Ζώδια και σεξ: Οι απαντήσεις που καίγεσαι να μάθεις!

Τι αποκαλύπτει η έρευνα; Έχεις ερωτήσεις; Ιδού οι απαντήσεις!

Ζώδια και σεξ: Οι απαντήσεις που καίγεσαι να μάθεις!

Ισχύει σε πολλά ζευγάρια κι ας μην το παραδέχονται: Το σεξ δεν αποτελεί πάντα την κολώνα στην οποία στηρίζεις μια σχέση, αλλά νομίζω ότι θα συμφωνήσεις και εσύ μαζί μου, ότι αποτελεί ένα πρώτης τάξεως τσιμέντο με το οποίο χτίζεις τα θεμέλια.

Λαμβάνοντας υπόψη τη σημασία του σεξ στην ευτυχία, την ευχαρίστηση και στην μονιμότητα μιας σχέσης, μπορείς τώρα να ηρεμήσεις: Δεν υπάρχει κανένας λόγος για να αισθάνεσαι το άτολμη, αμήχανη ή και ένοχη, αν επιδιώκεις να μάθεις κάτι παραπάνω για το σεξ. Το «κάτι παραπάνω», δηλαδή, που θα σε βοηθήσει στην κατανόηση των προσωπικών σεξουαλικών αναγκών σου, των στάσεων που μπορείς να υιοθετήσεις, καθώς και των κίνητρων και των προτιμήσεων σου - όπως και εκείνες του συντρόφου σου (οπότε συνέχισε το διάβασμα του παρόντος άρθρου χωρίς καμία ντροπή).

sexythema2002b

Το σεξ είναι ένα πολύ προσωπικό θέμα για κάθε άτομο (έχει να κάνει με τη σύνδεση με τον Ήλιο σου, δηλαδή με το τι ζώδιο είσαι).

Φυσικά, από αστρολογική άποψη υπάρχουν κι άλλοι παράγοντες (όπως είναι ο Ωροσκόπος, οι πλανητικές τοποθετήσεις σε οίκους ή και σε ζώδια, αλλά και οι όψεις μεταξύ τους) οι οποίοι τείνουν να τονίσουν ή να τροποποιήσουν τα σεξουαλικά σου ενδιαφέροντα και κατ' επέκταση τις απαντήσεις που σκιαγραφούν το σεξουαλικό σου προφίλ.

sexythema2002

Σήμερα θα δεις μια διαφορετική έρευνα που ευχόμαστε να σε εκπλήξει ευχάριστα, καθώς βάζουμε το σεξ στο μικροσκόπιο. Τα ευρήματά μας αυτή τη φορά για κάθε ζώδιο ξεπερνούν κάθε φαντασία, ενώ φέρνουν τα πάνω-κάτω στον τομέα «σεξουαλική ευχαρίστηση».

Σύμφωνα λοιπόν με μια παγκόσμια έρευνα μεταξύ γυναικών για την σεξουαλική συμπεριφορά και τις προτιμήσεις κάθε ζωδίου, δοθήκαν τα έξης νούμερα:

sexythema2002 20-2-2015 krios

Κριός
53% Έχετε συνήθως οργασμό όταν κάνετε σεξ
23% Έχετε πάντα οργασμό
19% Έχετε σπάνια οργασμό - και μόνο ένα 4% δεν έχει ποτέ
Είναι γεγονός ότι προτιμάς να επιλέγεις το χρόνο και τον τόπο για να κάνεις σεξ, ενώ μπορεί τα προκαταρκτικά να είναι όντως η πηγή της μεγαλύτερης ευχαρίστησης για εσένα. Είσαι πάντα κάτι σαν «κυνηγός» που της αρέσει να καταδιώκει τη «λεία» της λειτουργώντας από θέση ισχύος και εξουσίας. Θα ήθελες να δελεάσεις και να παίξεις με τη λεία σου πριν οδηγηθείς στην ολοκλήρωση του «κυνηγιού». Το να βιαστείς όμως και να γίνεις ανυπόμονη με το θήραμά σου, μπορεί να σε κάνει κάπως άστοχη, δεδομένου ότι μπορείς να πάρεις τεράστια ευχαρίστηση απλώς και μόνο από το ίδιο το κυνήγι. Πολύ συχνά, μάλιστα, μπορείς και να «αυτο-εξυπηρετηθείς» χωρίς να νοιάζεσαι και ιδιαίτερα για την ισότιμη απόλαυση με το σύντροφό σου.

Ζώδια: Που τους αρέσει να κάνουν σεξ;

Ταύρος
55% Δεν έχετε απατήσει ποτέ
Με λίγα λόγια, είσαι από τις γυναίκες που τους αρέσει το σεξ και είναι πιθανό να αναζητάς συνέχεια τη σωματική ικανοποίηση. Αν μπορείς να τα βρεις όλα αυτά στο γάμο σου, τότε μένεις απόλυτα πιστή, εκτός αν έχεις, τελικά, την ατυχία να επιλέξεις έναν απρόθυμο ή αδιάφορο σύντροφο (αυτά αποκαλύπτονται στην πορεία της σχέσης, δεν φαίνονται και από την πρώτη στιγμή...). Στην περίπτωση, λοιπόν, που βρεις έναν ερωτικό σύντροφο που σε ικανοποιεί, θα μπορούσες να του είσαι απόλυτα αφοσιωμένη - εξάλλου "ομάδα που κερδίζει δεν την αλλάζεις" και δεν θέλεις να μπεις στο κόπο να ψάχνεις για κάποιον άλλο. Η σεξουαλική ορμή και οι επιθυμίες σου, είναι πολύ πιθανό να μην μειωθούν όσο μεγαλώνεις, αντίθετα, φαίνεται να ωριμάζουν...

Δίδυμος
58% Προτιμάτε τηλεφωνικό σεξ
39% Προτιμάτε διαδικτυακό σεξ
21% Έχετε δοκιμάσει σεξ μ' έναν άγνωστο
12% Τολμήσατε γνωριμία μέσω dating site
Σίγουρα δεν είσαι ο ορισμός της επιπόλαιης, απλά μπορείς να πάρεις ευχαρίστηση μέσα από την επικοινωνία με τους άλλους και η "λεκτική συνουσία" μπορεί κάλλιστα να αποδειχθεί σχεδόν τόσο τονωτική, όσο είναι η σεξουαλική πράξη για κάποιους άλλους. Όταν πρόκειται για την σεξουαλική επαφή, το σίγουρο είναι οτι δεν σου αρέσει η ρουτίνα.Θα ήθελες να πειραματιστείς με πολλά διαφορετικά μέσα, να διαφοροποιήσεις τους χρόνους, τις θέσεις και τις τεχνικές προκειμένου να αποφύγεις την πλήξη...

sexythema2002 20-2-2015 karkinos

Καρκίνος
93% Κάνετε καλύτερο σεξ όσο περνούν τα χρόνια
Για να απολαύσεις το σεξ, θα πρέπει πάνω απ 'όλα να αισθανθείς απόλυτα ασφαλής και σίγουρη για την επιλογή σου. Είσαι βαθιά συναισθηματική και επιδιώκεις μια τέτοιας έντασης εμπειρία, όταν συμμετέχεις στη σεξουαλική πράξη. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να εκτιμήσεις τις φυσικές αισθήσεις, αλλά το ότι υπάρχει ένας μεγάλος σεβασμός για τον σεξουαλικό σύντροφό σου, αφού έχεις την τάση να οραματίζεσαι ή να νομίζεις ότι το ταίρι σου πληροί ένα συναισθηματικά υπεύθυνο ρόλο ως "πατέρας". Πετυχαίνεις καλύτερο σεξ με τα χρόνια, καθώς είσαι αρκετά δοτική και εξαιρετικά ευαίσθητη στις απαιτήσεις του συντρόφου σου.

Λέων
27% Προτιμάτε να είστε από πάνω
Για εσένα, η σεξουαλική πράξη είναι σαν μια σκηνή της παράστασης ή μιας εκπομπής και θέλεις να κερδίσεις το «χειροκρότημα». Μπορείς επίσης να είσαι αρκετά επιθετική, αλλά και να έχεις και διάρκεια στην ίδια την σεξουαλική πράξη. Βασικά, όμως, θα εκτιμήσεις το σεξ ως πηγή έντονης ευχαρίστησης και τουλάχιστον σε μία πτυχή της ζωής σου, θα θελήσεις να διαδραματίσεις ηγετικό ρόλο.

Ζώδια και Σεξ: Ο καλός, ο αισθηματίας, ο σέξι κι ο ασυγκράτητος

Παρθένος
38% Σκέφτεστε πως φαίνεται το σώμα σας, κατά την διάρκεια του σεξ
Για να έχεις μια ικανοποιητική σεξουαλική ζωή, θα πρέπει να μάθεις να ξεπερνάς την αδικαιολόγητη ενοχή που έχεις και η οποία μπορεί να συνδέεται με την επιθυμία να δείχνεις σε άψογη σωματική κατάσταση. Μπορείς όμως να την "δεις" και αλλιώς: Τι θα έλεγες να συνδέσεις την ικανοποίησή σου με τις ανάγκες της υγείας σου και να συμμετέχεις επειδή αισθάνεσαι ότι αυτή η "σεξουαλική διέξοδος" είναι καλή για εσένα;

sexythema2002 20-2-2015 zygos

Ζυγός
66% Θεωρείτε οτι το μέγεθος μετράει (ένα 34% είναι πιο πονόψυχο!)
Για εσένα, το σεξ είναι μια μορφή τέχνης που σου επιτρέπει να εκφράσεις την αγάπη σου για την ομορφιά και την αισθητική, μέσω της ένωσής σου με τον άλλο. Σε γενικές γραμμές, έχεις την τάση να απεχθάνεσαι κάθε χαρακτηριστικό του συντρόφου σου που σου χαλά την αρμονία μιας εμφάνισης και το άψογο -και φυσικά καλαίσθητο!- θέαμα της ερωτικής πράξης. Για να μην πω την πράξη, την ίδια.

Σκορπιός
37% Σας αρέσει το εξουσιαστικό σεξ
Οι επιθυμίες σου είναι αρκετά βαθιές και έντονες, και ενώ στην πραγματικότητα είσαι ικανή για μεγάλη τρυφερότητα, αυτό συνήθως δεν είναι φανερό κατά τη διαδικασία της συνουσίας - για την ακρίβεια δεν έχεις καμία επιθυμία να το δείξεις... Θα ήταν συνετό να επιδείξεις κάποια αυτοσυγκράτηση, έτσι ώστε να μην προκαλέσεις στο σύντροφό σου συναισθηματικό ή ψυχολογικό μπλοκάρισμα (ή πραγματική σωματική δυσφορία). Καλό θα ήταν να εργαστείς επίσης προς μια πληρέστερη συνειδητοποίηση του ότι η αληθινή αγάπη περιλαμβάνει πολύ περισσότερα απ' τη σεξουαλική ικανοποίηση.

Τοξότης
87% Δεν φοβάστε να δοκιμάσετε κάτι καινούργιο στο σεξ
Το μεγάλο ενδιαφέρον σου για ποικιλία στην ερωτική σου ζωή, μπορεί να σε ωθήσει να αναζητήσεις σεξουαλικές εμπειρίες αρκετά τολμηρές και "γρήγορες", όσο και σύντομες σε διάρκεια. Προσοχή, όμως... Όσο βρίσκεσαι σ' αυτή την σεξουαλική αναζήτηση, ας μην επιτρέψεις στον εαυτό σου να γίνεις πάρα πολύ επιπόλαιη...

sexythema2002 20-2-2015 aigokeros

Αιγόκερως
90% Δεν θα είχατε πρόβλημα να κάνετε σεξ με συνάδελφο
Απλώς 31% θέτετε ως βασική προϋπόθεση να είστε ερωτευμένες και 9% να μην είναι προϊστάμενός σας
Όταν πρόκειται για την αφοσίωση στην δουλειά, το μόνο που πραγματικά είναι εύκολο να την νικήσει, για σένα, Αιγοκερίνα, είναι το σεξ. Έχεις μια συγκεκριμένη τάση να είσαι κάπως ντροπαλή όταν εκφράζεις τον εαυτό σου σεξουαλικά, τόσο που σου είναι πιο εύκολο να αναζητήσεις σύντροφο που ήδη τον γνωρίζεις και καταλαβαίνει πως να "συνεργαστεί" μαζί σου, στην προσπάθεια να οικοδομήσεις την εμπιστοσύνη σου στις ικανότητές σου.

Υδροχόος
70% Θα κάνατε σεξ με μικρότερό σας
59% Θα κάνατε σεξ με μεγαλύτερό σας
Είναι ασφαλές να πω ότι λέξεις όπως η πρωτοτυπία, η μοναδικότητα και ακόμη και κάτι το "ανορθόδοξο" θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για τον προσδιορισμό των κινήτρων, τη στάση σου και τις τεχνικές σου, ως μια σεξουαλική σύντροφο. Μπορείς να απολαύσεις το σεξ σε ασυνήθιστες ώρες και ίσως σε ασυνήθιστα μέρη - υπό έκτακτες συνθήκες ή περιστάσεις. Ως εκ τούτου, δεν μπορείς να αντισταθείς στον πειρασμό να εμπλακείς σοβαρά με έναν σύντροφο, ο οποίος θα μπορούσε να περιγραφεί ως εντελώς ανορθόδοξος.

Ιχθύες
71% Δηλώνετε οτι βλέπετε πορνό
Είναι δυνατό για εσένα να γίνεις υπερβολική με το σεξ, λόγω της ιδεαλιστικής αντίληψης της αγάπης και της επιθυμίας σου να μη δυσαρεστήσεις ή μην απογοητεύσεις αυτόν που σου αρέσει. Μπορείς άνετα να μπεις στον πειρασμό για ακρότητες που θα έχουν σαν αποτέλεσμα να σου προκαλέσουν συναισθηματικό στρες ή βλάβη. Θα πρέπει να προφυλαχθείς από μια κλίση που έχεις προς την "ολοκληρωτική βύθιση" στο σεξ, καθώς οι απαιτήσεις των συναισθημάτων σου μπορεί να υπερβαίνουν τα φυσικά σου όρια. Μπορεί να χαθείς μέσα σε ταινίες πορνό, όταν η πραγματική σεξουαλική ζωή σου δεν σε καλύπτει.

sexythema2002a
©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved