Άρης στην Παρθένο: Η τελειότητα στην ερωτική απόλαυση!

Ο Άρης μπαίνει στην Παρθένο την Τρίτη στις 15 Οκτωβρίου

Άρης στην Παρθένο: Η τελειότητα στην ερωτική απόλαυση!


Για άλλη μία φορά η οπτική για το πώς διαχέεται η σεξουαλική ορμή και λαμβάνει χώρα η σεξουαλική κατάκτηση αλλάζει, καθώς ο Άρης μπαίνει στην Παρθένο την Τρίτη στις 15 Οκτωβρίου 2013. Εδώ η προσέγγιση στην απόλαυση είναι απλή, άμεση και με ευπρέπεια ή ιδεαλισμό. Ο Άρης, ο δείκτης των παθών, πρέπει να ομολογήσω, δεν είναι πολύ παθιασμένος στην Παρθένο. Η σεξουαλική ορμή μας μπορεί να είναι ισχυρή μεν αυτό το διάστημα, αλλά η προθυμία μας να την εκφράσουμε μπορεί να είναι κάπως αδύναμη. Μερικές φορές μπορεί ακόμη και να μας κάνει λίγο πουριτανούς και να φοβόμαστε να αφήσουμε χαλαρά τα πάθη μας, ακόμη και να επικρίνουμε εκείνους που το κάνουν!

Θα απολαμβάνουμε την επιδίωξη μιας ερωτικής προσέγγισης, αντί να κυνηγάμε επιθετικά ένα δυναμικό σεξουαλικό σύντροφο. Και φυσικά ο σεξουαλικός παρτενέρ μας μπορεί να ελκυσθεί, επιδεικνύοντας σοβαρότητα και νοημοσύνη. Μάλιστα επειδή η Παρθένος είναι ένα ντροπαλό ζώδιο, θα μας κάνει να παρατηρούμε ακόμη και τι φοράει κάποιος ή δεν φοράει.
Το σεξ αποδεικνύεται συναισθηματικά πιο απόμακρο και το ενδιαφέρον για αγάπη αγνοείται κάπως. Παρά την απλή προσέγγιση όμως ο Άρης στην Παρθένο θα μας κάνει πολύ πιο αισθησιακούς και εξυπηρετικούς. Η ερωτική μας διέγερση θα έρθει σαν αποτέλεσμα της απόλαυση του παρτενέρ μας. Ο λόγος είναι ότι αυτό το διάστημα γινόμαστε πολύ πιο ευαίσθητοι και με κατανόηση τόσο για το σώμα μας, όσο και το σώμα του συντρόφου μας. Θα εργαστούμε σκληρά για να βεβαιωθούμε ότι μένουν ικανοποιημένοι, ενώ άνετα μπορούμε να απομνημονεύσουμε τι λειτουργεί και να κάνουμε αυτό κάθε φορά. Ξέρω μπορεί να ακούγεται πολύ ρουτινιάρικο στο κρεβάτι, αλλά «η τελειοποίηση έρχεται μέσα από την επανάληψη», είναι το ρητό του Άρη στην Παρθένο...

14102013 mesa2

Ωστόσο, μερικές φορές ο Άρης στην Παρθένο λειτουργεί ακριβώς με τον αντίθετο τρόπο, δηλαδή να περιμένουμε το άλλο μισό μας να μας ευχαριστήσει και μάλιστα σε σημείο που να γινόμαστε φοβερά επικριτικοί απέναντι του. Μην απορήσουμε αν στην άκρη του μυαλού μας κρατάμε μια λίστα με το ποιός κάνει τι, καλύτερο ή χειρότερο.

Ο Άρης στην Παρθένο μπορεί επίσης να είναι μια εξαιρετικά kinky διέλευση. Μερικές φορές η τόσο μεγάλη ανησυχία γύρω από το σεξ βγαίνει με πολύ kinky τρόπους. Δηλαδή, μπορεί να χρειαστεί να παίξουμε κάποιο είδος σεναρίου φαντασίας π.χ. αφέντης- σκλάβος ή να θέλουμε «να δείρουμε» ή να «μας δείρουν» κατά τη διάρκεια του σεξ, καθώς ένα είδος πόνου ή ταπείνωσης συνδέεται με την Παρθένο.

Από την άλλη, παίζει και να απέχουμε από το σεξ, επειδή θα ανησυχούμε για πιθανούς κινδύνους υγείας.
Την τιμητική τους στις ερωτικές προτιμήσεις μας αυτόν τον καιρό θα έχουν οι σύντροφοι οι οποίοι είναι λιγότερο έμπειροι ή ακόμα και παρθένοι. Θα θέλουμε να νιώθουμε ξεχωριστοί για τον σύντροφό μας και με κάποιο τρόπο να τον διαφθείρουμε ή να πάρουμε την αθωότητά του. Όπως και να έχει, χρειαζόμαστε τώρα κάποια εξουσία πάνω στους συντρόφους μας.

14102013 mesa

Αν θέλουμε να θέσουμε το ερωτικό σκηνικό που ξετυλίγεται κάτω από μια διέλευση Άρη στην Παρθένο, ένα ξενοδοχείο με ιδιωτικό τζακούζι, είναι το πιο κατάλληλο. Οι ερωτικοί σύντροφοι μπορούν να κάνουν ο ένας στον άλλο μασάζ με αρωματικό λάδι λεβάντας και στη συνέχεια βουτιά στο τζακούζι για την μέγιστη απόλαυση. Αφράτα λευκά μπουρνούζια που θερμαίνονται από τον ήλιο ή σε μια θερμαινόμενη κρεμάστρα, μαζί με μαλακά παντοφλάκια που περιμένουν υπομονετικά δίπλα να τους αγκαλιάσουν.

Το μπάνιο μπορεί να έχει ένα ψεύτικο δάπεδο, έτσι ώστε όταν βγουν για να πάνε από το αυτό στην κρεβατοκάμαρα, να μην αγγίξουν το γυμνό πάτωμα. Κάθε πράγμα έχει προγραμματιστεί εκ των προτέρων, έτσι ώστε να μην υπάρχει τίποτα άλλο να κάνουν παρά να απολαύσουν ερωτικά ο ένας τον άλλον.
Ο Άρης στην Παρθένο δεν ενδιαφέρεται αν είναι μέρα ή νύχτα. Του αρέσει να βλέπει τον ερωτικό παρτενέρ, είτε στο φως του ήλιου είτε στο φως των κεριών. Η μυρωδιά του λεμονιού ή της λουίζας και ένα αεράκι που φυσάει απαλά τις λευκές κουρτίνες μας κάνει αυτόν τον καιρό να αισθανθούμε ανοικτοί, σέξι και έτοιμοι για τις ερωτικές συναντήσεις μας.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved