Sexy γυναίκα του μήνα: η γυναίκα Κριός!

Πιο καυτή, πιο ωμά ερωτική… πεθαίνεις!

Sexy γυναίκα του μήνα: η γυναίκα Κριός!

Από εμένα να περιμένεις … τα πάντα.

Αυτή η εισαγωγή είναι αρκετή για να καταλάβεις ότι μαζί μου δε θα παίξεις, αντίθετα, το παιχνίδι θα το κάνω εγώ. Δε μένω ποτέ στα λόγια, μου αρέσει να προχωρώ, ακόμα κι αν όλα τα σημάδια, οι προειδοποιήσεις, φωνάζουν να τραβήξω φρένο. Στον έρωτα αρπάζω, διεκδικώ αυτόν που μου αρέσει, δεν κάνω υποχωρήσεις (τι σημαίνει αυτή η λέξη, καρδιά μου;).

sexy woman aries 1

Θα πάρω πρωτοβουλία στον έρωτα, στο φλερτ, στο σεξ, στο κρεβάτι. Αν σε φοβίζει το ότι κουμάντο θα κάνω εγώ, έχεις δυο επιλογές: είτε αφήνεσαι, υποτάσσεσαι στον δικό μου σεξουαλικό τρόπο είτε σου δίνω κάθε τίμια ευκαιρία να μου αποδείξεις ότι είσαι πιο μάγκας, πιο δυνατός, πιο άξιος από εμένα. Κι αν με κάνεις δική σου, στα χαρίζω όλα, γιατί θα έχεις περισσότερη αυτοπεποίθηση κι από εμένα την ίδια. Respect…

Το σεξ μαζί μου δεν είναι ποτέ βαρετό. Η μισή χαρά είναι ο βαθμός δυσκολίας που έχω θέσει στην κατάκτησή μου. Η άλλη μισή χαρά είναι το παιχνίδι κυριαρχίας που θα σου κάνω στο κρεβάτι. Όλα μαζί μου θα τα νιώσεις έντονα, σε ακραίο βαθμό. Η ένταση που έχω μέσα μου θα εκτονωθεί όλη στο σεξ, αλλά πρόσεξε γιατί σχεδόν ποτέ… δεν μου τελειώνει. Έχω ενέργεια για σε κάψω, μα δε θα καώ μαζί σου. Ξέρω πότε να φεύγω, ξέρω πότε πέρασα καλά και προχωρώ για άλλες κατακτήσεις. Είπαμε… Παιχνίδι να γίνεται.

Δώσε μου αυτό που θέλω και μην με αρχίσεις στα λόγια. Μην προσπαθήσεις να διαπραγματευτείς μαζί μου, είναι σχεδόν αστείο και μόνο να το σκέφτεσαι. Δε ζητάω χάρες από κανέναν. Είτε θέλεις να είμαστε μαζί και να περνάμε σούπερ είτε σταματάς, κατεβαίνεις από το τρένο και συνεχίζεις αλλού την πορεία σου, χωρίς να με ζαλίζεις, χωρίς να μου χαλάς τη διάθεση με υπαρξιακά ερωτήματα: το σεξ είναι σεξ, μου αρέσει, το κάνω, δεν το σκέφτομαι, δεν το αναλύω.

Δεν είμαι γλυκιά, δεν σκύβω ευλαβικά το κεφάλι, δεν μασάω τα λόγια μου, δεν βασανίζομαι για το τίποτα… Ξέρω ποιον θέλω, απλώνω χέρι και τον αρπάζω. Τόσο απλά. Όταν σε θέλω, θα στο δείξω, θα στο πω καθαρά, θα σου ζητήσω σεξ, δεν ντρέπομαι, δεν φοβάμαι τίποτα, ούτε καν την απόρριψη.

sexy woman aries 2

Έλα πιο κοντά… Δεν θα σε δαγκώσω! Τουλάχιστον, όχι ακόμα...

...................

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved