Ζώδια: Τα πιο ερωτικά Χριστούγεννα είναι εδώ!

Ποιος χρειάζεται γκι, όταν έχει έναν οδηγό sex όπως αυτόν;

Ζώδια: Τα πιο ερωτικά Χριστούγεννα είναι εδώ!

Ψάχνουμε τρόπους για να κάνουμε τη σεξουαλική ζωή μας πιο συναρπαστική αυτά τα Χριστούγεννα; Στέλνουμε τα παιδιά στο κρεβάτι και ελέγχουμε τις παρακάτω επιλογές για καθένα από τα ζώδια. Ακόμα κι αν δεν δοκιμάσουμε καμιά από αυτές τις στάσεις, σίγουρα θα μας χαρίσει ένα πονηρό, εορταστικό χαμόγελο!

Ξέρετε τι λένε... στις ημέρες μας, η περίοδος των Χριστουγέννων προσθέτει χαρά κι ενθουσιασμό, τόσο ώστε να πιάσουμε το άλλο μισό μας, να μπούμε κάτω από τα σκεπάσματα και να «ζεσταθούμε» με μερικές από τις πιο σέξι εορταστικές κινήσεις.

Ποιος χρειάζεται γκι, όταν έχει έναν οδηγό sex όπως αυτόν;


ΚΡΙΟΣ: Ο παθιασμένος Κριός ανυπομονεί να πιάσει «δουλειά». Προτιμά μια πικάντικη δράση και «ότι θέλει, το θέλει τώρα». Οπότε, μια στάση για ένα στα γρήγορα ενδείκνυται, καθώς τα πράγματα μπορούν να γίνουν αρκετά γρήγορα και έξαλλα. Ξαπλώστε λοιπόν σε μια επίπεδη επιφάνεια με ένα μαξιλάρι κάτω από την κοιλιά σας και την πυελική περιοχή, ενώ ο σύντροφος σας βρίσκεται πάνω από σας, ανοίγοντας τα πόδια σας και... περνά στην επίθεση, προτού καν το συνειδητοποιήσετε!


ΤΑΥΡΟΣ: Σαν μαέστρος του έρωτα, αναζητά όλα τα παραδοσιακά εργαλεία της αποπλάνησης: σατέν σεντόνια στο κρεβάτι, μερικά λουλούδια στο δωμάτιο, ένα μπουκάλι καλό κρασί και μουσική υπόκρουση Barry White. Ιδανική στάση τα Sexy κουτάλια: Ξαπλώνετε στο κρεβάτι από την πλευρά σας και ο σύντροφος κολλάει σαν κουτάλι πίσω σας, μπαίνοντας σιγά-σιγά, ενώ η αγκαλιά του σας κάνει να αισθάνεστε πολύ κοντά και οικεία. Θα ξετρελαθείτε, γιατί σας αρέσει το αργό σεξ και είναι η ιδανική λύση για ένα χαλαρό πρωινό Χριστουγέννων.

deogtdj

ΔΙΔΥΜΟΙ: Σαν εγκεφαλικό ζώδιο, διεγείρεστε ψυχικά και σωματικά από το πρώτο δευτερόλεπτο. Μόλις αισθανθείτε συγκινημένοι, φθάνετε στην κρεβατοκάμαρα πριν γίνετε φωτιά, αφού το μυαλό σας μπορεί να περιπλανηθεί πολύ εύκολα. Είναι ιδανικός λοιπόν ένας mindblowing οργασμός: καθίστε σε μια καρέκλα στο πλάι και κλίνετε προς τα πίσω, ώστε το κεφάλι σας να δείχνει προς το έδαφος. Αφήστε το σύντροφο σας να γονατίσει ανάμεσα στα πόδια σας, ενώ μπορείτε να κρατάτε τα χέρια, έτσι ώστε να μπορεί να σας υποστηρίξει. Έχοντας το κεφάλι σας προς τα κάτω σημαίνει ότι θα πάρετε μια καταπληκτική ροή αίματος, ειδικά όταν φτάσετε σε οργασμό. Και είμαι σίγουρη τότε ότι καμιά άλλη σκέψη δεν θα σας περάσει από το μυαλό!


ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ο Καρκίνος δεν πέφτει απλά στο κρεβάτι, καθώς αυτός ο έντονα κτητικός εραστής θέλει να συμμετέχει σε όλες τις αγαπημένες αισθησιακές δραστηριότητες μαζί σας. Ενώ μπορεί να είναι ντροπαλός αρχικά, είναι τρυφερός και βαθιά στοργικός τη στιγμή που αισθάνεται άνετα. Ιδανικός για έναν γυναικείο οργασμό! Δηλαδή: κάθεται στο κρεβάτι με τα πόδια του τεντωμένα. Στη συνέχεια εσείς ανεβαίνετε πάνω του και τυλίγετε τα πόδια σας γύρω και πίσω από την πλάτη του, ενώ ο ίδιος σας τραβά προς το μέρος του. Στη συνέχεια θα κινηθεί προς τα επάνω και προς τα κάτω με την ταχύτητα που σας ταιριάζει. Έχει επίσης εύκολη πρόσβαση στο στήθος σας, το οποίο θα λατρέψει. Εάν τον αφήσετε να γνωρίζει ότι μπορεί να είναι ευάλωτος μαζί σας, ίσως να έχετε τη χαρά να σας ικανοποιεί για πάντα.


ΛΕΩΝ: Ο αυτομυθοποίηση - Λέων είναι τόσο δραματικός στο κρεβάτι, όσο και στη ζωή του. Το λιοντάρι ποθεί την αναγνώριση και ένα ακροατήριο που θα του προσφέρει ικανοποίηση. Θέλει να τον χαϊδεύουν κυριολεκτικά και μεταφορικά, οπότε αφήστε τον σε μια θέση επίδειξης, μόνο για εσάς. Αφήστε λοιπόν το άλλο σας μισό, να ξαπλώσει στο κρεβάτι με τα πόδια του μπροστά του, ενώ εσείς ανεβαίνετε στην κορυφή σαν καουμπόισσα. Θα το αγαπήσει σίγουρα, γιατί η θέα που προσφέρει είναι μεγάλη και εσείς είστε υπεύθυνη για την διείσδυση.

11111111gfdstunbgf


ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ο καθένας πιστεύει ότι η Παρθένος είναι αγνή, αλλά είναι εξίσου απαιτητική. Ακόμα κι αν μπορεί να ενεργεί σοκαρισμένη όταν προτείνεται κάτι ακραίο, είναι κρυφά ενθουσιασμένη. Έτσι μπορείτε να καταφέρετε μια Παρθένο, προτείνοντας μια ακροβατική σύσπαση και εφ' όσον δεν τραβάτε τους πίσω μηριαίους μυς της. Δηλαδή: Ξαπλώστε με τα πόδια σας πάνω από την άκρη του κρεβατιού και ελάτε προς τα εμπρός μέχρι ο πισινός σας να φτάσει επίσης, στην άκρη του κρεβατιού. Μετά, αφήστε τον σύντροφο να γονατίσει μπροστά σας, ενώ εσείς ωθείτε επάνω στις μύτες των ποδιών σας και κάνετε αψίδα την πλάτη σας.


ΖΥΓΟΣ: Ο εκλεπτυσμένος Ζυγός είναι τελειομανής και εξαιρετικός σύντροφος στο κρεβάτι, με μια διανοητική κλίση στις σεξουαλικές επαφές, ενώ συχνά ιντριγκάρεται από τις νέες προσεγγίσεις στην ευχαρίστηση. Είναι ανοιχτόμυαλος, αλλά του αρέσει η αρμονία, καθώς και η ευχαρίστηση του άλλου του μισού. Οπότε, κατά πάσα πιθανότητα, η στάση πρόσωπο με πρόσωπο θα τον ικανοποιήσει ιδιαίτερα. Βασικά, σταθείτε απέναντι ο ένας στον άλλο και, στη συνέχεια, καθώς αγκαλιάζεστε καθίστε πάνω του. Μετά βάλτε τα πόδια σας πίσω του και εκείνος τα πόδια του πίσω από εσάς, έτσι ώστε να σας παρέχει ένα είδος λικνίσματος. Αυτό συχνά παράγει μια σχεδόν ταυτόχρονη κορύφωση που θα την έχετε δημιουργήσει αμοιβαία.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ο μυστηριώδης, έντονος Σκορπιός ενδιαφέρεται για μετασχηματιστικό σεξ και όχι μόνο για 20λεπτο ιεραποστολικό. Πρέπει να υπάρχει μια μεγαλύτερη σύνδεση για να μπορέσει να διοχετεύσει την απειλητική ερωτική του δράση. Οπότε, προτείνεται μια θέση για... βαθιά διείσδυση. Ξαπλώστε στο κρεβάτι με τα πόδια σας χώρια και σηκώστε τα στον αέρα, ενώ ο άντρας γονατίζει μπροστά σας και κλίνει προς τα εμπρός ανάμεσα στα πόδια σας. Στη συνέχεια ωθεί εμπρός και πίσω και κρατά τα πόδια σας μπροστά από τα χέρια του.

sklorty


ΤΟΞΟΤΗΣ: Ο ενθουσιώδης ταξιδιώτης θα σας κάνει να νιώσετε σαν το μόνο πρόσωπο στον κόσμο όταν είστε στο κρεβάτι. Δοκιμάστε λοιπόν μαζί του εξωτικές θέσεις για σεξουαλικές τεχνικές, κατά προτίμηση σε απομακρυσμένα ή παράξενα μέρη! Ιδανική τοποθεσία θα μπορούσε να ήταν οι σκάλες... για αυθόρμητο και περιπετειώδες σεξ! Πώς; Κάθεστε στις σκάλες με την πλάτη σας στον τοίχο. Βάζετε τον σύντροφο σας να σταθεί μπροστά σας, αλλά με τα πόδια του μερικά βήματα πιο κάτω απ' ό, τι εσείς. Μετά θα πρέπει να σηκώσετε το πόδι σας και να το ακουμπήστε πάνω στο σώμα του, καθώς εκείνος αναλαμβάνει τον έλεγχο.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μπορεί να φαίνεται εργασιομανής, αλλά τη στιγμή που θα τον παρασύρετε μέσα στο υπνοδωμάτιο, θα σας δείξει ότι "παίζει" το ίδιο σκληρά. Κάτω από την σοβαρή εμφάνιση, είναι πάντα έτοιμος για δράση, ενώ είναι γνωστός και για τις τεράστιες αντοχές του. Γι' αυτόν, ενδείκνυται μια θέση για βαθιά διείσδυση, όπου ο ίδιος θα έχει τον έλεγχο. Δηλαδή: Εσείς στηρίζεστε στα χέρια και τα γόνατά σας πάνω στο κρεβάτι και γέρνετε προς τα εμπρός στηριζόμενη στα χέρια σας, ενώ αυτός γονατίζει, αρπάζοντας σας από την μέσης και κολλώντας στην πίσω πλευρά σας.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η λίμπιντο του Υδροχόου αυξάνεται ανάλογα με την ψυχική διέγερση του, ενώ είναι πρόθυμος να δοκιμάσει οτιδήποτε και αν ακούγεται ενδιαφέρον. Με επιφύλαξη, στην αρχή ξεκινά αργά, αλλά μπορεί να φθάσει σε μια άγρια παθιασμένη κατάσταση και όταν συμμετέχει σε αυτό και με το μυαλό του, γίνεται εξαιρετικός. Οπότε για να τον ανάψετε, παρασύρτε τον σε μια στάση για πρωτότυπο, ενεργητικό σεξ. Δηλαδή: Ο άντρας γονατίζει και, στη συνέχεια, μπορείτε να γονατίσετε μπροστά του και πάνω του, αρπάζοντας το μηρό του στο ένα χέρι και τον πισινό του στο άλλο, ενώ και οι δύο ωθείτε τον άλλο σαν να μην υπάρχει αύριο.


ΙΧΘΥΕΣ: Εδώ μιλάμε για έναν χαμαιλέοντα, που είναι σε θέση να μετατοπίσει το σεξουαλικό του στυλ ανάλογα με τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας. Παρ' ότι στερείται πρακτικότητας, ο συνδυασμός του ενθουσιασμού για όλες τις σαρκικές απολαύσεις και της φαντασίας του, τον κάνει ταλαντούχο στην ικανοποίηση των άλλων. Προτείνεται μια στάση με τα πόδια στους ώμους, όπου μπορείτε απλά να ξαπλώσετε ανάσκελα και να γονατίσει ο σύντροφος σας, ανάμεσα στα πόδια σας. Στη συνέχεια, ανεβάζετε τα πόδια σας επάνω στους ώμους του και μπορεί να σας αγγίξει παντού, καθώς και να κινηθείτε σε ό, τι ταχύτητα θέλετε.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved