Ζώδια και Έγκλημα: 12 κατά συρροή δολοφόνοι

Τι ζώδιο είναι οι serial killers που έμειναν στην ιστορία;

Ζώδια και Έγκλημα: 12 κατά συρροή δολοφόνοι

Επικίνδυνοι, μυστηριώδεις άνδρες και γυναίκες με μια άσβεστη δίψα για αίμα, ξεπερνούν τα όρια και οδηγούν στο θάνατο τα θύματα τους. Οι κατά συρροή δολοφόνοι έχουν προβληματίσει την επιστημονική κοινότητα καθώς δεν είναι απόλυτο αν γεννιούνται ή γίνονται εξαιτίας κάποιου γενετικού, ορμονικού, βιολογικού, κοινωνικού ή πολιτιστικού παράγοντα.

Όλοι μας ενδεχομένως έχουμε νιώσει οργή ή έχουμε αντιληφθεί κάποια «ανάρμοστα» σεξουαλικά ή δολοφονικά ένστικτα, αλλά έχουμε κι ένα είδος εσωτερικής πειθαρχίας που κρατά τα «τέρατά» μας, κλειδωμένα. Αυτά τα «μπλόκα» δεν υπήρχαν στους παρακάτω ψυχοπαθείς δολοφόνους.
Το προφίλ της προσωπικότητας των διαφόρων ζωδίων είναι συχνά πολύ γενικό και για να φτάσει κάποιος στο σημείο να γίνει ένας κατά συρροή δολοφόνος θα πρέπει να ισχύουν πολλές άλλες συνθήκες στο γενέθλιο ωροσκόπιό του (όψεις, θέσεις κ.λπ.) που θα παραπέμπουν προς αυτήν την κατεύθυνση.

Εν τούτοις παρακάτω παρουσιάζονται 12 serial killers αναφορικά με το ζώδιό τους που έγιναν γνωστοί για τα ειδεχθή τους εγκλήματα.

Keith Hunter Jesperson

7-11-2014 krios


Ο Κριός Keith Hunter Jespersen, ένας Καναδός κατά συρροή δολοφόνος, οδηγός φορτηγού που σκότωσε τουλάχιστον οκτώ γυναίκες, αν και ο πραγματικός αριθμός μπορεί να αγγίζει και τις 200. Συγκλόνισε τους πάντες όταν έμαθαν ότι ο φορτηγατζής που μάζευε αγνώστους από τους εγκαταλελειμμένους δρόμους μέσα στη νύχτα, ήταν τελικά ένας αιμοδιψής ψυχοπαθής που είχε βγει έξω για κυνήγι αίματος.

Paul Bernardo - Karla Homolka

7-11-2014 tayros


Ο Paul Bernardo (Παρθένος) και η Karla Homolka (Ταυρίνα), μια καναδική έκδοση του Ken και της Barbie ήταν ένα όμορφο ζευγάρι που οι πεποιθήσεις του στην ιερότητα του γάμου ήταν τόσο ισχυρές, που η Karla αποφάσισε να δώσει την παρθενιά της αδερφής της στον Paul ως γαμήλιο δώρο, μιας και κατάλαβε την ενόχληση του συζύγου της που δεν ήταν και η ίδια παρθένα όταν γνωρίστηκαν: την παραμονή των Χριστουγέννων του 1990, η Karla νάρκωσε τη 15χρονη αδερφή της Tammy και μαγνητοσκόπησε τον βιασμό της ανήλικης από τον μέλλοντα σύζυγό της. Το «κοκτέιλ» αλκοόλ και ναρκωτικών που χρησιμοποίησε η Karla στην αδερφή της θα είχε ωστόσο μοιραία κατάληξη. Το ζευγάρι βιντεοσκόπησε τον βιασμό και τον θάνατο άλλων δύο νεαρών κοριτσιών, της 14χρονης Leslie Mahaffy και της 15χρονης Kristen French. Προφανώς το θέμα της παρθενιάς, τους εξιτάριζε πολύ.

Carlos Eduardo Robledo Puch

7-11-2014 DIDYMOI


Ο δρ Τζέκιλ και μίστερ Χάιντ (με ζωδιακό προφίλ που μπορεί να έφερνε στο νου Δίδυμο, αν και ο ίδιος είναι Αιγόκερως), Carlos Eduardo Robledo Puch, γνωστός ως «Ο μαύρος άγγελος», είχε καταδικαστεί για 11 δολοφονίες, μία απόπειρα ανθρωποκτονίας, 17 ληστείες, ένα βιασμό, μία απόπειρα βιασμού, δύο απαγωγές και δύο κλοπές. Μάλιστα ήταν τόσο πολυμήχανος που σκότωνε τα θύματά του με μια ποικιλία τρόπων, όπως μαχαίρωμα, σκοποβολή, στραγγάλισμα, θάνατο σε βράχια και κόψιμο του λαιμού τους.

Charles Starkweather

7-11-2014 karkinos


Κανείς δεν καταλάβαινε τι σκεπτόταν συνήθως ο -Τοξότης στο ζώδιο- έφηβος με κόμπλεξ κατωτερότητας και με εμμονή στον James Dean, Charles Starkweather. Προφανώς ήταν ένα σέξι αλλά κακό παιδί, που δεν μπορείς εύκολα να το παρουσιάσεις στη μαμά και στον μπαμπά και μάλλον κάτι τέτοιο θα σκέφτηκε η 14χρονη φίλη του που προτίμησε να τον βοηθήσει να τους δολοφονήσουν και μετά να φύγουν μαζί ένα ρομαντικό roadtrip, σκοτώνοντας και ξεφαντώνοντας σε όλη την Midwest. Αχ, αγνή νεανική αγάπη...

Michael Gargiulo

7-11-2014 leon


Ο Michael Gargiulo (Υδροχόος), γνωστός ως ο δολοφόνος του Χόλυγουντ. Πολλές ελκυστικές νέες γυναίκες πηγαίνουν στην νότια Καλιφόρνια για να μπουν στο χώρο του θεάματος, όπως και η Ashley Ellerin (που ήταν και πρώην του Ashton Kutcher) η οποία έγινε ένα από τα θύματα του κατά συρροή δολοφόνου, ο οποίος εφάρμοσε τη θεωρία ότι ακόμα και αν δεν είσαι διάσημος, μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα έμφυτα ταλέντα του Λέοντα (του πολικού του ζωδίου) για να λάμψεις, όπου κι αν πας, σε ό, τι και αν κάνεις. Ήξερε ότι αν έδειχνε κάτι λίγο διαφορετικό, θα άρεσε. Πότε εμφανώς, πότε διακριτικά, ο Λέων άλλωστε πάντα καθοδηγεί. Κι αν μιλάμε για την αρίθμηση των πτωμάτων στην λίστα των θυμάτων του, τότε ναι, ο Λέων σίγουρα καθοδηγεί.

Andrew Phillip Cunanan

7-11-2014 parthenos


Ο Cunanan είναι ο άνθρωπος που σκότωσε τον Gianni Versace. Ενώ οι αναφορές τον είχαν προτείνει σαν πιθανό ύποπτο και σε άλλες δολοφονίες, ο -Παρθένος- Cunanan ήταν άσος στο να καθαρίζει τα αποτυπώματά του και αυτό μπορεί να βάλει, τουλάχιστον, κάποια θεραπευτική αλοιφή στον εγωισμό της αστυνομίας του Μαϊάμι. Δεν είναι διασταυρωμένο βέβαια, αλλά πιθανόν ο ίδιος να κατασκεύασε μια γιγαντιαία φωτεινή επιγραφή στην πόρτα ενός καταστήματος, με ένα βέλος και τη φράση: «Συλλάβετε αυτόν τον τύπο, πριν σκοτώσει τον Gianni Versace». Πρόκειται για το έργο ενός Παρθένου που κατέκρινε την έλλειψη προσοχής, αλλά η αστυνομία δεν κατάφερε να τον εντοπίσει έως ότου ήταν πολύ αργά.
.

Paul John Knowles

7-11-2014 zygos


Ο Paul John Knowles(Κριός), γνωστός ως σαν Casanova killer χρησιμοποίησε την αδίστακτη γοητεία του, για να αποπροσανατολίζει τον κόσμο. Σκότωσε 18 ανθρώπους, αν και ο ίδιος ισχυρίζεται ότι είχε πάρει 35 ψυχές. Η καλή εμφάνιση του, η οποία του έδωσε και το παρατσούκλι, παρομοιαζόταν σαν ένας συνδυασμός μεταξύ Ρόμπερτ Ρέντφορντ και Ράιαν Ο'Νηλ, ενώ οι γυναίκες που τον συνάντησαν έλεγαν πως ήταν ένας διάβολος που επιδείκνυε μια γλυκιά επιτήδευση.

Vera Renczi

7-11-2014 skorpios


Η Vera Renczi, λειτούργησε το κεντρί του Σκορπιού, διοχετεύοντας την ένταση του έρωτα, οδηγώντας σε μια εντελώς μεθυστική και ζεστή κόλαση 35 άνδρες, δηλητηριάζοντας τους από παράφορη ζήλια. Η Ρουμάνα κληρονόμος είχε ένα διαβολικό στυλ της δεκαετίας του 1920 και του '30, σαν άλλη femme fatale, που τη βοήθησε να μετατρέψει τους ανθρώπους, σε γελοιογραφίες πόθου.

Jeremy Bryan Jones

7-11-2014 toxotis

Ο ετοιμόλογος, όμορφος ψυχοπαθής Jeremy Bryan Jones, βίασε και σκότωσε πάνω από μια ντουζίνα γυναίκες για διασκέδαση, ενώ κόμπαζε (σαν... κλασικός Τοξότης - αν και ο ίδιος είναι Κριός...) ότι μπορούσε να «βγάλει εύκολα τα εσώρουχα ακόμη και από μια καλόγρια». Η κοπέλα του τον χαρακτήρισε ως έναν ευγενικό, όμορφο και ευχάριστο άνδρα που αντέδρασε άσχημα σε μια ζωή με σταθερή και προβλέψιμη ροή. Το χιούμορ σαφώς και δεν του έλειπε ακόμα και στην πιο ακραία μορφή του και όταν δεν μπόρεσε να δείξει στους φίλους και τους συντρόφους του την «φωτεινή» πλευρά της ζωής, είχε την ικανότητα να τους διδάξει το τι σημαίνει η σκοτεινή.

Dr. Henry Howard Holmes

7-11-2014 aigokeros


Ο Δρ Henry Howard Holmes(Ταύρος), ένας από τους πρώτους serial killers της Αμερικής που έκανε τα πάντα για να ικανοποιήσει την σχολαστική συνήθεια της σάρκας του. Το περίτεχνο κάστρο, που άνοιξε ως ξενοδοχείο, είχε σχεδιαστεί και κατασκευαστεί ειδικά για τον εαυτό του, με τη δολοφονία στο μυαλό του. Πρόκειται για ένα λαβύρινθο από διαδρόμους προς το πουθενά και δωμάτια θανατικούς θαλάμους που φιλοξένησαν 27 φόνους, εννέα εκ των οποίων επιβεβαιώθηκαν, αν και η πραγματική καταμέτρηση θα μπορούσε να ξεπεράσει τους 200.

John Lee Malvo

7-11-2014 ydrooxoos


Ο Υδροχόος John Lee Malvo, ο οποίος ως ελεύθερος σκοπευτής σκότωσε γύρω στα δέκα άτομα, ενώ στόχος του ήταν να αποσπάσει χρήματα από την κυβέρνηση των ΗΠΑ και να χρησιμοποιήσει τα κεφάλαια για να δημιουργήσει ένα καταφύγιο στον Καναδά, για άστεγα μαύρα ορφανά και να τους διδάξει το χειρισμό των πυροβόλων όπλων, μια ικανότητα που στη συνέχεια θα χρησιμοποιούσαν για να διαπράξουν πυροβολισμούς σε όλες τις ΗΠΑ. Ουφ τι μυαλό!

John Wayne Gacy

7-11-2014 ixtheis


Όλοι όσοι συναντούσαν τον Ιχθύ John Wayne Gacy είχαν την εντύπωση ότι ήταν ένας συμπαθητικός και πρόσχαρος άνθρωπος, που προσέφερε κοινωνική εργασία με το να διασκεδάζει παιδιά στα νοσοκομεία, ντυμένος ως «Πόγκο ο Κλόουν». Ένας γενναιόδωρος, εργατικός, φιλικός οικογενειάρχης που όμως, κάτω από τη μάσκα του κλόουν κρυβόταν ένας διεστραμμένος ομοφυλόφιλος δαίμονας που σκότωσε 27 αγόρια.

Κατέβασε τώρα το application του astrology, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved