Ζώδια και σεξ: Οι 12 καυτές ηρωίδες της Disney

Ποια ηρωίδα της Disney θα μπορούσες να είσαι ανάλογα με το ζώδιό σου;

Ζώδια και σεξ: Οι 12 καυτές ηρωίδες της Disney

Φαντάζομαι και εσύ, όπως και εγώ, ως μικρό κορίτσι επιθυμούσες να μιμηθείς τις ηρωίδες που απεικονίζονται στις ταινίες Disney, που σου έδιναν πρόσβαση σ' έναν φανταστικό κόσμο. Να ήσουν μια όμορφη ηρωίδα, η οποία κέρδιζε στο τέλος τον άντρα που ήθελε και εντυπωσίαζε τους άλλους με το εκπληκτικό στυλ και την ομορφιά της.
Ο Αμερικανός καλλιτέχνης κόμικς J. Scott Campbell πάντως, φρόντισε να καταρτίσει μια σειρά πορτρέτων από Disney πριγκίπισσες, έξω από τα μέχρι σήμερα πρότυπα, σε μια σέξι έκδοση με τίτλο «Παραμυθένιες Φαντασιώσεις».
Είναι hot, είναι παράξενες αλλά σίγουρα είναι κάτι που δεν είχες ξαναδεί μέχρι τώρα.
Παρακάτω θα δεις τα βασικά χαρακτηριστικά της κάθε πριγκίπισσας και το πώς θα μπορούσε να συνδυαστεί με το ζώδιο σου. Ίσως μάλιστα σου δώσει και μια πολύ ωραία ιδέα για το τι να ντυθείς τις απόκριες! Have fun!

krios-jasmine 111

ΚΡΙΟΣ
Θα μπορούσες να ήσουν μια πριγκίπισσα σαν τριαντάφυλλο της ερήμου, πολεμίστρια και ξελογιάστρα, που θα συμμεριζόσουν το πάθος σου με όλους όσους συναντάς και με έναν τρόπο που θα τους ενέπνεε. Η Γιασμίν, η δική σου ηρωίδα, με την εξωτική, φλογερή ομορφιά δεν ζητούσε πολλά, μόνο να παντρευτεί από έρωτα και να βιώσει τη ζωή έξω από το παλάτι. Έτσι, ούσα μια δυνατή και ανεξάρτητη κοπέλα, όπως κι εσύ, ήταν απόλυτα ικανή να πάρει την κατάσταση στα χέρια της, διαλέγοντας τελικά τον Αλαντίν, που έπρεπε να έχει το ίδιο θάρρος, εξυπνάδα και ακεραιότητα για να κερδίσει την καρδιά της.

TAURUS CINDERELLA

ΤΑΥΡΟΣ
Με την γήινη, αισθησιακή και ζέστη φύση σου, μπορεί να αργείς να έρθεις κοντά με κάποιον, αλλά η αγάπη ανθίζει όταν σε πλησιάζουν με ένα φυσικό και εύκολο τρόπο. Σου ταιριάζει η Σταχτοπούτα, που είναι πιστή, βολική, ιδιαίτερα αξιόπιστη και ξέρει πότε να σταματήσει για να μυρίσει τα τριαντάφυλλα, καθώς και να εκτιμήσει τις απλές πολυτέλειες που περιλαμβάνει η πραγματική ευτυχία. Η Σταχτοπούτα μπορεί να μην γεννήθηκε πριγκίπισσα, αλλά έχει όλη τη φυσική χάρη και το παράστημα μιας πριγκίπισσας. Αν και ευγενική και γλυκομίλητη, ήταν πολύ δυνατή στο μυαλό και στην ψυχή για να μην εγκαταλείψει τα όνειρά της, ακόμα κι αν την κακομεταχειρίζονταν συνεχώς.

didymos ~alice in wonderland

ΔΙΔΥΜΟΣ
Το συμπάν σε προίκισε με την τέχνη του φλερτ και το να καταπλήσσεις τους άλλους με την αφήγησή σου. Χρειάζεσαι την ελευθερία της επικοινωνίας, την ικανότητα να παρατηρείς και μαθαίνεις πράγματα με ταχύτητα. Είσαι ένα θηλυκό που διαθέτει το ελιξίριο της ακτινοβολίας και της πολύπλευρης ενέργειας. Χρειάζεσαι τη διέγερση και συνειδητοποιείς ότι η φύση είναι γεμάτη κόσμο που ενώνεται με πολλές ιδέες και δημιουργεί πνευματικές συνδέσεις. Η δική σου πριγκίπισσα είναι η Αλίκη στην Χώρα των Θαυμάτων, που βρίσκει την χαρά να ταξιδέψει σε πολλά μέρη...

KARKINOS-snow white

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η δική σου πριγκίπισσα είναι γεμάτη φαντασία και φωτεινά όνειρα που φωτίζουν το σκοτάδι, που περιβάλλεται από χιλιάδες λαμπερά αστέρια. Τα πάντα είναι πιο μαγικά στο βασίλειό σου, καθώς είσαι εκεί για να καθοδηγήσεις και να προστατέψεις. Είναι σαν κι εσένα, με κατανόηση και ένα από το πιο θηλυκά πλάσματα, που δεν συγκρίνεται το βάθος των συναισθημάτων της. Η Χιονάτη σου ταιριάζει απόλυτα, επειδή είναι γλυκιά και εύπιστη, καλή κι ευγενική αλλά και όμορφη. Αν και είναι πριγκίπισσα, η κακιά μητριά της, η Βασίλισσα, της φέρεται σαν υπηρέτρια, αλλά η Χιονάτη δεν παραπονιέται ποτέ. Λατρεύει να φροντίζει τους Επτά Νάνους, ενώ περιμένει την ημέρα που θα έρθει ο πρίγκιπάς της.

leo -tiana 1111

ΛΕΩΝ
Η αυτοπεποίθηση είναι το χάρισμά σου. Έχεις πάντα μια παιχνιδιάρικη διάθεση, δημιουργικότητα και λαμπρότητα σε ό, τι κάνεις. Μια Λιονταρίνα πριγκίπισσα είναι μια ζεστή, μεγάλη καρδιά, αλλά επίσης πεισματάρα και αποφασισμένη. Το να αγαπήσει είναι ένας τρόπος για αυτό-ανακάλυψη για να μάθει το αληθινό εσωτερικό δυναμικό της. Σου ταιριάζει η Τιάνα, που είναι μια πανέξυπνη, επινοητική και εφευρετική 19χρονη που ονειρεύεται να ανοίξει μια μέρα το δικό της εστιατόριο στη Νέα Ορλεάνη. Τελικά θα ανακαλύψει ότι τα όνειρα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα, η αγάπη πάντα βρίσκει τον τρόπο και ότι τα πιο σημαντικά πράγματα βρίσκονται κάτω από την επιφάνεια του δέρματος.

parthenos -beauty and the beast

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Σαν ζώδιο της γης, είσαι έξυπνη, βαθιά ευαίσθητη και παρατηρητική. Μια Παρθένος πριγκίπισσα πρέπει να επικεντρώνεται στη βελτίωση του σώματος και του νου. Δεν πρέπει να είναι επιδεικτική, να έχει μια ήρεμη κομψότητα, σε συνδυασμό με ένα φιλομαθές μυαλό, που θα έχει την ικανότητα να βρίσκει την ομορφιά σε ό, τι είναι καθαρό και άσπιλο. Η Μπελ, νομίζω πως είναι η κατάλληλη για τον χαρακτήρα σου, καθώς είναι μια βιβλιοφάγος που έχει πρακτικό πνεύμα, το θάρρος της γνώμης της, αλλά και πολλή αγάπη, όπως φαίνεται από την προθυμία της να θυσιάσει την ελευθερία της για να σωθεί ο πατέρας της. Με την ψυχή και την ομορφιά της, η Μπελ βλέπει πέρα από την εμφάνιση και μπορεί να κάνει ό, τι χρειάζεται για να πραγματοποιήσει τα όνειρά της.

zygosrapunzel

ΖΥΓΟΣ
Είσαι ένα διαμάντι ευλογημένο με γοητεία, αξιοπρέπεια και χάρη. Σου ταιριάζει μια πριγκίπισσα που βρίσκει τη χαρά στην εναρμόνιση, την ομορφιά και τη δικαιοσύνη. Η πριγκίπισσά σου θα είναι εκπληκτικά τρυφερή και θα απολαμβάνει να παίζει το ρόλο του ειρηνοποιού. Για αυτό το λόγο, η Ραπουνζέλ - με την καλλιτεχνική φύση και το δυνατό πνεύμα – που ασχολείται συνεχώς με κάθε είδους χειροτεχνία και δραστηριότητες για να περνάει καλά, μιας και είναι κλεισμένη σε έναν απομονωμένο πύργο, είναι μέσα στην καρδιά σου. Είναι σαν κι εσένα, καθώς αντιπροσωπεύει ένα σύγχρονο κορίτσι, με εξαιρετικό μείγμα γλυκύτητας και αποφασιστικότητας που γνωρίζει, πάνω απ' όλα, πότε πρέπει να ακούσει την καρδιά της.

scorpio maleficent

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Έχεις την δύναμη του μαγνητισμού. Η σεξουαλικότητα σου, που εκφράζεται απροκάλυπτα, είναι μια σαγηνευτική υπόσχεση που παρασύρει τους άλλους σε εσένα. Η πριγκίπισσα σου είναι ένας σκοτεινός άγγελος, που νιώθει το κάλεσμα της μετασχηματιστικής ενέργειας. Θα την βρεις κάπου στις σκιές, να διεισδύει σε ένα μυστηριώδες μαύρο και με μια συναισθηματική ένταση, που φέρει το σύνολο του κύκλου ζωής-θανάτου-αναγέννησης στην ψυχή της. Ένα άλλο στοιχείο που διαθέτει είναι το ότι πρέπει να ζει σε ακραίες συνθήκες και με το δηλητήριο της θα σημαδέψει την ψυχή σου για πάντα. Θα σου μείνει απλά αξέχαστη, όπως η κακιά Μάγισσα στο Maleficent, που υποδύθηκε η Αντζελίνα Τζολί.

toxotis -pocahontas

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η Τοξοτίνα πριγκίπισσα θέλει να επεκτείνει τους ορίζοντές της και να κατανοήσει την ανθρώπινη συνείδηση. Είναι ένα φλογερό κορίτσι που έχει αισιόδοξο πνεύμα, μεγάλη όρεξη για τη ζωή και είναι πολύ ζωηρή. Ίσως ανήσυχη, αλλά πάντα έτοιμη για την αναζήτηση της γνώσης, ενώ στο τέλος όλοι θαυμάζουν το ατελείωτο ταξίδι της. Ιδανική για εσένα είναι η Ποκαχόντας, μια παιχνιδιάρα και γενναία κοπέλα με περιπετειώδες και ελεύθερο πνεύμα. Είναι ένα με τη φύση και γνωρίζει κάθε δέντρο, ρυάκι και άγριο ζώο στο δάσος της. Πάντα ψάχνει το σωστό δρόμο και η εξυπνάδα και το δυνατό πνεύμα της αγγίζουν, όχι μόνο τον Tζων Σμιθ, αλλά όλους όσοι την ξέρουν.

capricorn-mulan 1111

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Θα μπορούσες να ήσουν μια λαμπερή πριγκίπισσα του πάγου, που μέσα στα χρόνια μπορείς να μετασχηματιστείς. Ακόμη κι αν δεν σου έρθουν τα πράγματα εύκολα, θα αναγκαστείς να το κάνεις, μόνο και μόνο γιατί είσαι αυτάρκης. Όλα αυτά τα ισχυρά δώρα που έχεις αποκτήσει μέσα από την πάλη, θα είναι το κερασάκι στην τούρτα για να μεταμορφωθείς σε έναν όμορφο άγγελο του χιονιού. Ιδανική πριγκίπισσα για σένα θα ήταν η Μουλάν, ένα ασυγκράτητο αγοροκόριτσο, που έχει το ρόλο της παραδοσιακής κόρης. Αν και αγαπάει βαθιά την οικογένειά της και δε θέλει να την απογοητεύσει, θα ακολουθήσει το δικό της δρόμο, θα τιμήσει τον εαυτό της και την οικογένειά της με το θάρρος, την εξυπνάδα και το δυνατό χαρακτήρα της, αποδεικνύοντας ότι το μπουμπούκι που ανθίζει τελευταίο είναι και το πιο όμορφο.

ydroxoos ~ariel

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Έχεις ανάγκη να αντικαταστήσεις τις παλιές, ξεπερασμένες δομές και να βελτιώσεις τον κόσμο. Η καινοτόμα ψυχή σου, είναι κατασκευασμένη από αστερόσκονη, με το ταλέντο να φωτίζει ένα μεγάλο όραμα για την ανθρωπότητα. Υπάρχει μια βαθιά σύνδεση με το συλλογικό, που σε μεταφέρει σε αφάνταστα μέρη, στις κορυφές του μέλλοντος. Ιδανική πριγκίπισσα για εσένα η Άριελ που είναι ανεξάρτητη, παρορμητική και λατρεύει την περιπέτεια. Στη ταινία «Η Μικρή Γοργόνα», νοιώθει περιορισμένη από τη ζωή στο βυθό της θάλασσας και λαχταρά να γνωρίσει τον κόσμο των ανθρώπων που βρίσκεται πάνω από τα κύματα. Σαν τυπική έφηβη που θέλει να κάνει την επανάστασή της, η Άριελ είναι αποφασισμένη να ακολουθήσει τα δικά της όνειρα – όχι κάποιου άλλου – και ρισκάρει τα πάντα για να τα πραγματοποιήσει.

ixtys-sleeping beauty

ΙΧΘΥΕΣ
Είσαι ένα πλάσμα που λαμπυρίζεις στους ωκεανούς της ζωής μας, μας γεμίζεις με έμπνευση και καθοδηγείς τα συναισθήματα. Έχεις μια ομορφιά που είναι δύσκολο να περιγραφεί με λόγια και ρέει καλόψυχα για να βρει τον άπιαστο θησαυρό στα βάθη της ζωής. Η δική σου πριγκίπισσα είναι η Αυγή (Aurora) που στην Ωραία Κοιμωμένη, ούτε η ίδια δε ξέρει ποια πραγματικά είναι. Πιστεύει ότι είναι μία χωριατοπούλα κι ίσως εκεί οφείλεται η ανεπιτήδευτη χάρη της και οι πρόσχαροι και απροσποίητοι τρόποι της. Επίσης δεν καταλαβαίνει γιατί δεν την αφήνουν να γνωρίσει άλλους ανθρώπους ή να φύγει από το δάσος. Καθώς πλησιάζουν τα 19α γενέθλιά της, λαχταρά να γνωρίσει τον αγαπημένο της και να ανακαλύψει το θαύμα του πραγματικού έρωτα.

Διάβασε επίσης

Ζώδια και σεξ: Οι 12 καυτοί ήρωες της Disney

Κατέβασε τώρα το application του astrology, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved