Ζυγός: H sexy γυναίκα του μήνα

Eίναι ναζιάρα, όμορφη και θέλεις σαν τρελός να την κατακτήσεις! ... είναι η γυναίκα Ζυγός!

Ζυγός: H sexy γυναίκα του μήνα

…Είμαι όμορφη παρουσία, το ξέρω και το εκμεταλλεύομαι. Διαφέρω από τις άλλες γυναίκες. Δε θα παιδέψει η αύρα μου, δε εκπέμπω αρνητικότητα, ψυχρότητα ή δυναμισμό, αλλά αυτό ακριβώς θα σε φέρει εύκολα κοντά μου: θα πέσεις στη φάκα και δε θα διαμαρτυρηθείς.

Πρώτα θα κουνήσω την ουρά μου, θα δεις το σώμα μου να κινείται με χάρη, με μικρές ανεπαίσθητες κινήσεις… Θα τινάξω τα μαλλιά μου, θα διορθώσω το κραγιόν μου, θα παίξω τα βλέφαρά μου. Το ξέρω ότι το έχεις δει κι αλλού αυτό, αλλά, παραδέξου το: δεν το κάνω πολύ όμορφα, με νάζι, με σκέρτσο, με μια τόσο επιτηδευμένη αφέλεια, που σκλαβώνει και τους πιο δύσπιστους;

sexyzigos23092016a

Μιλάω και δεν ακούς τη φωνή μου, το τι λέω, δεν έχει σημασία, ήδη έχεις ενδώσει στην γοητεία μου. Σου μοιάζω να είμαι η γυναίκα που θα κατακτήσεις εύκολα; Τι αστείο! Αν ήξερες τι σκέφτομαι κάθε φορά που γνωρίζω κάποιον, θα κόβονταν τα γόνατά σου και θα σωριαζόσουν μπροστά μου. Βέβαια, αυτό δεν θα με πείραζε καθόλου, αφού θα ήταν μια καλή αρχή. Στα γόνατα σε θέλω. Για εμένα μονάχα. Μην γελιέσαι: από φλερτ κι έρωτα ξέρω τα πάντα. Για την ακρίβεια, έχω κάνει διδακτορικό. Το να σου επιτρέπω να με φλερτάρεις, για εμένα δεν είναι προνόμιο, είναι κομμάτι της καθημερινότητάς μου. Όπως όμως η καθημερινότητα μπορεί να γίνει πολύ βαρετή, πρόσεξε μην γίνεις κι εσύ το ίδιο.

sexyzigos23092016b

Ο άντρας που θα με κατακτήσει, θα πρέπει να είναι δυνατός. Δυνατός στο σεξ, δυνατός στον χαρακτήρα, δυνατός στο να με κρατήσει. Για να με κάνεις δική σου, θα πρέπει να με γοητεύσεις, τόσο, όσο γοήτευσα κι εγώ εσένα. Μίλα μου. Μίλα μου και πες μου όλα τα όμορφα, γλυκά λόγια που μπορείς, για να σαγηνέψεις το μυαλό μου και τη θέλησή μου. Το κορμί μου θα στο δώσω, αφού πρώτα μου κάνεις όλα τα χατίρια: ύστερα, θα ανταποδώσω τη χάρη και πίστεψέ με, δε θα μπορέσεις να με ξεχάσεις.

Μόνο πρόσεξε μωρό μου: Έχω την τάση να χάνομαι, χωρίς προειδοποίηση, χωρίς λόγο και χωρίς αιτία. Αν δεν έχεις αυτό που χρειάζεται για να με κρατήσεις, απλά, η γοητεία μου θα προχωρήσει σε καινούργια μονοπάτια, διότι, αντίθετα με όσα έχεις ακούσει, δε φοβάμαι να μείνω μόνη… Φρόντισε λοιπόν να με ικανοποιείς, να είσαι αρκετός, διαφορετικά, η αβάσταχτη ελαφρότητα του είναι μου θα με παρασύρει αλλού. Το σεξ είναι παιχνίδι για εμένα κι αν ο συμπαίχτης μου δεν είναι καλός, τότε, γλυκά κι ωραία, θα πάω σε νέα αλάνα.

sexyzigos23092016c

…Βλέπεις, καρδιά μου, δε θα είμαι μόνη για πολύ. Δεν έχω απλά τον τρόπο μου για να γονατίσω το επόμενο θύμα που θα βρεθεί στο διάβα μου, ΕΙΜΑΙ ο τρόπος που γονατίζει τους πάντες και τα πάντα. Και το κάνω με τόση αφέλεια… Με τόση γοητεία… Με τόσο λίγη προσπάθεια… Σχεδόν σε λυπάμαι…

.......................

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved