση με την υγεία καθώς και μια ανήσυχη οικογενειακή ζωή γεμάτη ευθύνες.

Το μέρος είναι καλό για μοναχική μελέτη του εαυτού και προετοιμασία, αλλά και πάλι έχετε την τάση να κολλάτε στις λεπτομέρειες και να αδιαφορείτε για τα πιο σημαντικά θέματα. Τα χτυπήματα που δέχεται η περηφάνια σας αναπτύσσουν την προσωπική αξιοπρέπεια και έναν καρτερικό στωικισμό. Οι ορίζοντες όμως περιορίζονται κάτω από αυτό το φράγμα, και νιώθετε άνετα μόνο σε ένα περιορισμένο τομέα της ζωής, συνήθως πολύ βαρετό για εσάς.

Η θηλυκή αρχή καταπιέζεται, η συναισθηματική ωρίμανση αναστέλλεται και καταλήγετε με όλων των ειδών τις εσώτερες καταπιέσεις – φωνές που σας λένε «όχι» σε οτιδήποτε θέλετε να κάνετε. Αντιπαθείτε το αφηρημένο και μια και είναι δύσκολο να αναγνωρίσετε τις ανάγκες που δεν έχουν ικανοποιηθεί, η ίδια η ικανοποίηση είναι αμφίβολη και αντικαθιστάται από τον ψυχρό κυνισμό και τα άσχημα αισθήματα προς τον ίδιο σας τον εαυτό.

Η ενδοσκόπηση-συνειδητότητα απλώνεται μέχρι τις οικογενειακές ρίζες και ίσως νιώθετε το θύμα κάποιας οικογενειακής κατάρας, ώστε τα βάσανά σας να δείχνουν δικαιολογημένα.

Σελήνη * Ουρανός

Παράξενα και ανεξέλεγκτα πράγματα συμβαίνουν κάτω από αυτόν τον ισχυρό συνδυασμό.

Η ζωή κάθε άλλο παρά πληκτική θα είναι και η κατοίκηση εδώ γεμάτη από απρόσμενες, συναρπαστικές και συναισθηματικές ακρότητες. Οι οικογενειακές σχέσεις πρόκειται να γνωρίσουν βασικές αλλαγές και επιθυμίες, συνήθειες και τρόποι ζωής που έχουν καθιερωθεί από καιρό, χάνονται. Αναπτύσσετε μια τρομερή επιθυμία για το μη συμβατικό, ιδιαίτερα στους άλλους και αυτό γίνεται τελικά κομμάτι της ζωής σας, η οποία γίνεται με τη σειρά της απρόβλεπτη, χωρίς δομή και ρουτίνα.

Ζείτε σαν τσιγγάνοι, αυτοί που βρίσκονται σε μεγάλες θέσεις δεν συμπαθούν την πρωτοτυπία σας κι έτσι καταλήγετε να υπερασπίζεστε την ατομικότητά σας ενάντια στις κοινωνικές πιέσεις για συμμόρφωση. Η ζωή σας μοιάζει να μην έχει σκοπό, ανακατεύεστε με τα τετριμμένα για χάρη των αρχών και σας χαρακτηρίζει μια αστάθεια. Ο ενθουσιασμός πότε ανεβαίνει στα ύψη και πότε γκρεμίζεται.

Το σπίτι σας είναι πρωτότυπο και εκφράζει τον αληθινό σας εαυτό, ο οποίος όμως φαίνεται πως αλλάζει μαζί με τη ζωή σας, κάθε δεκαπέντε μέρες.

Σελήνη * Ποσειδώνας

Καλύτερα να αποφύγετε αυτό το μέρος γιατί εδώ γίνεστε υπερευαίσθητοι, απορροφάτε τα πάντα, καταβάλλεστε από συναισθήματα και φανταστικά προβλήματα, νιώθετε έντονη δίψα για ζωηρές εντυπώσεις που μπορεί να οδηγήσει ακόμα και στον εθισμό και γενικά ποθείτε και βρίσκετε μια παρασιτική, εξαρτημένη ζωή.

Παραμελείτε τα οικονομικά και πρακτικά ζητήματα, παγιδεύεστε από τις δικές σας ίντριγκες και ίσως γνωρίσετε τον εγκλεισμό, οικειοθελώς ή όχι.

Για όσους όμως επιθυμούν να εγκαταλείψουν τον υλικό κόσμο, το μέρος αυτό υπόσχεται ανάπτυξη της φαντασίας, αληθινές οραματικές εμπειρίες, μια ζωή όπου θα προσφέρετε τις υπηρεσίες σας ή θα αποσυρθείτε σε κάποιο μοναστήρι, αύξηση της ευαισθησίας, ιδεαλισμό και μυστικιστικές ή ψυχικές ικανότητες. Όνειρα, εφιάλτες και μύθοι μετατρέπονται σε καθημερινή πραγματικότητα.

Τραβάτε κοντά σας ανθρώπους που σας εκμεταλλεύονται ή βρίσκετε πως αξίζει να ακολουθήσετε τα ιδανικά τους. Ίσως λοιπόν βρείτε τον γκουρού σας. Για να επιβιώσετε σε αυτό το αλλόκοτο και υστερικό κλίμα πρέπει να αποδεχτείτε την ύπαρξη του συλλογικού ασυνείδητου στον εαυτό σας, να αφομοιώσετε τον παλιό και κρυφό σας εαυτό και να απαρνηθείτε τις χαρές του εγώ. Το ίδιο το ένστικτο της αυτοσυντήρησης μπορεί να νικηθεί από τον μαζοχισμό και την επιθυμία για επιστροφή στη μήτρα. Ωστόσο, αντιλαμβάνεστε βαθειά τους ρυθμούς και την αλήθεια του σύμπαντος.

Σελήνη * Πλούτωνας

Σε αυτό το μέρος περιμένετε και τραβάτε την απόρριψη με το να βρίσκεστε σε μια συνεχή εξέγερση απέναντι στην κοινωνία και ή τον νόμο. Εδώ πρέπει να σπρώξετε την πεταλούδα να βγει από το κουκούλι και η ανάπτυξη, ενώ είναι επώδυνη, ενισχύεται από την αίσθηση ότι η ζωή και η συνειδητότητα σβήνουν σιγά-σιγά.

Αυτά που λέτε και κάνετε δεν είναι ευχάριστα και η ένταση των αναγκών, σας απομακρύνει από τους άλλους που νιώθουν ανήμποροι να αντιμετωπίσουν τις επίμονες επιθυμίες σας. Είστε αντικοινωνικοί, απορρίπτετε όμως την αλλαγή, διατηρώντας την απομόνωσή σας ως απόδειξη της ορθότητας των απόψεών σας.

Τα υλικά ζητήματα υπόκεινται σε συνεχείς ανακατατάξεις και είστε ντροπαλοί και ευαίσθητοι απέναντι στο κοινό. Οι ανάγκες για ανακούφιση και προσωπικό δέσιμο με κάποιους ανθρώπους μοιάζουν αδύνατο να ικανοποιηθούν, με αποτέλεσμα την κατάθλιψη, αφού δε δέχεστε επιβεβαίωση από τους άλλους.

Παρόλα αυτά συμβαίνουν και θαύματα σε αυτή τη ζώνη και η παραίτηση είναι συχνά το πρελούντιο της θαυματουργής διάσωσης από ανώτερες δυνάμεις.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved