Sexology: Τι προβλέπουν τα άστρα για το... κρεβάτι σου για αυτή την εβδομάδα;

Διαβάστε τις... σεξουαλικές προβλέψεις της εβδομάδας, όπως αυτές δημοσιεύθηκαν στο Κυριακάτικο Ένθετο της εφημερίδας «Πράσινη», Men's Guide.

Sexology: Τι προβλέπουν τα άστρα για το... κρεβάτι σου για αυτή την εβδομάδα;

Γράφει ο Άρης Μανάρης

ΚΡΙΟΣ: Η εβδομάδα αυτή είναι για σένα κάτι μοναδικό, αφού μάχεσαι για να κρατήσεις δυνάμεις στα ερωτικά. Στα αισθηματικά παίζει ένα μπέρδεμα καθώς οικονομικά είσαι πιο στεγνός και από την Σαχάρα και το πρόσωπο σου λέει ιστορίες για αγρίους. Αν σου λέει θέλω τον άνδρα φραγκάτο, αξύριστο και με μόνιμη δουλειά στείλε τη να βρει τον... Πατήρ Ευσέβιο. Γκόμενες παίζουν, φράγκα όχι...

ΤΑΥΡΟΣ: Η εβδομάδα αυτή είναι καλή για σένα, αρκεί να πάψεις να έχεις συνδεδεμένο το μόριο σου με το ΑΤΜ. Η γκόμενα θέλει γκόμενο όχι τον Dow Jones. Ψάχνεσαι, φλερτάρεις και ενώ τα έχεις τα σουξέ σου, κάθεσαι και κλαις την μοίρα σου γιατί τα ΑΤΜ δεν δίνουν πάνω από 60€. Αφού εσύ τα λεφτά τα έχεις κάτω από το στρώμα......

ΔΙΔΥΜΟΙ: Το φλερτ για σένα είναι μια απόλυτα νορμάλ διαδικασία όταν οι περισσότεροι μιλάνε στην γκόμενα λες και κάνουν interview στην εφορία. Επικοινωνείς, κάνεις πλάκα και το ένα καλαμπούρι φέρνει το άλλο, ενώ η κοπέλα ψάχνεται και αναρωτιέται πως «βρέθηκα σε αυτή τη θέση;». Α, και στο σεξ χαλάρωσε λίγο γιατί το κορίτσι νομίζει πως ακούει περιγραφή ποδοσφαιρικού αγώνα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μάχεσαι για να αποδείξεις τα αυτονόητα και ψυχολογικά προσπαθείς να «χειραγωγήσεις» το πρόσωπο. Η συγκεκριμένη στρατηγική «δεν περνάει» αυτή την εβδομάδα. Αν η «σταθερή» σου πιάνει την μουρμούρα, φτιάξε μια σκάφη μακαρόνια και φύγε καρφωτός για την γυναίκα που περιμένει. Μην αδιαφορείς για την ικανοποίησή της γιατί το ρήμα «τελειώνω» δεν ανήκει στα ανώμαλα...

ΛΕΩΝ: Η ερωτική σου ζωή παίρνει φωτιά αλλά αν είναι πολλαπλά «παράλληλη», τότε θα πρέπει να προσέξεις μην έχεις τίποτα «τυχαίες» συναντήσεις και άντε μετά να εξηγείς ποια έχει την υψηλή κυριότητα και ποια την επικαρπία. Τώρα, αν για κάποιες το σεξ χωρίς αγάπη είναι μια κενή εμπειρία τότε οκ. Πάντως, για κενή εμπειρία δεν είναι και άσχημη...

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η εμμονή σου σε κάποια πράγματα ίσως σου «περιορίζει» τις πιθανότητες για απολαυστικό σεξ. Αναζητάς γυναίκα ψηλή, με τρελό IQ, πλούσιο στήθος, να έχει ηθική αλλά να είναι και κόλαση στο κρεβάτι. Επίσης, δείχνεις κατανόηση όταν είναι να «καρφώσεις». Ποτέ δεν λέμε σε ξανθιά «μωρό μου πιάσε την σαμπρέλα», όταν εννοούμε το προφυλακτικό.

ΖΥΓΟΣ: Η εβδομάδα χρειάζεται μετ' επιτάσεως πριν πας για σεξ να φτιάξεις ατμόσφαιρα, αφού παίζει το κορίτσι να την έχει δει «χίλιες και μια νύχτες». Καταλαβαίνεις τώρα, όχι σκηνικά περίεργα, λες και βλέπεις πλάνα από ταινία του Αλμοδόβαρ, αλλά πρόσεχε, σαν πας να φιφικώσεις, μην ακούσεις πάνω στην κορύφωση κανένα: «πάρε καλέ κυρία πατάτες»

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Την εβδομάδα αύτη επικρατεί το χάος, το πάθος και όλο και κάποιος... σύζυγος να σε κυνηγά, εκεί που πας και «δουλεύεις» τα «ρεπό» του. Εσένα σ' αρέσει ο κίνδυνος, αλλά ρε αθεόφοβε ηρέμησε γιατί θα το «κάψεις το μοτεράκι». Καιι όπως λέει η Αλεξίου «δεύτερη ζωή... δεν έχει»!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Παίζεις δυνατά ερωτικά αλλά πρέπει να βρεις και μια χρυσή τομή, αφού αναζητάς μια τέλεια σχέση σε περίοδο κρίσης και αυτό είναι δύσκολο. Μοιάζεις με το «πουλάκι» του Χρηστάκη και πας από κανάρα σε κανάρα, μα πρόσεχε... Απόφυγε τα «διεθνή παιχνίδια και πτήσεις» γιατί αν συνεχίσεις έτσι κινδυνεύεις να... απελαθείς από τη χώρα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αυτή την περίοδο το «γλεντάς», αφού μάλλον αντιλαμβάνεσαι πως ο πανδαμάτωρ χρόνος (Κρόνος) κάνει αθόρυβα την δουλειά του και μετά από μια ηλικία είναι σαν να παίζεις μπιλιάρδο με σπάγκο αντί με στέκα. Η περίοδος αυτή δεν είναι για δεσμεύσεις, αλλά για σεξ και μάλιστα κολασμένο. Δοκίμασε και λίγο στο κρεβάτι και ας είναι κάτι πρωτόγνωρο για σένα...

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ο Κρόνος σου έκανε μεγάλη ζημιά αφού με την ανάδρομη φορά στον Σκορπιό τρως τη μια ήττα μετά την άλλη. Φλερτ παίζουν, σχέσεις ζητάνε και εσύ με τη μόνη που έχεις σχέση είναι η... απιστία. Μην προσπαθείς να δουλέψεις «ξεπατικοτούρα» ό,τι «κλέβεις» από ταινίες του Σειρηνάκη, γιατί θα μείνεις με τη... σειρήνα στο χέρι!

ΙΧΘΥΕΣ: Η χαρά και η δημιουργία σου χαμογελούν και σιγά–σιγά προσθέτεις μεθοδικότητα στην ερωτική σου ζωή. Προσπάθησε να μιλάς πιο «καθαρά» στο «πρόσωπο» και όχι με υπονοούμενα, γιατί ίσως κόψει λάσπη. Ξέρεις, προφανώς, πως το καλό με την αυτοϊκανοποίηση είναι ότι δεν είσαι υποχρεωμένος να ντυθείς κατάλληλα..

Διάβασε ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ τις ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved