Ζώδια: Τι τον έκανε να σε προσέξει;

Οι πράξεις μετρούν περισσότερο...

Ζώδια: Τι τον έκανε να σε προσέξει;

Τα πράγματα που αρέσουν στους άνδρες πάνω μας, συχνά δεν έχουν να κάνουν με την εμφάνιση, το μέγεθος του σουτιέν ή οποιονδήποτε από τους τυπικούς λόγους, νομίζουμε, πως οι άνδρες, μας ερωτεύτηκαν.
Στην πραγματικότητα, αν και η φυσική εμφάνιση είναι το πρώτο πράγμα που θα παρατηρήσουν (έτσι δεν είμαστε όλοι;), όταν πρόκειται να προχωρήσει μια σχέση και μπαίνουν συναισθήματα, είναι αυτό που μετρά λιγότερο. Είτε το πιστεύετε είτε όχι, υπάρχουν τουλάχιστον 12 εντελώς μη-φυσικά πράγματα, αναλόγως ζωδίου, που κάνουν την καρδιά του συντρόφου σας να πάλλεται. Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για αυτά, διαβάστε προσεκτικά, διότι κάθε άνδρας σε σχέση πάντα με το ζώδιο του, θα ήθελε να είναι με μια γυναίκα που νοιάζεται γι' αυτόν και του το δείχνει...

ΚΡΙΟΣ

Ένας άντρας Κριός, θα λατρέψει το πάθος σας. Εκείνον τον τρόπο που τα μάτια σας λάμπουν και η ενέργεια σάς πλημμυρίζει, όταν μιλάτε για κάτι που πραγματικά αγαπάτε με την δύναμη της ψυχής σας. Παρά το γεγονός, ότι στην κοινωνία μας οι άνδρες συχνά διαμαρτύρονται για τις γυναίκες οδηγούς, ενας Κριός θα συμφωνήσει ότι οι ικανότητες οδήγησης είναι ένα must για μια σύγχρονη γυναίκα. Μάλιστα είναι έτοιμος να προχωρήσει ακόμη περισσότερο και να παραδεχτεί ότι αγαπά μια γυναίκα που μπορεί να κάνει έναν κινητήρα να «γουργουρίζει», όπως ένα πεινασμένο γατάκι!

ΤΑΥΡΟΣ

Ο άνδρας Ταύρος, θα εκτιμήσει ότι είστε ικανή να απολαύσετε το φαγητό. Το να είστε σε θέση να πάτε έξω σε ένα εστιατόριο, να χαλαρώσετε, να έχετε μια ωραία στιγμή και να μιλήσετε για το φαγητό σας από την άποψη του πόσο καλή γεύση έχει, αντί για το πώς το λίπος πρόκειται να σας παχύνει, δείχνει ότι εκτιμάτε τις ωραίες γεύσεις, όπως φυσικά κι ο ίδιος. Επίσης, εάν γνωρίζετε τι θέλει να φάει χωρίς να χρειάζεται να τον ρωτήσετε, εκφράζει πόσο καλά τον ξέρετε. Πέρα απ' ότι τον κάνει να αισθάνεται ασφαλής, η παλαιά παροιμία «ο δρόμος για την καρδιά ενός άνδρα περνάει μέσα από την κοιλιά του» έχει κάποια βάση μαζί του.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ο άντρας Δίδυμος, έχει ευλογηθεί με ένα θαυμάσιο επικοινωνιακό ταλέντο και αυτό είναι που χρησιμοποιεί για να φέρει τους άλλους κοντά στην καρδιά του, οπότε θα ήταν ευχής έργο να βρει μια καλή ακροάτρια. Ξέρετε... μια που απλά να κάθεται, να ακούει (και εννοώ πραγματικά να ακούει) και να δείχνει ότι την ενδιαφέρουν όσα λέει. Ω, και αυτό περιλαμβάνει την υπομονή, καθώς και την κατανόηση ότι μπορεί να τον ακούει να μιλά για τα πάντα. Αν του πείτε: «Εντάξει, μωρό μου, κάθε φορά που θέλεις να μιλήσουμε - είμαι εδώ για εσένα», κρατάτε την επαφή με τα μάτια και δεν τον διακόπτετε, είμαι σίγουρη ότι θα έχετε κερδίσει μια θέση στην καρδιά του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πίσω από το καβούκι του, ο άνδρας Καρκίνος είναι μια απαλή, γλυκιά καρδιά που νομίζει ότι μπορεί να κρύψει, αλλά δεν συνειδητοποίει ότι στην πραγματικότητα είναι το μαργαριτάρι του. Ένας τσακωμός στο γραφείο ή στην οικογένειά παίζει με τα συναισθήματά του, περισσότερο απ' ό, τι θα ήθελε. Έτσι, θα λατρέψει μια γυναίκα που θα δημιουργήσει ένα ασφαλές περιβάλλον για να αφήσει τις ευαισθησίες του. Ακούστε τις ανησυχίες και τα προβλήματά του χωρίς να προσπαθείτε να τον διορθώσετε, δείχνοντάς του ότι δεν τον θεωρείτε αδύναμο ή ανεπαρκή και ότι του παρέχετε μια θέση στη σχέση να μοιραστεί αυτό το κομμάτι της ζωής του.

21-3-1414 mesa

ΛΕΩΝ

Ποιος ορίζει την υπεροχή, καλύτερα από τον Βασιλιά της ζούγκλας; Από τα παλιά χρόνια, οι άνδρες είχαν να πολεμήσουν, να παρέχουν για να προσελκύσουν και να κρατήσουν τις γυναίκες και δεν φοβούταν να βγάλουν την αρρενωπότητα τους σε επίδειξη. Αφήστε λοιπόν τον Λέοντα να γνωρίζει ότι τον σκέφτεστε ως κολώνα του σπιτιού, σαν έναν άνθρωπο που επιλύει προβλήματα, πολυτεχνίτη, υπέροχο εραστή και ιππότη. Δώστε πάνω απ' όλα συγχαρητήρια για την εμφάνιση και τη δύναμή του, επιβεβαιώνοντας του ότι τον θαυμάζετε, κάτι που ισοδυναμεί με αγάπη. Όταν π.χ. ανοίγει το καπάκι στο βάζο μαρμελάδας με ευκολία, να αναφέρετε ότι σας αρέσει να έχετε έναν τέτοιο ισχυρό άνδρα γύρω σας. Αυτός άλλωστε ήταν κι ο λόγος που τον επιλέξατε σε σχέση με τους άλλους!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είτε πρόκειται για μια ημερομηνία επετείου σας, είτε για την παρουσίαση στο γραφείο ή απλά ένα ταξίδι με φίλους, η τελειότητα με τον προγραμματισμό και η προσοχή στη λεπτομέρεια, είναι αυτό που κάνει τον άνδρα Παρθένο να ξεχωρίζει περισσότερο από τους άλλους. Αν θυμάστε να τον ευχαριστείτε ακριβώς για αυτά τα μικρά πράγματα, είναι εκείνα που θα σας κάνουν στα μάτια του ξεχωριστή. Την επόμενη φορά που πάει τα παιδιά στο σχολείο ή παίρνει έξω τα σκουπίδια, εκφράστε την ευγνωμοσύνη σας. Έτσι δείχνετε, ότι πραγματικά εκτιμάτε ό, τι σας προσφέρει, βελτιώνει τη στάση του και εμποτίζει τη σχέση σας με μια αίσθηση καλής ενέργειας.

**Για να μάθεις πόσο ταιριάζεις με τον σύντροφό σου πάτησε εδώ**

ΖΥΓΟΣ

Τα μάτια ενός άνδρα Ζυγού, δείχνουν πόσο βαθιά θα εκτιμήσουν και θα κατανοήσουν την ομορφιά στη ζωή, που άλλοι αδυνατούν να παρατηρήσουν. Μπορείτε να επαναπροσδιορίσετε την εκτίμηση και να προσδώσετε απλά λίγη ακόμη λάμψη, φορώντας αυτό το φόρεμα που του αρέσει να σας βλέπει. Του στέλνετε έτσι το μήνυμα ότι θέλετε ακόμα να σας βλέπει όμορφη, άσχετα με το πόσο καιρό είστε μαζί. Ο εγκέφαλος του Ζυγού, ανταποκρίνεται στα ποιοτικά, αισθητικά οπτικά ερεθίσματα περισσότερο απ' οποιονδήποτε άλλο άνδρα του Ζωδιακού άλλωστε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για να αγαπάς έναν άνδρα Σκορπιό, θα πρέπει να έχεις αγαπηθεί από ένα Σκορπιό πρώτα. Για να γνωρίσεις την ζεστή αγκαλιά του μαγνητικού αυτού του υδάτινου ζωδίου χρειάζεται να γνωρίζεις καλά και την έννοια του πρωτογόνου, μυστηριακού σεξ. Δεν θα ήταν καθόλου κακή ιδέα, αν εφαρμόζατε μια στο τόσο «ένα» στα γρήγορα. Κάνοντας έρωτα για μια ώρα είναι ωραίο, αλλά κάποια στιγμή, το να κάνετε σεξ απλά για λίγα λεπτά, η χημική ουσία που απελευθερώνεται κατά τη διάρκεια του σεξ, διεγείρει το ψυχικό κέντρο ευχαρίστησης - και -ανταμοιβής, κάτι που είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τον άνδρα Σκορπιό. Μερικές φόρες κάντε έρωτα, γεμάτο από ερωτικά παιχνίδια και ρομαντισμό, αλλά άλλες φορές, απλά κάντε σεξ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Όταν όλοι μας βλέπουν γκρίζα σύννεφα, ο άνδρας Τοξότης βλέπει λιακάδα και δεν στάματα μόνο εκεί, θα σας παρασύρει να συμμεριστείτε την άποψη αυτή. Μια αίσθηση του χιούμορ είναι επίσης ένα από τα πράγματα που του αρέσει στις γυναίκες, ειδικά στις γυναίκες που σχεδιάζουν να μείνουν μαζί του! Οπότε φροντίστε να βρείτε το χιούμορ σας. Τώρα, αν αναρωτιέστε αν πρέπει να είστε εσείς που σχεδιάζετε να κάνετε πολλά αστεία ή απλά θέλετε να βεβαιωθείτε ότι είστε σε θέση να βρείτε θετικά ή ίσως ακόμη και αστείες πλευρές σε μελλοντικά γεγονότα, δεν ξέρω, αλλά μια αίσθηση του χιούμορ σίγουρα παίρνει την ψήφο του!

8ae7d6484b340f1bb263cc9cac406d1c

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αν δεν υπήρχε τέτοιο βάθος και σταθερότητα που περιβάλλει έναν άνδρα Αιγόκερω, που θα ήμασταν; Τι είναι αυτό, που μπορείς ακόμη και να ζητήσεις και να τον κερδίσεις; Το να ζητήσεις την συμβουλή του, τον κάνει να αισθάνεται σαν ένα σημαντικό μέρος του κόσμου σας. Συν τοις άλλοις, είναι επιδέξιος στην επίλυση προβλημάτων. Ζητήστε τη γνώμη του σχετικά με το πώς να προσεγγίσετε το αφεντικό για μια αύξηση και θα αποδείξετε την εμπιστοσύνη σας και την αξία της κρίσης του. Ζητώντας τη συμβουλή του, δείχνει ότι θα βασιστείτε σ' αυτόν και ότι υπάρχει μια θέση γι' αυτόν στη ζωή σας. Ανάγκη, εξάρτηση και αγάπη άλλωστε πάνε χέρι-χέρι.

ΥΔΡΟΧΟΟΟΣ

Ένας άνδρας Υδροχόος, μας κατευθύνει για να επιλέξουμε τα όρια της προσωπικής ελευθέριας και έκφρασης και είναι αυτός που μας σπρώχνει απαλά για να προχωρήσουμε, έξω από τα δικά μας προσωπικά μας δεσμά. Το να βρει μια γυναίκα που θα τον ενθαρρύνει εξίσου να έχει χρόνο με τον εαυτό της, είναι κάτι που του χρειάζεται. Περιστασιακά, προτείνετέ του να πάρει μια ημέρα για να χαλαρώσει με τους φίλους του, να παίξει παιχνίδια βίντεο, για εργασίες στο αυτοκίνητο ή απλά να κοιμηθεί μόνος! Αυτό δείχνει την υποστήριξή σας και του επιτρέπει την ελευθερία να κάνει ό, τι χρειάζεται για να είναι ο καλύτερος εαυτός του. Ο Υδροχόος θα δει χωρίς προβλήματα, έγνοιες, αγγαρείες, τον ελεύθερο χρόνο ως ανταμοιβή αγάπης.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο τρυφερός άνδρας Ιχθύς, μπορεί να ρίξει συχνά ένα δάκρυ όταν εμείς κλαίμε και ο τρόπος που σκουπίζει τα δάκρυα μας, με ένα χαρτομάντιλο πριν να σκουπίσει τα δικά του δάκρυα, είναι αυτό που τον κάνει αξεπέραστα γλυκό. Θέλει πραγματικά να ξέρετε ότι νοιάζεστε γι' αυτόν, αλλά να είστε προσεκτικοί, γιατί επαναλαμβάνοντας «Σ' αγαπώ», μέχρι που δεν αντέχει άλλο πια, δεν είναι ένας καλός τρόπος για να τον αφήσετε να ξέρει πώς αισθάνεστε. Φροντίστε λοιπόν να τον περιποιηθείτε όταν είναι άρρωστος ή κουρασμένος, κάντε του ρομαντικές εκπλήξεις, ακούστε τα προβλήματά του, δείχνοντας του ό, τι είστε πραγματικά εκεί για εκείνον και θα μείνει αιώνια προσηλωμένος πάνω σας.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved