Άγιος Βαλεντίνος και Αιγόκερως

Κολλημένος με τη δουλειά; Αυτό θα εκμεταλλευτείτε κι εσείς και θα παίξετε με τους δικούς του όρους αλλά τα δικά σας όπλα... και μη βιαστείτε να κρίνετε τον νικητή.

Άγιος Βαλεντίνος και Αιγόκερως

Το δώρο του ο εργασιομανής Αιγόκερως πρέπει να το πάρει ενώ θα είναι ακόμα στο γραφείο. Αφενός για να του δώσετε χρόνο να το «επεξεργαστεί» και να σκεφτεί πώς θα «απαντήσει» και αφετέρου για να είστε σίγουρες ότι θα αφήσει στην άκρη εκείνο το «σπουδαίο» για την επαγγελματική του ανέλιξη meeting και θα έρθει τρέχοντας να σας βρει. Δώστε του λοιπόν ένα hint για το τι τον περιμένει στο σπίτι στέλνοντάς του δυο hot φωτογραφίες σας με το καινούργιο σας underwear –ή ακόμα καλύτερα και χωρίς αυτό- στο προσωπικό του mail. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια ούτε διευκρινήσεις, μια εικόνα ίσον χίλιες λέξεις άλλωστε... Την συνέχεια μπορείτε να την οργανώσετε ανάλογα... αρκεί μόνο ένα set αποκαλυπτικά εσώρουχα, ένα ζευγάρι διχτυωτές κάλτσες και ένα ζευγάρι γόβες.

Tip: Μπορεί η τεχνολογία να είναι με το μέρος σας, προσέξτε όμως μη γίνει ο χειρότερος εφιάλτης σας γι' αυτό δώστε μεγάλη προσοχή στο πού και πότε θα στείλετε τον πιο αποκαλυπτικό εαυτό σας! Το επαγγελματικό του mail ή ένας ηλεκτρονικός λογαριασμός στον οποίο έχουν πρόσβαση και άλλα άτομα απλά... απαγορεύονται!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved