12 hot, υπέροχα δώρα για το σύντροφο μας!

Τα πιο γλυκά δώρα είναι εκείνα που έρχονται στα μικρότερα πακέτα.

12 hot, υπέροχα δώρα για το σύντροφο μας!

Είναι αυτονόητο ότι τα πιο γλυκά δώρα είναι εκείνα που έρχονται στα μικρότερα πακέτα. Ακόμη πιο υπέροχα μπορεί να είναι εκείνα που είναι λίγο πιο σέξι και μπορούν να τοποθετηθούν στην κάλτσα του εραστή σας, στη θέση τους κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο ή σαν μια άτακτη έκπληξη που θα τους ανάψει! Έχουμε πακετάρει αυτές τις σέξι ιδέες δώρων για κάθε ζώδιο, για να σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε την προθέρμανση σε όλη τη διαδρομή για το νέο έτος! Βάλτε τον λοιπόν στη διάθεση με ένα από αυτά τα εξαιρετικά σαγηνευτικά δώρα, που θα σας εξασφαλίσουν να πάρετε αυτό που θέλετε. Ετοιμαστείτε να ξεδιπλώσετε!


ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός είναι ένα ζώδιο που θέλει να έχει τον έλεγχο, αλλά μερικές φορές λαχταρά κρυφά, να ελέγχεται. Τι καλύτερο δώρο θα μπορούσε να υπάρξει για τον κυρίαρχο/ υποτακτικό Κριό από κάποιες σέξι επενδυμένες χειροπέδες; Απλώς περάστε του τις χειροπέδες και εμπνευσμένοι από την απεριόριστη του ενέργεια, ψιθυρίστε κάτι «βρώμικο» στο αυτί του.

Fotolia 49460913 Subscription XXL

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος αγαπά την ΑΠΟΛΑΥΣΗ, οπότε μαλακά, αισθησιακά σεντόνια θα τον κάνουν να αδημονεί να χωθεί μέσα τους. Αφήστε τα σατέν για μεσήλικες άντρες με μουστάκια και αντ 'αυτού, περιποιηθείτε τον στρώνοντας σεντόνια από βαμβάκι σε κόκκινους χρωματισμούς. Εμπιστευτείτε μας, το βαμβάκι είναι το νέο σέξι. Ole!

31122013 tayros


ΔΙΔΥΜΟΙ

Δεν είναι έκπληξη το γεγονός ότι οι Δίδυμοι είναι ιδιαιτέρα ευάλωτοι στην επικοινωνία και αγαπούν το γραπτό λόγο. Εάν μάλιστα μπορέσετε να μεταφέρετε γραπτά τις φαντασιώσεις και τις επιθυμίες σας, θα λιώσουν σαν κερί, πρόθυμοι να σας ικανοποιήσουν. Ιδανικό θα ήταν μια πιο εξελιγμένη έκδοση των «σέξι ζαριών», ένα παιχνίδι που σας ενθαρρύνει να δοκιμάσετε με τον σύντροφο σας νέους και αυθάδεις τρόπους για σεξ. Αυτό το κουτί περιέχει 30 luxe προτροπές, σφραγισμένες σε ένα όμορφο περίβλημα. Είναι απλό: επιλέξτε μια και διαβάστε την κάρτα δυνατά για να ανακαλύψετε τι θα επακολουθήσει.

31122013 didymos

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος αγαπά την τροφή, ειδικά λιχουδιές γνωστές από το παρελθόν, οπότε θα μπορούσατε να τον παρασύρετε με αυτήν την ιδέα, με ένα lip balm για εσάς κι αυτόν, που δεν μοιάζει σε τίποτα με όλα αυτά που έχετε δει. Ριχτείτε στα ρομαντικά φιλιά, ταιριάξτε τις γλυκές γεύσεις και παρακολουθήστε τι συμβαίνει. Είναι εγγυημένο ότι θα αναβαθμίσετε το επόμενο κλείδωμα των χειλιών σας και αν η διάθεση είναι σωστή, μπορεί να σας δώσει μια νόστιμη και συναρπαστικά τρυφερή νύχτα.

31122013 karikinos

ΛΕΩΝ

Στον Λέοντα, το βασιλιά της ζούγκλας, δηλώστε με έναν ακόμη τρόπο ότι ξέρετε τι σημαίνει πολυτέλεια και προσοχή γι' αυτόν, δίνοντάς του τη βασιλική μεταχείριση που του ταιριάζει. Ντυθείτε με ένα τέλειο περιτύλιγμα για τον εραστή σας και αισθησιακά προκαλέστε τον, διεγείροντας όλες τις αισθήσεις του, κινούμενοι σε έναν από τους πιο διάσημους χορούς της Dita Von Teese. Δοκιμάστε ιδιαίτερα το Martini Glass Show που είναι το πιο διάσημο σώου της, όπου μέσα από ένα κοστούμι με διαμάντια, η Dita πραγματοποιεί ένα παραδοσιακό στριπτίζ που κορυφώνεται με τον εαυτό της να κολυμπά σ' ένα τεράστιο ποτήρι μαρτίνι, και αφήστε το λιοντάρι σας να βρυχάται ασύστολα.

31122013 leon


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δώστε στον Παρθένο ένα δώρο να αισθάνεται καλά μέσα του και έξω του. Άλλωστε το σώμα του είναι ο ναός του! Τι καλύτερο λοιπόν από φερορμόνες, οι οποίες μάλιστα αποτελούν σχεδόν το 90% του συνόλου της σεξουαλικής δραστηριότητας που εμπνεόμαστε από τους άλλους. Οπότε προτιμήστε ένα scrub από χαβιάρι και φερορμόνες που όχι μόνο θα τον αφήσει με μαλακό δέρμα, αλλά θα τον βοηθήσει να προκαλέσει και μια ζωώδη σφοδρή επιθυμία σε κάθε άνθρωπο που τον πλησιάζει. Φροντίστε να είστε εκεί!

31122013 partenos


ΖΥΓΟΣ

Εμπνευστείτε από τις ρομαντικές σέξι νουβέλες και δεν θα πέσετε έξω. Με απαλό φωτισμό και μουσική, εμφανιστείτε μπροστά του με ένα εσώρουχο από περίπλοκη μαύρη δαντέλα, προκλητικά ιδιοφυή, για να κολακεύει το σώμα σας. Εγγυόμαστε ότι μετά από μια τέτοια παρουσία, το μόνο πράγμα που θα θελήσει να ξεδιπλώσει για δώρο είναι εσάς.

31122013zygos

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο μυστηριώδης Σκορπιός αγαπά την ίντριγκα και την αποπλάνηση. Εμφανιστείτε του λοιπόν, με μια σέξι έκπληξη που θα πρέπει να τον περάσει στη σφαίρα του kinky. Το δώρο του, θα πρέπει να είναι το κατάλληλο ερωτικό παιχνίδι που θα τον στείλει στο επόμενο επίπεδο, αυτό της βαθιάς μυστικής απόλαυσης. Οπότε, μια μαύρη μάσκα που θα αιχμαλωτίσει το καυτό βλέμμα του, μέσα στο μετάξι και την γαλλική δαντέλα θα μπορούσε να αλλάξει τα πάντα.

31122013 skorpios maska

ΤΟΞΟΤΗΣ
Θα πρέπει να δώσετε αφορμή για λίγη περιπέτεια στον Τοξότη, εάν θέλετε να του κάνετε ένα επιτυχημένο δώρο και ο ευκολότερος τρόπος για να γίνει αυτό είναι να προσθέσετε λίγη περισσότερη ποικιλία, παίζοντας τις κάρτες με τις ερωτικές θέσεις που είναι σίγουρο ότι θα προσφέρει κάποια έμπνευση. Οι στάσεις κυμαίνονται από γλυκές και συντροφικές, μέχρι και ακροβατικά, καθιστώντας το τέλειο δώρο για να κρατηθεί η ερωτική σας φλόγα ζεστή, διασκεδαστική και συναρπαστική.

31122013 mesa toxotis


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πατήστε στο κουμπί της αυστηρότητας και του περιορισμού του Αιγόκερω και κάντε παρελθόν τις αναστολές τους. Δελεάστε την αίσθηση του, με την επαφή από ένα Tantra Feather Teaser, το οποίο διαθέτει ένα μεταλλικό βάρος στο κάτω μέρος για να δώσει μια μοναδική αίσθηση σε κάθε εγκεφαλικό επεισόδιο από ένα φτερό. Η αδυναμία του άκαμπτου Αιγόκερω είναι τα γόνατα και όταν όλοι οι κανόνες που έχει για έλεγχο της ζωής του πεταχτούν έξω από το παράθυρο, τότε τίποτα δεν μπορεί να τον βοηθήσει, από το να εκραγεί με μια σεξουαλική μανία, εξαπολύοντας καυτό πάθος. Είναι οι ήσυχοι τύποι, που είναι πάντα οι πιο hot.

31122013 ftero


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το Truth or Dare, θα τραβήξει την προσοχή του Υδροχόου σας, καθώς εάν το παίξετε σωστά, θα ενεργοποιήσει τη λίμπιντό του μ' έναν τρόπο που θα τον κρατά ξαναμμένο σε όλη τη διαδρομή για το Νέο Έτος. Κάντε έκκληση λοιπόν προς την kinky, ιδιόμορφη πλευρά του, με αυτό το δημοκρατικό παιχνίδι που διαθέτει 50 sticks που αποκαλύπτουν μια σέξι αλήθεια από τη μία πλευρά και ένα βρώμικο «τολμώ» από την άλλη. Το τέλειο δώρο για τον Υδροχόο που προτιμά μια πρωτότυπη ερωτική δράση και είναι βέβαιο ότι θα τον εμπνεύσει για πολλές νύχτες γεμάτες πάθος.

sexy sticks


ΙΧΘΥΕΣ

Βρείτε αυτό που θα του επιτρέψει να κολυμπήσει σε μια θάλασσα αισθησιακής ευαισθησίας και θα τον κρατήσει στο όνειρο όλον το χρόνο. Μπείτε για λίγο στο όνειρό του, μ' ένα ζευγάρι πολυτελείς αραχνοΰφαντες κάλτσες. Ο Ιχθύς θα τις λατρέψει και αν περιλαμβάνει μάλιστα κι ένα ζευγάρι σέξι τακούνια, τόσο το καλύτερο, μιας και τα πόδια είναι το σημείο φετίχ του!

31122013 ixtys

Διαβάστε επίσης:

Γίνετε σέξι και κατακτήστε τον, σύμφωνα με το ζώδιο σας!

Ζώδια και σχέσεις: Ποιος είναι ο ιδανικός σου σύντροφος;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved