Sexology: Τι προβλέπουν τα άστρα για το... κρεβάτι σου για αυτή την εβδομάδα;

Διαβάστε τις... σεξουαλικές προβλέψεις της εβδομάδας, όπως αυτές δημοσιεύθηκαν στο Κυριακάτικο Ένθετο της εφημερίδας «Πράσινη», Men's Guide.

Sexology: Τι προβλέπουν τα άστρα για το... κρεβάτι σου για αυτή την εβδομάδα;

Γράφει ο Άρης Μανάρης

ΚΡΙΟΣ: Βάλε το γκομενάκι κάτω και άλλαξε «λάδια». Σε μια εποχή όπου οι περισσότεροι στο σεξ αντέχουν ένα και στα γρήγορα για να αφεθούν στην αγκαλιά του Μορφέα, εσύ συνεχίζεις. Το σουξέ σου δεν παίζεται απλά χρειάζεσαι καλύτερο συγχρονισμό..

ΤΑΥΡΟΣ: Ταξιδεύεις για μαγικούς προορισμούς, αφού οι ερωτικές επιτυχίες είναι μεγαλύτερες από την αποτυχία της ζωής σου που δεν είναι άλλη από τη μόνιμη σχέση. Πρόσεχε μόνο μην έχουμε αποκαλύψεις και με γυναίκα κερατωμένη την έχεις μάγκα μου βαμμένη...

ΔΙΔΥΜΟΙ: Χρειάζεσαι καλύτερη κάλυψη και απόκρυψη γιατί εσύ, μόλις ξενοφιφικώσεις, «καρφώνεσαι» σαν άστεγος που του έκατσε το Joker. Η εβδομάδα αυτή μπορεί να σου δώσει πολλές ευκαιρίες να «χριστείς σκόρερ». Πρόσεξε τις σχέσεις με διαφορά ηλικίας. Γκόμενος είσαι... Όχι αρχαιολόγος...

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα πρέπει να κατανοήσεις πως οι γκόμενες θέλουν σεξ και όχι βολτίτσες χέρι-χέρι και να κοιτάτε τον έναστρο ουρανό. Αυτή η εβδομάδα είναι για σένα καλή, αρκεί να είσαι σε ετοιμότητα να ικανοποιήσεις τις ορέξεις της συντρόφου σου και έτσι να αποστρέψει από πάνω σου το βλέμμα του.

ΛΕΩΝ: Η εβδομάδα θα είναι καλή, υπό την προϋπόθεση πως δεν θα πέσεις στην παγίδα των υπερβολών. Τα γκομενάκια παίζουν και εσύ θα σκοράρεις . Πρόσεχε, όμως, γιατί ενώ καμώνεσαι τον «άνετο», μπορεί να κολλήσεις με κάποια και να τραγουδάς «ήταν μια αγάπη δυνατή, όμως στη δύσκολη στιγμή...»

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αναζητάς πολλά, αλλά έχεις τρελή «ρέντα», οπότε αυτά που ζητάς θα σου δοθούν. Στο χώρο εργασίας κάνεις τρέλες αφού είσαι το επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Θα χρειαστεί να μπεις σε ηθελημένη ερωτική νηστεία, για να μην «καρφώσεις» αυτήν την εβδομάδα. Άρπαξε τις ευκαιρίες, πρόσφερε ηδονή!

ΖΥΓΟΣ: Έχεις σχέση, περνάς υποφερτά, αλλά θέλεις κάτι παραπάνω το οποίο δεν είναι άλλο από το σεξ. Το σεξ χωρίς αγάπη είναι μια κενή εμπειρία, αλλά σε σχέση με τις άλλες κενές, δεν είναι κι άσχημη. Έτσι το σεξ, την εβδομάδα αυτή, θα έχεις πολλές «κενές εμπειρίες» γεμάτες... ηδονή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Πολλά πράγματα θα περάσουν από τα χέρια σου. Δεν είσαι για σχέσεις αφού το κορμί σου είναι «ο Ερυθρός Σταυρός του Έρωτα». Προσπάθησε στο σεξ να δίνεις το 100% των δυνατοτήτων σου, γιατί είναι κρίμα να αμαυρώσεις το όνομα σου στον χώρο των εραστών. Για μια τιμή ζούμε βρε αδερφέ.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μια πολύ δυνατή εβδομάδα σε περιμένει αφού στο σεξ είσαι τούρμπο... Χρειάζεται μεγάλη υπομονή γιατί οι υπερβολές και τα προβλήματα δεν σε αφήνουν να κάνεις αυτά που θέλεις, όπως τα θέλεις. Στο σεξ βάλε ποικιλία. Ξέρεις η λέξη «στάση» εκτός από την Στάση του Νίκα και τη στάση λεωφορείων... χρησιμοποιείται και αλλού.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι αποφάσεις που θα πάρεις πρέπει να είναι γρήγορες και σαφείς. Αν δεν μπορείς, ας είναι γρήγορες και αόριστες. Η επιτυχία στο άλλο φύλο είναι δεδομένη αλλά χρειάζεται καλύτερο προγραμματισμό. Ελλοχεύει ο κίνδυνος να καψουρευτείς και μάλιστα σοβαρά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Το σεξ στη ζωή σου είναι απαραίτητο αλλά την εβδομάδα αυτή θα πρέπει να είσαι ετοιμοπόλεμος να το απολαύσεις. Η έλευση νέου προσώπου δεν θα σε χαλάσει, αντίθετα, θα σε απογειώσει. Άσε τον εαυτό σου ελεύθερο και ζήσε το νέο σου έρωτα.

ΙΧΘΥΕΣ: Αποτίναξε από πάνω σου το προφίλ του «θύματος». Σαφέστατα έλκεις άτομα και ουσιαστικά μπαίνεις σε κάποιες ερωτικές περιπέτειες οι οποίες θα σε προβληματίσουν. Στο σεξ μπορείς να κάνεις τη γκόμενα να δακρύσει. Ας ευχηθούμε όχι από τα γέλια....

Διάβασε ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ τις ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved