Sexology: Τι προβλέπουν τα άστρα για το... κρεβάτι σου για αυτή την εβδομάδα;

Διαβάστε τις... σεξουαλικές προβλέψεις της εβδομάδας, όπως αυτές δημοσιεύθηκαν στο Κυριακάτικο Ένθετο της εφημερίδας «Πράσινη», Men's Guide.

Sexology: Τι προβλέπουν τα άστρα για το... κρεβάτι σου για αυτή την εβδομάδα;

Γράφει ο Άρης Μανάρης

ΚΡΙΟΣ: Η εβδομάδα αυτή θα σου δώσει πολλές δυνατότητες να παίξεις μεγάλη μπάλα. Πρόσεξε όμως, γιατί θα πρέπει να δείξεις πως την «μόνιμη» την έχεις πάνω απ' όλα (ενώ τις άλλες από κάτω... εννοείται). Για να «κερδίσεις» πρέπει να τολμήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας αυτής θα νοιώσεις πως πρέπει να έχεις χαρέμι για να σε «κάνει» καλά. Και εσύ είσαι με την κοπελιά που έχει πονοκέφαλο. Μην μασάς καμάκωνε κατά βούληση και αν χρειαστεί ρίξε και καμιά χυλόπιτα. Δεν έχει θερμίδες....

ΔΙΔΥΜΟΙ: Δεν μπορείς να φλερτάρεις με τρόπο συμβατικό και αυτό «καίει» τις γκόμενες... Έτσι, μέσα από την επικοινωνία ακόμα και αν στείλεις στην γκόμενα το «Όσο δέρμα και αν πετάξεις, φίδι είσαι, δεν θα αλλάξεις!» Αντί να σε «σουτάρει», παίζει να γράψει «Αχ, Παντελίδης... σε περιμένω το βράδυ, σ' αγαπώ».

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Με όπλο σου τα συναίσθημα και το «με σένα θα μείνω για πάντα» έχεις καταφέρει να έχεις ένα μικρό χαρέμι. Πρέπει όμως να φορτσάρεις ερωτικά γιατί πολύ στη «ψυχολογία» το έχεις ρίξει τελευταία και οι γκόμενες θέλουν σεξ και όχι συμμετοχή στο «Πάμε πακέτο».

ΛΕΩΝ: Το φλερτ δίνει και παίρνει ενώ οι «υποψήφιες» αυξάνονται και μαζί με αυτές και τα έξοδα. Απόφυγε βέβαια να πηγαίνεις σε παραλίες με ταπεράκια που σφραγίζουν σαν σαρκοφάγους του Τουταγχαμών. Είσαι Λέων βασιλιάς με στυλ και ερωτικό προφίλ... δεν μπορείς περικοπές δαπανών ...και γκομενών.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Με τον Δία στο ζώδιό σου πρόσεχε τα «παιχνιδάκια» γιατί ίσως αυτά σοβαρέψουν και σε θα σε δούμε στα σκαλιά του Δημαρχείου να σε παντρεύει ο Ψινάκης. Απόφυγε τα μπερδέματα γιατί η διαδρομή από το bachelor party στην τελετή του γάμου είναι κάτι σαν την πορεία στον Γολγοθά... Να θυμάσαι ΧΑΛΑΡΑ!

ΖΥΓΟΣ: Λάτρης του ωραίου είσαι αλλά μην προκαλείς. Διότι το άγρυπνο μάτι της μόνιμης βλέπει που σαλιαρίζεις το γκομενάκι απέναντι που φοράει μια φούστα σαν φαρδιά ζώνη και φαίνονται οι «αμυγδαλές» της. Εντάξει εσύ κάνε τον κινέζο και πέτα ένα... «Α, το τσουλάκι» έστω και για ξεκάρφωμα βρε αδελφέ...

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Την εβδομάδα αυτή απόφυγε τις υπερβολές και πρόσεξε μην καρφωθείς από μόνος σου. Μην πεις στη μόνιμη πως τότε που ντύθηκε catwoman ήταν το απόλυτο σεξ μαζί της, γιατί θα την πατήσεις. Άλλωστε είναι γνωστό πως εσύ πάντα «τις γδύνεις» τις γκόμενες. Μη λες ονόματα...

ΤΟΞΟΤΗΣ: Προσπάθησε να είσαι πιο επικοινωνιακός γιατί οι γκόμενες σε βρίσκουν γοητευτικό, άσχετα εάν η επικοινωνία μαζί σου φαντάζει με το «E.T phone home». Το χιούμορ και η άνεση που αποπνέεις τελικά σε καθιστούν αθόρυβο σαν sniper, αλλά επικοινωνιακά σαν τον Φόρεστ Γκάμπ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η πολλή δουλειά τρώει τον αφέντη και αυτό ισχύει και στα ερωτικά. Καλά, η μόνιμη γκόμενα τραβάει «σεξουαλική ξηρασία» σαν την κοιλάδα του Πεσαβάρ αφού εσύ δίνεσαι αλλού. Κοίτα «πότισέ» την γιατί κινείς υποψίες και είναι κρίμα να σε κάνει τσακωτό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η επιτυχία στο σεξ και στο φλερτ είναι προϊόν επίπονης και κουραστικής εργασίας. Τι και αν οι γκόμενες θέλουν και άλλο και εσύ απαντάς «τόσο... έρωτα που να τον βάλω»; Έχεις ανεβάσει τις προσδοκίες στο γυναίκειο φύλο για αυτό κάνε σωστή διαχείριση. Τώρα για τη μόνιμη; Όλες μόνιμες είναι...

ΙΧΘΥΕΣ: Δίνεις συναίσθημα και οι γκόμενες που το παίζουν πως δεν έχουν στο μυαλό τους το σεξ πάντα... ξυρίζονται ολούθε πριν σε συναντήσουν. Η εβδομάδα αυτή σε καθιστά δυνατό. Αν σου αρέσει η ...γεωγραφία και το κυνηγήσεις, μπορεί να «παίξει» κάνα... ερωτικό «τρίγωνο των Βερμούδων». Α, ρε τυχεράκια...

Διάβασε ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ τις ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved