Ζώδια και Σεξ: Μια νύχτα σε ένα kinky ξενοδοχείο!

Διάλεξε ένα kinky δωμάτιο για μια λάγνα νύχτα ανάλογα με το ζώδιό σου

Ζώδια και Σεξ: Μια νύχτα σε ένα kinky ξενοδοχείο!

Μερικές φορές δεν θέλεις να περάσεις ένα Σαββατοκύριακο σε ένα ήσυχο θέρετρο, με φαγητό και κρασί. Όχι! Μερικές φορές, παρέα με τον/την σέξι παρτενέρ σου, θέλεις μία νύχτα σε ένα ξενοδοχείο με υδρομασάζ, για να κάνεις την σεξουαλική σου υπέρβαση. Είναι τόσο πολλά αυτά που ζητάς;
Όχι, δεν είναι! Η είσοδος του Άρη στον Τοξότη, άναψε το πράσινο φως για περιπετειώδεις, σκανταλιάρικες εξορμήσεις. Περιστρεφόμενα κρεβάτια, τοίχοι με ερωτική τέχνη, δονητές στο δωμάτιο, στύλοι για αισθησιακό χορό στο ντους (αυτό είναι και λίγο επικίνδυνο...) συνοψίζουν τα απαραίτητα (!) για μια πιο λάγνα διαμονή, αναλόγως ζωδίου.

ΚΡΙΟΣ

Είσαι ένας ειλικρινής και άμεσος άνθρωπος και αναζητάς να βρεις ένα δωμάτιο μοτέλ όχι μόνο για σεξουαλικές υπερβάσεις, αλλά, για παράδειγμα, κι όταν η γυναίκα του αφεντικού δείχνει... απολύτως διαθέσιμη. Μπορείς να την παρασύρεις στην κρεβατοκάμαρα με την υπόσχεση των 20 πόντων και των 3 επαναλήψεων της πράξης και να αποδεικνύεται ότι έχεις μικρότερα προσόντα, αλλά μεγαλύτερες αντοχές. Αλλά είναι ok, γιατί είσαι πολύ kinky με αυτό το ευλύγιστο, ανθεκτικό κορμί, και βαριέσαι «το ίδιο πράγμα» κάθε βράδυ. Σου έχω, λοιπόν, το κατάλληλο δωμάτιο, Playboy. Μια ερωτική σουίτα που διαθέτει περιστρεφόμενο κρεβάτι, μπανιέρα με τζακούζι και όλα τα απαραίτητα για show στο ντους - διαθέτει, δηλαδή, τον απαιτούμενο στύλο της stripper και ντίσκο-φωτισμό, για όλα τα περίεργα και εντελώς -kinky aqua- ακροβατικά σου.

19-9-2014 tayros

ΤΑΥΡΟΣ

Είσαι από τους ανθρώπους που είναι γήινοι και έχουν μια άμεση προσέγγιση στο αντίθετο φύλο που μπορεί να χαρακτηριστεί ως και αδέξια. Η τυπική Ταυρίσια ατάκα είναι «Θέλεις να κάνουμε σεξ;». Ενώ η τυπική Ταυρίσια απάντηση σε αυτήν την ερώτηση είναι: «όχι, ευχαριστώ, έχω ήδη κάποιον να με πρήζει». Θα νοικιάσεις ένα δωμάτιο ξενοδοχείου με 200 ευρώ τη βραδιά, και, αν δεν είσαι με το ταίρι σου, θα καλέσεις μια συνοδό με 500 ευρώ, και θα προσποιηθείς ότι διασκεδάζεις. Προτίμησε λοιπόν ένα boutique ξενοδοχείο που θα προσφέρει μια φινετσάτη (και ακριβή) σουίτα για την ευχαρίστηση σου. Μια που θα είναι γεμάτη με βελούδο, γούνα και μετάξι για μια συνουσία... αφής. Φρόντισε να προσφέρει όλα τα είδη των υπερβολών: Φαγητό, ποτό, σεξ και θα είσαι εντάξει.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Είσαι απρόβλεπτος, σαν ένα αίνιγμα. Σου αρέσει επίσης στο σεξ να σε "κυνηγήσει κάποιος μέχρι να σε πιάσει" (βέβαια, όταν στον άνθρωπό σου αρχίσουν να του τρέχουν τα σάλια, τον παρατάς). Ένα δωμάτιο με πολλά κρεβάτια (κουκέτες) ή με ένα καθρέφτη οροφής για ερωτικά παιχνίδια είναι ό, τι πρέπει. Κι αν διαθέτει και στύλο για χορό, στη μέση του δωματίου, ακόμα καλύτερα! Δεν χρειάζεται να βρεις strip club για να κάνεις την πρακτική σου (τί; Τσάμπα κάνεις μαθήματα pole dancing;) και να δείξεις μερικά από τα ερωτικά σου κόλπα...

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είσαι αρκετά ευαίσθητος και χρειάζεσαι πολλά προκαταρκτικά. Ζεις σε έναν κόσμο ονείρου με γλυκύτητα και τρυφερότητα, που θα μπορούσες να τον πάρεις μαζί σου στο κρεβάτι. Για εσένα ιδανική θα ήταν μια σουίτα, που διαθέτει ένα δάπεδο με κολώνες, υδρομασάζ σε σχήμα καρδιάς - και μια φαντασίωση του τύπου "Pretty Woman".

19-9-2014 leo

ΛΕΩΝ

Με μεγάλη προσωπική γοητεία και ζωώδη μαγνητισμό, είσαι ο κατάλληλος για να βρεθείς σε μια kinky honeymoon suite.Φαντάσου πολυέλαιους να κελαηδούν με πρισματικά κρύσταλλα και επιφάνειες από βελούδο, γούνα και δέρμα να δίνουν, στο περίπου, την αισθησιακή "γεύση" ενός Παρισινού οίκου ανοχής. Κρεβάτι κατάφωρα επιδεικτικό, με στερεά επιχρυσωμένα αριστουργήματα, ενώ στο τέλος του κρεβατιού μια γιγαντιαία μπανιέρα, ώστε να μπορείς απλά να κυλήσεις από την λακκούβα των χυμών του έρωτα σου, σε ένα ερωτικό αφρόλουτρο για δύο (ίσως και περισσότερους, αν είσαι φιλόδοξος).

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είσαι από τα ζώδια που μπορείς να γίνεις ακόμη και πόρνη και να εξακολουθείς να ισχυρίζεσαι ότι είσαι παρθένα. Τείνεις προς μια πρακτική και ρεαλιστική στάση απέναντι στο σεξ, και συνήθως κρύβεις τις φαντασιώσεις σου. Όμως για εσένα, βασίλισσα του πάγου, που με την ατσάλινη μάτια σου παγιδεύεις τις καρδιές των ανδρών, σου προτείνω ένα δωμάτιο, εξ' ολοκλήρου από χιόνι και πάγο. Προτού να χωθείς καυτή στην κρεβατοκάμαρα, θα τροφοδοτήσεις τη φωτιά μέσα σου με ποτήρια κρασιού, από πάγο κι αυτά... Ύστερα θα σπάσεις τον πάγο, μέσα από αχαλίνωτες ερωτικές περιπτύξεις. Σημείωση: η χαμηλή θερμοκρασία σκοτώνει τα μικρόβια.

ΖΥΓΟΣ

Λάτρης του να ζεις με στυλ, ακόμη και την ώρα του σεξ. Φοράς κοσμήματα, τρως δείπνο με κεριά και χάνεσαι σε σατέν σεντόνια. Για εσένα το σεξ είναι κάτι που κάνουν τα ζώα. Εσύ κάνεις έρωτα. Και για να μπεις στο τρυπάκι να το κάνεις, θα απαιτήσεις να γίνει άψογο, ακόμη και αισθητικά. Δεν θα έλεγες πότε όχι να «παίξεις» μέσα σε μια γυάλινη μπανιέρα Champagne με τζακούζι ή θα διάλεγες μια πισίνα σε σχήμα καρδιάς. Μην ξεχάσω να σου πω, ότι θα σου ταίριαζε γάντι και ένα δωμάτιο με "γυάλινη οροφή ", στο οποίο μπορείς να θαυμάσεις τα αστέρια όλη τη νύχτα, όταν δεν κοιτάζεις με λαχτάρα τα μάτια του άλλου σου μισού!

19-9-2014 skorpios

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δυναμικός, με πάθος και επιθετικός, τα έχεις όλα. Το πρώτο σου ραντεβού- εξόρμηση- για Σαββατοκύριακο με το ταίρι σου, καταλήγει συνήθως σε αναπαράσταση βιασμού. Το έχεις εύκολο να εκμεταλλεύεσαι τις αδυναμίες του συντρόφου σου, ο οποίος πέφτει θύμα της λαγνείας σου και της ακραίας σεξουαλικής σου μεταχείρισης. Στο ερωτικό παιχνίδι θα βασανίσεις το άλλο άτομο και αυτό το καταφέρνεις έχοντας μάλιστα και τη συναίνεσή του. Ένα δωμάτιο με δύο κλουβιά στηριζόμενα σε πασσάλους στη μέση του, θα σου δώσει την αίσθηση ότι μπορείς να χρησιμοποιήσεις τον σκλάβο - ταίρι σου, όπως εσύ νομίζεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο θετικός, αισιόδοξος ενθουσιασμός σου για τη ζωή, κάνει, για εσένα, το σεξ απόλαυση. Επίσης -λυπηρό, αλλά δυστυχώς πέρα για πέρα αληθινό- είσαι άτομο γεννημένο για one-night stand. Ακόμη και κάτω από δέσμευση εσύ λειτουργείς με βάση την περιπέτεια, οπότε (είτε θα πάρεις το ταίρι σου, είτε το φλερτ με το οποίο απατάς τον/την σύζυγο σου) το σύνθημά σου, σε κάθε περίπτωση, είναι η διασκέδαση. Και επειδή εσύ δεν δεσμεύεσαι εύκολα σε έναν εσωτερικό χώρο, σου προτείνω 25 και 35 λεπτά ιδιωτικής απομόνωσης (ε, δεν χρειάζεσαι περισσότερο) για να ανταλλάξεις τις ερωτικές σου απόψεις σε μια πτήση με ιδιωτικό αεροπλάνο. Αυτό κι αν είναι μεγάλη πρόκληση!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Class. Αυτό έχεις. Έχεις την τάση να τοποθετείς τον εαυτό σου πολύ ψηλότερα απ' ό, τι πραγματικά είσαι, και, για να μιλήσουμε και για σεξ, αφήνεις πάντα να εννοηθεί πως να είσαι ιδιαιτέρως προικισμένος (ακόμη και αν στην πραγματικότητα αυτό δεν συμβαίνει). Για σένα προτείνω μια σέξι σουίτα σε στυλ 007, όπου θα παρεκτραπείς, σαν ένας άλλος James Bond. Αν σου αρέσει το σεξ "χτυπημένο, όχι ανακατεμένο" και φαντάζεσαι να φτάνεις στο χείλος του θανάτου από το κραγιόν-με-δηλητήριο μιας σέξι κατασκόπου, είναι ιδανική για όλα τα ερωτικά καμώματά σου. Το δωμάτιο περιλαμβάνει μια χρυσή τουαλέτα για το αριστοκρατικό "πίσω μέρος" σου, ένα γιγαντιαίο ντους (που θα χωρέσει όλα τα κορίτσια του Μποντ, ταυτόχρονα), και έναν ατελείωτο καθρέφτη για να θαυμάζεις το μεγάλο «όπλο» σου.

19-9-2014 ydroxoos

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Συναρπαστικός, εντελώς απρόβλεπτος και ένας από τους πιο πρωτότυπους και πολύπλοκους ανθρώπους του ζωδιακού κύκλου. Το Kama Sutra πιθανότατα χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά, ως... βιβλίο δημοτικού σχολείου, για να σε γαλουχήσει. Έτσι, μπορεί να ονειρεύεσαι μια νέα σεξουαλική θέση και αμέσως να ξέρεις ότι όντως, μπορείς να την κάνεις πραγματικότητα. Αυτό το μαύρο-άσπρο δωμάτιο με τον αμυδρό φωτισμό κάτω από το κρεβάτι, έχει την ιδιότητα να σου προκαλεί «πονηρές» σκέψεις. Ένα παραγεμισμένο κεφαλάρι σου παρέχει προστασία για να εξερευνήσεις το χώρο, ενώ ένα αντίγραφο του Kama Sutra στο κομοδίνο παρέχει συμβουλές για αρχάριους (ή έμπνευση για να γράψεις τις δικές σου).

ΙΧΘΥΣ

Συνήθως είσαι σε μια φανερή υπερδιέγερση που κρατά τις φαντασιώσεις σου υγρές. Επίσης να σου πω ότι η δημιουργικότητά σου συχνά επιτυγχάνεται μέσα από τη στέρηση, και ως αποτέλεσμα, όταν έχεις καιρό να κάνεις σεξ, δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό. Σου προτείνω λοιπόν ένα δωμάτιο ξενοδοχείου που περιλαμβάνει «Boudoir» και «Sexy show». Φαντάσου το βλέμμα χαράς στο πρόσωπό του άνδρα ή της γυναίκας σου, όταν ρίχνει τα μάτια πάνω σε μια ολόγυμνη stripper, την ώρα που κάνετε σεξ...

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved