Sexology: Τι προβλέπουν τα άστρα για το... κρεβάτι σου για αυτή την εβδομάδα;

Διαβάστε τις... σεξουαλικές προβλέψεις της εβδομάδας, όπως αυτές δημοσιεύθηκαν στο Κυριακάτικο ένθετο της εφημερίδας «Πράσινη», Men's Guide.

Sexology: Τι προβλέπουν τα άστρα για το... κρεβάτι σου για αυτή την εβδομάδα;

Γράφει ο Άρης Μανάρης

ΚΡΙΟΣ: Το παράξενο με σένα είναι πως ενώ έχεις τύχη ώρες-ώρες την κλωτσάς, κάνοντας λανθασμένες έως τραγικές επιλογές. Έτσι και αυτή την εβδομάδα, ενώ θα κάνεις τον «πιπινοκυνηγό» τελικά σε μια παρέα με γκομενάρες θα σε γουστάρει η χοντρή. Προσπάθησε να το αποφύγεις γιατί θα γίνεις ερωτική λεία σε ένα αδηφάγο ερωτικό... κτήνος 100+ κιλών.

ΤΑΥΡΟΣ: Εύνοια υπάρχει, όρεξη περίσσια αλλά εσύ είσαι χρονιάρες μέρες σαν τον STAN να τραγουδάς «αν μου ‘φτάναν τα λεφτά». Ερωτικά μηνύματα και σκιρτήματα θα νοιώσεις αυτήν την εβδομάδα αλλά μην μασάς αφού θα νοιώσεις πως η καρδιά και το «εργαλείο» δεν συντονίζονται με την καμία.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Άσε τις πολυλογίες και το «Ρούντολφ το ελαφάκι» και κυνήγα το γκομενάκι γιατί οι γκόμενες απαιτούν action και όχι λόγια. Η υπάρχουσα σχέση σου με τον Κρόνο απέναντι μάλλον πνέει τα λοίσθια. Μέσα από τις δικές σου κινήσεις θα βρεθείς ή με κάνα δυο «αστέρια» αγκαλιά ή με τα... παπούτσια στο χέρι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αισθηματικά πετάς αφού είσαι «αγαπούλας» αλλά το ζήτημα είναι πως πρέπει να «πάρεις παιχνίδια στα πόδια σου». Να θυμάσαι πως η γυναίκα, εκτός από σεξ, χρειάζεται παραστάσεις οι οποίες θα την κάνουν να νοιώσει πριγκίπισσα. Για παράδειγμα άνοιξέ της την πόρτα στο αυτοκίνητο. Εμείς θα ξέρουμε πως το κάνεις επειδή είναι νέα γκόμενα. Αυτή όχι.

ΛΕΩΝ: Άσε τις δικαιολογίες, άσε τις υπεκφυγές και πρόσεχε την εβδόμη από τις 10 εντολές. Διότι η εύνοια δεν μπορεί να είναι πάντα με σένα. Σεξουαλικά είσαι δυνατός αλλά χρειάζεσαι κέφι και μπρίο για να πάρεις ρυθμό. Το μπρίο... μήπως είναι κρύο ή τρίο; Εσύ αποφασίζεις...

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Καλά αυτή την εβδομάδα δεν θα είσαι «παρθένος» αλλά «καμένος» αφού από την πολύ χρήση θα το «κάψεις» το «μοτέρ» σου. Η όρεξη και το κέφι σου θα είναι στα πολύ high τους και αυτό θα φαίνεται, τόσο που θα αποφασίσεις να χαλάσεις και λεφτά για την «τέρψη» της γκόμενας. Ζούμε ιστορικές στιγμές... δεν περιγραφώ άλλο.

ΖΥΓΟΣ: Θα χρειαστεί να παίξεις τα ρέστα σου για την σχέση σου, προκειμένου να αποτινάξεις την ρετσινιά του «γκομενάκια». Ντύσου, πλύσου αλλά τα μάτια σου στο ταίρι σου γιατί αν σε πιάσει να το παίζεις Αλέν Ντελόν να σε στείλει στο «πάγκο» για αλλαγή. Ένα τηλεφώνημα θα σε ταράξει και θα σε «ανεβάσει».

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Την εβδομάδα αυτή θα είσαι σαν κινητό στην «δόνηση» και έτσι οι γκόμενες θα είναι χαρούμενες, γνωρίζοντας πως υπάρχει Αϊ Βασίλης. Εσύ από την μεριά σου κάνεις τα πάντα για τις «φίλες» σου. Μια γνωριμία μέσω κολλητού, ίσως τελικά σε απογειώσει αλλά και σε ξετινάξει οικονομικά. Έτσι όπως το πας ένα call girl θα σου στοίχιζε λιγότερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Άντε ψυχανάλυση να κάνεις γιατί είσαι για δέσιμο. Ο Κρόνος και ο Ποσειδώνας κάνουν πάρτι και εσύ είσαι δεμένος σαν τον Οδυσσέα με τις Σειρήνες. Πιτσιρίκια και θειες αναζητούν λίγο από την ζωντάνια και το μπρίο σου αλλά εσύ είσαι μαρμαρωμένος σαν τσολιάς στο Σύνταγμα. Το σεξ θα είναι καυτό και από το πουθενά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η τελευταία εβδομάδα του χρόνου θα σου προσφέρει αρκετές συγκινήσεις, με αποκορύφωμα το βράδυ της Πρωτοχρονιάς, στο οποίο θα έχεις την ευκαιρία για νέες γνωριμίες. Η ερωτική σου ζωή συνεχίζει να διαγράφει ανοδική πορεία, αν και δεν αλλάζεις και αναζητάς μονίμως την... ανανέωση, χωρίς ποτέ να αφήνεις τα δικά σου κεκτημένα να καταλήγουν σε «λάθος χέρια».

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Είσαι στα high σου, αφού πλέον μπορείς και κοιτάζεις μπροστά. Η γκόμενα σου λέει ότι σε αγαπάει αλλά την νοιώθεις σαν τηλεφωνήτρια που πουλάει τάπερ. Πρόσεξε την εμφάνισή σου γιατί μπορεί να λένε στην γειτονιά «ήρθε ο άκυρος». Κάποια τηλεφωνήματα θα σου σπάσουν τα νευρά αλλά εσύ... επίπεδο!

ΙΧΘΥΕΣ: Μην ψάχνεις τον απόλυτο ερώτα. Η γυναίκα είναι απρόβλεπτη. Στην αρχή της δημιουργίας του κόσμου, ο Θεός έπλασε τη γη και ξεκουράστηκε. Μετά ο Θεός έπλασε τον άντρα και ξεκουράστηκε. Μετά ο Θεός έπλασε τη γυναίκα. Από τότε, ούτε ο Θεός, ούτε ο άντρας ξεκουράστηκαν. Το ηθικό δίδαγμα άσε τα pc... πήδηξε και εσύ.

Διάβασε ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ τις ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved