Sexology: Τι προβλέπουν τα άστρα για το... κρεβάτι σου για αυτή την εβδομάδα;

Διαβάστε τις... σεξουαλικές προβλέψεις της εβδομάδας, όπως αυτές δημοσιεύθηκαν στο Κυριακάτικο Ένθετο της εφημερίδας «Πράσινη», Men's Guide.

Sexology: Τι προβλέπουν τα άστρα για το... κρεβάτι σου για αυτή την εβδομάδα;

Γράφει ο Άρης Μανάρης

ΚΡΙΟΣ: Η παρουσία του Άρη και της Αφροδίτης στο απέναντί σου ζώδιο σε κάνει άκρως ερωτικό, αφού από την μια οι γκόμενες σε βρίσκουν ερωτικό από την άλλη έχεις και το «σκληρό» αγόρι μέσα σου. Με τη μόνιμη, άκρη δεν βρίσκεις και αν σε κατηγορεί για «προδοσία», ότι παίζεις δηλαδή από εδώ και από εκεί, πες της πως για να υπάρχει προδοσία προϋποθέτει να υπάρχει εμπιστοσύνη... Θα καταλάβει!

ΤΑΥΡΟΣ: Θα νοιώσεις πως κάποιοι θα προσπαθήσουν να σου ρίξουν το φταίξιμο πως ξενοκοιτάς αλλά και εσύ τι να κάνεις, αν κοιτάς την γκόμενά σου που κάνει και καλά δίαιτα αλλά η ζυγαριά έχει μπει στους «κόφτες»; Το γκομενάκι απέναντι βγάζει μάτια ενώ πλέον υπάρχουν οι milf και οι cougar που τα κάνουν όλα και συμφέρουν. Όρμα και μην μασάς... ο αγώνας τώρα δικαιώνεται.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Θα αισθανθείς πολύ δυνατός αυτή την εβδομάδα και κυρίως θα γίνεις πιο στυλάτος. Με το «εργαλείο» σου να δείχνει τον «Βορρά» θα νοιώθεις σαν τον Ντι Κάπριο στον Τιτανικό που ενώ το καράβι βούλιαζε αυτός «κάρφωνε» μέσα στο αμάξι. Απόφυγε ατάκες άκυρες του στυλ «μήπως ξέρεις να μαγειρεύεις;» γιατί το γκομενάκι έτσι όπως το κόβω με τα «χιλιόμετρα» που έχει γράψει με δυσκολία παραγγέλνει πίτσα από το τηλέφωνο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα νοιώσεις, αυτή την εβδομάδα, πως γενικά δεν σε πάει το «άθλημα», αφού οι γκόμενες θα σε βλέπουν περισσότερο σαν τον «Αγκαλίτσα-Φωτεινούλη» παρά σαν «μηχανή του σεξ». Είσαι δηλαδή σαν τους αντάρτες που τους έλεγε ο Βελουχιώτης «την τσουτσού σας θα την έχετε πλέον μόνο για κατούρημα». Μην κάνεις πίσω, κάνε το «πέσιμό» σου και ίσως το σύμπαν σε ευεργετήσει.

ΛΕΩΝ: Αυτή την εβδομάδα για να γίνεις αρεστός στη «μόνιμη» θα πρέπει ή να της δίνεις την ψευδαίσθηση πως περνάει το δικό της ή τελικά να περνάει το δικό της. Αλλά λόγω του ότι είσαι γάτα με πέταλα, καμακώνεις ό,τι κινείται με υψηλά ποσοστά επιτυχίας. Οι όποιες αποτυχίες οφείλονται στο πέρασμα του Δία από το ζώδιό σου, που σου άφησε προίκα κάποια κιλά, τα οποία σε έχουν «τετραγωνίσει» σαν να είσαι ο Μπομπ ο Σφουγγαράκης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Τρέχεις και δεν φτάνεις για να προλάβεις τις ευκαιρίες, αλλά με τον Δία στο ζώδιό σου όλα είναι με το μέρος σου. Απλά, πρόσεξε λίγο τις επιλογές σου γιατί ώρες-ώρες κάνεις τέτοιες, που αναρωτιέται κανείς, αν τις επιλέγεις σα να βρίσκεσαι σε οντισιόν για το ρόλο του «Γκόλουμ». Να παίρνεις τις απαραίτητες προφυλάξεις για να μην βρεθείς με καμιά δεκαριά «Πάμε πακέτο».

ΖΥΓΟΣ: Εσύ και ο έρωτας έχετε γίνει ένα, η γκόμενά σου θέλει σεξ, αλλά εσύ την έχεις δει Ηλίας Βρεττός και ζητάς από την κάθε μια να πέσει και να ζητήσει συγγνώμη. Αυτή νομίζει πως γυρίζετε video clip, εσύ το ονομάζεις role-play, τελικά το μείγμα στο κρεβάτι είναι εκπληκτικό. Απλά «πότιζε» και το χωράφι της «μόνιμης»...

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η αναζήτηση της ηδονής αυτήν την εβδομάδα δεν θα είναι για σένα δύσκολη, αφού εσύ και το παρασκήνιο είστε έννοιες ταυτόσημες. Έχοντας καλλιεργήσει ένα μύθο γύρω από το πρόσωπό σου, έχεις καταφέρει να δημιουργήσεις fan club, τις «Σκορπίτσες». Με την τεστοστερόνη να χτυπά κόκκινο, σκορπάς αφειδώς ηδονή, φλερτάροντας με τον κίνδυνο να γίνεις «τσακωτός».

ΤΟΞΟΤΗΣ: Τρίτη με Πέμπτη είναι η ρέντα σου, ενώ επικοινωνιακά από την Παρασκευή θα τα κάνεις μαντάρα, καθώς η είσοδος του Ερμή στο ζώδιό σου θα φέρει αρκετά προβλήματα. Πρόσεχε στις γνωριμίες γιατί ίσως πέσεις σε γνωστή της γνωστής και τελικά να αποκαλυφθεί πως η ερωτική επαφή αυτήν την περίοδο δεν βρίσκεται σε φάση νηστείας, αλλά σε επίπεδο «ποικιλίας». Απόφυγε στο σεξ να αναφέρεις ονόματα και μείνε στα κλασσικά «μωρό μου», «μανάρι μου» κ.α.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Πολλές επιτυχίες έχεις στο παλμαρέ σου και αυτό σε καθιστά αδίστακτο κυνηγό. Θα πρέπει να ξεκολλήσεις από την εμμονή σου με την εργασία και να καταλάβεις πως την γκόμενα δεν την απολύουν. Τη χωρίζουν. Αρκετά γκομενάκια κάνουν την εμφάνιση τους όμως εσύ έχεις φάει κόλλημα με μία, η οποία από ό,τι ακούγεται στον περίγυρο, είναι σαν να έχει τρακάρει με την τύχη της.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Τα προφυλακτικά δεν τα φοράμε στα δάκτυλα όταν κάνουμε chat. Η χρήση τους είναι άλλη. Παρ' όλα αυτά έχεις μια σχετική εύνοια και ιδιαίτερα Τρίτη με Πέμπτη μπορείς να σκοράρεις πολλές φορές. Την Παρασκευή με τον Ερμή στον Τοξότη θα αρχίσει η κατάσταση να περιπλέκεται, αφού θα πρέπει να καταλάβεις πως όταν η γκόμενα κατά τη διάρκεια του σεξ σου λέει για την camera, δεν εννοεί πως θέλει να βγάλετε selfie.

ΙΧΘΥΕΣ: Με αυτή τη δημιουργική αφέλεια που έχεις, καταφέρνεις να ελκύεις τα γκομενάκια τα οποία στην αρχή σε προσεγγίζουν με επιφύλαξη σαν να είσαι κέρινη κούκλα στην Madame Tissue. Μετά, όμως, ανακαλύπτουν πως έχεις υπόβαθρο. Το γέλιο θα φέρει το πείραγμα και αυτό με τη σειρά του την ερωτική διάθεση, οπότε η επιφύλαξη πάει στο βρόντο και τη θέση της παίρνει η σεξουαλική οργή. Πρόσεξε, γιατί οι ηλικίες 40+ αυτήν την περίοδο λυσσάνε...

Διάβασε ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ τις ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved