Αφροδίτη στον Σκορπιό: Μέρες ηδονής και πάθους

Τεχνάσματα του ερωτικού πάθους

Αφροδίτη στον Σκορπιό: Μέρες ηδονής και πάθους

Από την στιγμή που ο πλανήτης της αγάπης, η Αφροδίτη, εισήρθε στα σκοτεινά και άγνωστα νερά του Σκορπιού, την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013, η αποπλάνηση έγινε το πιο σημαντικό θέμα στον κόσμο των σχέσεων. Ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσουμε την femme fatale μέσα μας!


Μυστήριο και ίντριγκα είναι τα στοιχεία της θέσης αυτής της Αφροδίτης. Το πάθος γίνεται εντολή και στις εν λόγω σχέσεις ακόμα και το χλιαρό ενδιαφέρον ισοδυναμεί με το φιλί του θανάτου. Οι μυστικές υποθέσεις και τα ζευγαρώματα θα γίνονται ανεξέλεγκτα, ενώ κάτω από αυτήν την επίδραση το πιο απαγορευμένο θα είναι και το πιο δελεαστικό κομμάτι.

Όλα όσα είναι σκοτεινά, παρακμιακά και επικίνδυνα εμπίπτουν στο πεδίο του Σκορπιού, έτσι αναμένουμε να επιδοθούμε σε μια υπέρβαση τις προσεχείς εβδομάδες, μέχρι τις 7 Οκτωβρίου.

mesa 13091

Από την άποψη της ομορφιάς και της μόδας, θα παρατηρήσουμε μια αναβίωση back-in-black: σκούρο eyeliner, διχτυωτές κάλτσες, σέξι δαντελωτά εσώρουχα και πολύ ψηλά τακούνια στιλέτο.

Τα επίπεδα έντασης θα κυμαίνονται σε υψηλές θερμοκρασίες, το πάθος θα έχει τον κυρίαρχο λόγο, ενώ η αγάπη παίρνει μια ποιότητα «ζω ή πεθαίνω». Είμαστε πρόθυμοι να πάμε στην κόλαση και να γυρίσουμε πίσω για αυτό που αγαπάμε; Αν όχι, ίσως θέλουμε να επανεξετάσουμε τη σχέση μας στο επόμενο διάστημα, για να μην πάθοουμε από το τσίμπημα του Σκορπιού!

Όσον αφορά στον τρόπο προσέγγισης των εραστών ή αυτών που πρόκειται να γίνουν εραστές αυτό το διάστημα υπάρχει μια συγκεκριμένη τελετουργία: Στην αρχή θα μας γδύνουν με τα μάτια τους, γνωρίζοντας ότι μια συγκεκριμένη εμφάνιση ή καλά επιλεγμένη λέξη τους, μπορεί να πυροδοτήσει μια φαντασίωση που θα γίνει πραγματικότητα. Αν ο εκάστοτε παρτενέρ μας κοιτάζει με πόθο και ακουσίως κοκκινίζει, τότε αυτή είναι μια νίκη και σημαίνει ότι η υπόθεση μπορεί να προχωρήσει. Η σκορπίσια Αφροδίτη, ούτως ή άλλως, ενεργεί με αυτοπεποίθηση σε σεξουαλικά θέματα.

Προσοχή!

Μια σέξι φωνή είναι ένα από τα καλύτερα εργαλεία αποπλάνησης που μας προσφέρεται τώρα. Μια φωνή που μοιράζει υπονοούμενα με πάθος. Το να ψιθυρίζουμε κατά τη διάρκεια του σεξ, το τηλεφωνικό σεξ ή να στέλνουμε καυτά μηνύματα, τελειοποιεί την εμπειρία μας, κάτω από αυτήν την διέλευση.

mesa 13092

Διαφορετικές σεξουαλικές στάσεις, στοματικό σεξ, πρωκτικό σεξ, μαστίγια και αλυσίδες ή δεσίματα σε με μια καρέκλα/κρεβάτι, είναι όλες εκφράσεις της σεξουαλικότητας που λειτουργεί η Αφροδίτη στον Σκορπιό. Κίνητρo αυτή την στιγμή δεν είναι ούτε η απόλαυση, ούτε ο πόνος, αλλά η δύναμη που αναπτύσσεται ανάμεσα σε δύο ανθρώπους όταν υπάρχει μια τρομακτική οικειότητα. Αυτό το είδος της hot σεξουαλικής επαφής μπορεί να προωθήσει τους δεσμούς φιλίας και αγάπης που διαρκούν για πάντα, αλλά η σεξουαλική έκφραση συνήθως δεν έρχεται τυχαία.

Αν και οι ερωτικές ορέξεις μας μπορεί να μας οδηγήσουν σε one night stand, η βαθύτατη χαρά του να διερευνήσουμε τη σεξουαλική ζωή με έναν πιο τακτικό παρτενέρ, είναι αυτό που μας ζητά αυτή η διέλευση της Αφροδίτης. Γιατί πάνω απ' όλα το "άγριο" σεξ ενεργοποιείται από την εμπιστοσύνη. Δύο εραστές κάτω από αυτήν την επιρροή, θα αναζητήσουν ένα ποσοστό εμπιστοσύνης και οικειότητας και αυτό θα είναι το ισχυρό μυστικό της σεξουαλική τους ζωής.

mesa 13096

Ένα ακόμη χαρακτηριστικό είναι οι βουβές συνενοήσεις όταν πρόκειται να κάνουμε σεξ. Ξέρετε, εκείνες που εάν με κάποιον είμαστε ήδη εραστές και μας κανει ένα νεύμα, θα εξαφανιστούμε μαζί σε ένα παρκαρισμένο αυτοκίνητο ή σε ένα απομονωμένο δωμάτιο. Η συγκίνηση του σεξ πολλαπλασιάζεται με τη σιωπηρή αποδοχή ότι το «νεύμα» μεταφέρθηκε.

Η σφοδρή επιθυμία αυτές τις ήμερες συνήθως θα έχει βάσεις συναισθηματικές. Δεν θα μπορουμε να αποσυνδεθούμε από τα πάθη και τα συναισθήματα μας. Στην πραγματικότητα, θα απολαμβάνουμε αυτό το συναίσθημα γιατί θα δίνει θερμότητα στην επιθυμία και στην οικειότητα.

Η συμβουλή μου είναι να μπούμε στον πειρασμό που μας καλεί, να είμαστε όλοι έτοιμοι να εξερευνήσουμε τα σεξουαλικά ταμπού και να επανεντάξουμε το ερωτικό στοιχειό στα σώματα και τις ψυχές μας.

mesa 13098

Μπορεί να έρθουμε αντιμέτωποι με τον εαυτό μας, να κάνουμε πράγματα που η γιαγιά μας είπε να μην... καινα γνωρίσουμε ακαταμάχητους ανθρώπους που πραγματικά δεν θα έπρεπε. Και αν νομίζουμε ότι δεν πρέπει να το κάνουμε, ρωτάμε τον εαυτό μας αν πραγματικά δεν θέλουμε. Νομίζω, θέλουμε και ίσως θα έπρεπε κιόλας.

Ειδικότερα όσοι έχουν Ήλιο, Ωροσκόπο ή/και Αφροδίτη στο Σκορπιό θα αισθανθούν τον αντίκτυπο αυτής της μετάβασης στο έπακρο: σαν ο κόσμος επιτέλους να μιλά την γλώσσα της αγάπης. Αυτό ισχύει κυρίως για εκείνους που έχουν Ήλιο, Ωροσκόπο ή / και Αφροδίτη στον Ταύρο, Καρκίνο, Παρθένο, Αιγόκερω και Ιχθύ: όλοι μπορούν να αισθανθούν άνετα στη σταθερότητα που προσφέρει αυτή η διέλευση.

Τέλος, τα άτομα με Ήλιο, Ωροσκόπο ή / και Αφροδίτη στο στοιχείο της Φωτιάς και του Νερού, μπορεί να νιώσουν λίγο έως πολύ άβολα με την ανάγκη να κατέχουν και να κατέχονται.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved