Αστρολογική Εφημερία, από 9 έως 12 Ιουλίου

Ο ερωτισμός στο κόκκινο
Αστρολογική Εφημερία, από 9 έως 12 Ιουλίου

από τον Γιάννη Ριζόπουλο

20100627_John_Rizopoulos02JPEG




















Έντονες συγκινήσεις μας υπόσχεται αυτό το τετραήμερο, αφού η αστρική Αφροδίτη συναντά «στα κρυφά» τον τροπικό Άρη στους Διδύμους κι όλα μοιάζουν να είναι λίγο πιο ερωτικά. Η σωστή όψη, την κατάλληλη στιγμή, θα έλεγε κανείς, με δεδομένο το πολιτικό και Μνημονιακό overdose των προηγούμενων εβδομάδων. Το καλοκαίρι είναι φτιαγμένο για έρωτες και διασκεδάσεις και δεν του πρέπουν στενοχώριες και μιζέριες, ούτε καν πιεστικοί προβληματισμοί για τα θέματα της καθημερινότητας, που στο κάτω-κάτω δεν τελειώνουν ποτέ..


Τα μεταβλητά και τα παρορμητικά ζώδια έχουν τον πρώτο λόγο σε αυτό το συναισθηματικό limit up, το οποίο βέβαια μπορεί να εκλάβει και άλλες μορφές, αφού είναι γνωστό πως η έκφραση της libido μπορεί να είναι εξίσου ζωηρή σε κάθε δραστηριότητα που υποκαθιστά την σεξουαλικότητα. Το πάθος δεν έχει όρια και μπορούμε να το συναντήσουμε το ίδιο εύκολα σε μια κρεβατοκάμαρα αλλά και στο ατελιέ ενός ζωγράφου ή σε μια ροκ συναυλία.
Όσο για τα τέσσερα σταθερά ζώδια (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι), δεν υπάρχει ουδείς λόγος ...παραπόνων, αφού ο μπάρμπα Δίας έχει αναλάβει εργολαβικά την υπεράσπιση τους και μπορούν να συμμετέχουν -έμμεσα ή άμεσα- στις χαρές της ζωής, χωρίς μάλιστα να έχουν τις εμμονές ή την «φούρια» που συχνά δημιουργεί μια έντονη συναισθηματική φόρτιση.


Το Σάββατοκύριακο, ίσως για κάποιους να είναι λίγο πιο «συγκρατημένο» σε ρυθμούς, εξ αιτίας της ήπιας παρεμβολής του Κρόνου, ο οποίος σχηματίζει ένα εξάγωνο με τον Ερμή στον Λέοντα. Κάποια πράγματα πρέπει να γίνουν και θα γίνουν -αυτό τουλάχιστον διατείνεται ο Κρόνος- και το βάρος φαίνεται να πέφτει σε τεχνικές εργασίες η αναγκαίες επαφές, που προωθούνται από την «κρυφή» σύνοδο του Ήλιου με τον αστρικό Ερμή. Συμβόλαια και συμφωνίες είναι επίσης στο πρόγραμμα, ενώ κάτω από αυτές τις συνθήκες, το γράψιμο, το διάβασμα και η μελέτη θα μπορούσαν να αποδειχθούν αρκετά ωφέλιμα.


Ο Ερμής πρωταγωνιστεί και στις αρχές της εβδομάδας, το εξάγωνο του με τον Άρη μάλιστα, θα μας βοηθήσει να διεκπεραιώσουμε άμεσα και γρήγορα υποθέσεις που χρόνιζαν. Η πρωτοτυπία, η ευφυΐα και η αμεσότητα θα είναι οι βασικοί αρωγοί στις προσπάθειες μας και το μότο των ημερών είναι «μην αναβάλλεις για αύριο, αυτό που μπορείς να κάνεις σήμερα». Φυσικά η βιασύνη αλλά και κάποιες μικρές αυθαιρεσίες ενδέχεται να δημιουργήσουν εντάσεις ή προστριβές αλλά τουλάχιστον σε αυτήν την φάση κάθε πρόβλημα μπορεί να βρει την λύση του.


Μια από τις σημαντικές μεταβολές που συμβαίνουν στους ουρανούς αυτές τις ημέρες, είναι η είσοδος της Δήμητρας στον Κριό, την Δευτέρα το μεσημέρι. Ο πλανήτης θα παραμείνει στο ζώδιο μόνον για έναν μήνα -και μάλιστα «καρφωμένος» στην μηδενική μοίρα- και στις 10 Αυγούστου θα επιστρέψει στους Ιχθύες με ανάδρομη φορά. Αυτή η παρατεταμένη «καλημέρα» στο κατώφλι του παρορμητικού σταυρού, αρκεί για να μεταστρέψει το κλίμα στις ζωές των τεσσάρων ζωδίων αυτής της ποιότητας, ξεκινώντας βεβαίως από τους Κριούς. Η βελτίωση των δημοσίων σχέσεων, οι «υψηλές» γνωριμίες και γενικότερα η δημοσιοποίηση στόχων και προθέσεων με κάθε μέσον είναι τα δώρα της Δήμητρας και για τους Ζυγούς, τους Καρκίνους και τους Αιγόκερους.

11_jul
©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved