Ζώδια και σεξ: Τρόποι που θα απογειώσουν την λίμπιντό σου!

Ενισχυτικά της λίμπιντο που υποδεικνύονται από το ζώδιο του Ήλιου ή του Άρη σου

Ζώδια και σεξ: Τρόποι που θα απογειώσουν την λίμπιντό σου!

Οι μακριές νύχτες του χειμώνα, έχουν περάσει, κάτι το οποίο σήμαινε περισσότερο χρόνο για οικειότητα. Το ερώτημα είναι: «νιώθεις ακόμη την φλόγα για το ταίρι σου;»
Ακόμα και τα πιο παθιασμένα ζευγάρια μπορεί να κολλήσουν σεξουαλικά ή να είναι τόσο απασχολημένα με τις καθημερινές ευθύνες, που δεν έχουν χρόνο για να κάνουν hot πράγματα μεταξύ τους.
Καλό είναι να εξετάζεις σε τακτά χρονικά διαστήματα για να δεις, αν υπάρχει σωματικό ή συναισθηματικό ζήτημα που μπλοκάρει την λίμπιντο σου. Από την άλλη, αν είναι η πλήξη ή η ρουτίνα που έχει μετριάσει την επιθυμία σου, τα ακόλουθα ενισχυτικά της λίμπιντο, που υποδεικνύονται από το ζώδιο του Ήλιου ή του Άρη σου, μπορεί να προσθέσουν κάποιο «τσιτσίρισμα» στη σεξουαλική ζωή σου!

2-5-2014 MESAAAAAAAA

Ζώδια της Φωτιάς
Αν είσαι ζώδιο της Φωτιάς, είσαι γεμάτος ενεργεία και αστάθεια και αναζητάς συχνές σωματικές εκρήξεις και αθλητική άσκηση για να κρατήσεις το σώμα σου σε φόρμα και την λίμπιντο σου στο κόκκινο. Έχεις αποθέματα αντοχής, θέλεις να δείχνεις καλά και να είσαι καλός στο κρεβάτι, γι' αυτό πρέπει να ισορροπήσεις τον χρόνο σου για να χαλαρώσεις και να αναζωογονήσεις το ενεργό μυϊκό σου σύστημα.

Αν είσαι Κριός, να προσέχεις γιατί είσαι επιρρεπής σε πονοκεφάλους ή ημικρανίες και πρέπει να εκφράζεις τα πιο βαθιά συναισθήματά σου, αντί να προσποιείσαι ότι δεν υπάρχουν. Φρόντισε μαζί με το ταίρι σου να απομακρύνεις την πλήξη, ζωντανεύοντας το πάθος σου μέσα από νέες τεχνικές ή τοποθεσίες. Επίσης, επειδή δεν τα έχεις τόσο καλά με την οικειότητα, προσπάθησε μια αργή και αισθησιακή συνεύρεση που θα σε αφήσει να συνδεθείς συναισθηματικά με το σύντροφό σου. Ένα μείγμα οικειότητας και σκανταλιάς θα ικανοποιήσει την πείνα σου! Ακριβώς αυτό!

Αν είσαι Λέων, είσαι επιρρεπής σε πεπτικά προβλήματα και θα πρέπει να δώσεις προσοχή στη διατροφή και όχι μόνο στην εξωτερική εμφάνιση! Και σε παρακαλώ, ποτέ μην παραμελήσεις την δημιουργικότητα σου και την διάθεση σου για παιχνίδι, γιατί είναι ένα από τα μεγαλύτερα περιουσιακά στοιχεία σου. Δοκίμασε λοιπόν, ένα κυνήγι θησαυρού που περιλαμβάνει μια σειρά από ενδείξεις που οδηγούν σε ένα σέξι, καυτό βραβείο. Επειδή σου αρέσει να καθοδηγείς, στρώσε τον δρόμο για δράση στο κρεβάτι. Εκεί περιποιηθείτε ο ένας τον άλλον με αισθησιακό εξοπλισμό (ξέρεις.. σοκολάτα, πολυτελές μπάνιο, άγγιγμα της γάτας ), που θα φέρει την φλόγα στο προσκήνιο.

Αν είσαι Τοξότης και το διαβάζεις, να σου τονίσω ότι είσαι επιρρεπής στο ισχίο, οπότε λίγο γιόγκα ή Pilates θα βελτιώσει την ελαστικότητα των αρθρώσεων σου. Επιπρόσθετα, ποτέ μην πεις όχι σε μια περιπέτεια είτε αυτό λέγεται διοργάνωση ενός ταξιδίου για δύο, είτε να μια υπαίθρια δραστηριότητα. Τι σου λέω; Να κοιτάξεις την παιχνιδιάρικη πλευρά σου που αγαπά να γελά και να ψάξεις ό, τι μπορεί να γίνει πηγή έμπνευσης γι' αυτό. Ένα μείγμα από διασκέδαση, ενθουσιασμό και βάθος (μην το ξεχνάς), θα κρατήσει το πάθος σου ζωντανό.

2-4-2014 MESAAAAAAA

Ζώδια του Αέρα
Γεμάτος χαλαρότητα και ξενοιασιά, αν ανήκεις σε ζώδιο του Αέρα, έχεις τεράστια φορτία ιδεών για να εκφράσεις. Το ότι χρησιμοποιείς όλη αυτήν την νευρική ενέργεια που αφορά στη δικτύωση, σημαίνει ότι έχεις ένα γρήγορο μεταβολισμό, σπάνια έχεις υπερβολικό βάρος και κρατάς το σώμα σου όμορφο για τον σύντροφό σου.

Αν είσαι Δίδυμος, είσαι επιρρεπής στον βήχα, το κρυολόγημα και στις νευρικές διαταραχές και χρειάζεσαι άφθονο φρέσκο αέρα για να κρατήσεις τους πνεύμονές σου καθαρούς και το μυαλό σου ενεργό. Ο πνευματώδης Ερμής, ως κυβερνήτης σου, μπορεί να σου δώσει την λύση, γιατί αν το μυαλό σου έχει εμπλακεί, η σφριγηλή σωματική πλευρά σου είναι βέβαιο ότι θα ακολουθήσει. Ως εκ τούτου, γράψε μια ερωτική ιστορία ή ένα ποίημα και ανάγνωσε το στο έτερο ήμισυ, καθώς μπορεί να αποδειχτεί τέλειο ερωτικό παιχνίδι !

Αν το ζώδιο σου είναι Ζυγός, είσαι επιρρεπής στο σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου και την κυστίτιδα, οπότε πίνε άφθονο νερό! Η έκφραση του λογού σου είναι το φόρτε σου, έτσι εάν εκφράσεις το πάθος σου με λέξεις, θα ενισχύσεις τον παράγοντα «ρομαντισμό». Άφησε ένα τρυφερό, αλλά προκλητικό μήνυμα στο κινητό του συντρόφου σου ή γλίστρησε ένα σημείωμα κάτω από το μαξιλάρι του, για να το ανακαλύψει λίγο πριν τον ύπνο. Και μην ξεχάσεις να χρησιμοποιήσεις το καλόγουστο μεράκι σου, για να δημιουργήσεις μια ατμόσφαιρα που είναι βέβαιο ότι θα εμπνεύσει μια παθιασμένη αντίδραση κι από τους δύο σας.

Αν είσαι Υδροχόος, πρόσεξε τυχόν προβλήματα με το ανοσοποιητικό σύστημα και προτίμησε «βιολογικά» τρόφιμα, βελονισμό και εναλλακτικά φάρμακα. Από την άλλη, δεν βρίσκω τι να πω σε κάποιον που σπάνια του λείπει η σεξουαλική εφευρετικότητα! Συνήθως εφαρμόζεις ένα είδος πειραματισμού, οπότε σε προκαλώ να αφήσεις το μυαλό σου απ' έξω και να μιλήσεις με το σώμα σου, έτσι ώστε οι συνομιλίες στο κρεβάτι να περιλαμβάνουν πολλά αγγίγματα. Εάν μπορείς να συνδυάσεις ευφυΐα με τρυφερότητα, θα απολαύσεις μια ηλεκτρισμένη σεξουαλική ανάταση! Πίστεψε το!

2-5-2014 MESAAAAA

Ζώδια της Γης
Έδω μιλάμε για κάποιον που είναι άκρως αισθησιακός και συνειδητοποιημένος όσον αφορά το σώμα του και λαμβάνει τα σήματα για την ενίσχυση της λίμπιντο και της σεξουαλικότητά του. Φυσικά έχεις έναν αργό μεταβολισμό, αλλά έχεις και απίστευτη αντοχή!

Εάν το ζώδιο σου είναι Ταύρος, είσαι επιρρεπής στις λοιμώξεις του λαιμού και χρειάζεσαι έναν εξωτερικό, αμόλυντο τρόπο ζωής για να σε κρατήσει απόλυτα fit για το σεξ. Είναι σίγουρο ότι ορίζεις τον συνδυασμό -καλό φαγητό και ποτό, μουσική και δελεαστικά ελαφρά αρωματισμένο λάδι μασάζ για ερωτικά παιχνίδια. Ωστόσο, αν φτάσεις σε μια σεξουαλική τελμάτωση, θα πρέπει να αναμίξεις τα παραπάνω με λίγη περιπέτεια. Για δοκίμασε ένα αυθόρμητο σεξ το απόγευμα με λίγους ήχους παραπάνω ή μια διαφορετική τοποθεσία για μια ερωτική συνάντηση. Μία φρέσκια οπτική, είναι σίγουρο ότι θα κάνει restart στην λίμπιντο σου!

Εάν είσαι Παρθένος, θα πρέπει να ψάξεις το θέμα με την εμμονή στις δίαιτες και την υγιεινή διατροφή. Φάε απλά και ανακάλυψε τι σε κάνει να αισθάνεσαι καλά, για τον εαυτό σου κι όχι για τους άλλους. Είναι ίσως σημαντικό να χαλαρώσεις για να μπεις σε σεξουαλική διαδικασία, έτσι φρόντισε πρώτα για ένα ήρεμο βράδυ σε ένα κομψό εστιατόριο ή απόλαυσε ένα εκλεκτό γεύμα στο σπίτι σε ένα λιτό, γαλήνιο περιβάλλον. Η Παρθένος μπορεί να είναι το σύμβολο σου, αλλά έχεις μια πνευματώδη, άτακτη πλευρά και υπερέχεις σε ερωτικά υπονοούμενα. Χρησιμοποίησέ το!

Αν πάλι είσαι Αιγόκερως, αφέσου σε ένα σέξι μασάζ σώματος ή προτίμησε την αρωματοθεραπεία και δώσε έμφαση στη σπονδυλική στήλη σου, τα γόνατα και το σκελετικό σύστημα. Σαν ένα αισθησιακό ζώδιο της Γης που του αρέσει να χαλαρώνει σε ένα φυσικό περιβάλλον, γίνε ένα σέξι, άτακτο κορίτσι ή ένα καυτό, πρωτόγονο αγόρι, κατά τη διάρκεια μιας πεζοπορίας στο βουνό ή βγες από τους ρυθμούς της πόλης για ένα ρομαντικό Σαββατοκύριακο, όπου, αν είσαι πραγματικά τυχερός, θα ανεβάσεις την θερμοκρασία! Παρακαλείσαι να απενεργοποιήσεις το κινητό και να αφήσεις την εργασία σου πίσω, για να μπορέσεις να «παίξεις».

2-5-2014 MESAAAA

Ζώδια του Νερού
Σαν συναισθηματικό και ευαίσθητο ζώδιο του νερού, μπορείς να ενισχύσεις την σεξουαλική ενεργειακή ροή σου, εκφράζοντας τις πραγματικές ανάγκες σου, αγάπες και μισή. Είναι γεγονός ότι αλλάζει ο μεταβολισμός σου συχνά, είσαι κυκλοθυμικός και η συνολική αισθησιακή απόλαυση συμβαδίζει με τα συναισθήματά σου.

Αν το ζώδιο σου είναι Καρκίνος, πρέπει να σου επιστήσω την προσοχή στις διαταραχές του πεπτικού συστήματος, που συχνά οφείλεται στο ότι δεν εκφράζεις τα αληθινά συναισθήματα σου. Πρέπει να τρως λίγο και συχνά και να πηγαίνεις μεγάλες βόλτες στην χώρα του... διαλογισμού. Επίσης, επειδή είσαι πολύ συναισθηματικός, πάρε ένα δείπνο έξω, εκεί που συναντήθηκες για πρώτη φορά με το ταίρι σου ή δημιούργησε ένα γεύμα που σου θυμίζει το πρώτο σου ραντεβού. Ως ζώδιο του νερού, μια βουτιά στην μπανιέρα του υδρομασάζ θα πρέπει να είναι ψηλά στη λίστα προτεραιοτήτων σου και ετοιμάσου για ένα παλιρροϊκό κύμα σεξουαλικής διασκέδασης!

Αν πάλι είσαι Σκορπιός, το πρόβλημά σου ίσως εντοπίζεται σε σεξουαλικά ή εντερικά προβλήματα. Προσπάθησε να ενημερώνεσαι για τυχόν θέματα ενέργειας στις προσωπικές σου σχέσεις και να απελευθερώσεις την έντονη σεξουαλική σου όρεξη. Θεωρώ ότι ακόμη κι εσύ που έχεις το όνομα, μπορείς να χάσεις το ενδιαφέρον σου για το σεξ, εφόσον έχεις να κάνεις με ένα συναισθηματικό θέμα ή απλά χρειάζεσαι λίγο χρόνο μόνος σου. Αλλά όταν είσαι έτοιμος να «παίξεις μπάλα», ένα κομμάτι μυστηρίου μπορεί να ανάψει το πάθος σου. Τι θα έλεγες να δοκιμάσεις να προσελκύσεις τον σύντροφό σου όλη την ημέρα, με υπονοούμενα και σημάδια για το καλό σεξ που ακολουθεί; Από την άλλη, σαν ζώδιο του Νερού, μια βουτιά τα μεσάνυχτα για μπάνιο κάτω από φως των αστεριών, μπορεί να αποδειχτεί εντελώς hot!

Εάν το ζώδιο σου είναι Ιχθύες, κοίτα τα πόδια σου, γιατί μπορεί να ζεις σε ένα όνειρο και πρέπει να έρθεις σε επαφή με τη γη. Κάθε θεραπεία που αναζωογονεί την ζωτικότητά σου θα είναι εξαιρετικά επωφελής, όπως π.χ. η τεχνική Ρέικι. Ποντάρω πάνω σου και πιστεύω πως δεν θα με απογοητεύσεις, γιατί Ιχθύς και φαντασία πάνε χέρι -χέρι, έτσι μπορείς πολύ απλά να γλιστρήσεις σε ένα σέξι κοστούμι, να βάλεις κάποια μαγευτική μουσική και να αφήσεις το alter ego σου να πάρει τα ηνία. Ή πάλι να προσποιηθείς ότι είσαι σε ένα πρώτο ραντεβού και κάνεις έρωτα για πρώτη φορά. Και επειδή ο Ιχθύς είναι ένα ζώδιο που κυβερνά τα πόδια, η ρεφλεξολογία μπορεί να είναι το απόλυτο, ερωτικό παιχνίδι για σένα. Κολύμπα!

Κατέβασε τώρα το application του astrology, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved