Πως λειτουργούν οι άντρες στο σεξ, ανάλογα με το ζώδιό τους

Τι τους αρέσει περισσότερο στο κρεβάτι;

Πως λειτουργούν οι άντρες στο σεξ, ανάλογα με το ζώδιό τους

ΚΡΙΟΣ

Ο άνδρας Κριός είναι πολύ κυριαρχικός, θορυβώδης και καυτός! Εξαιρετικός εραστής, αλλά αν περιμένετε δείπνο υπό το φως των κεριών, ψάξτε αλλού. Το σεξ μαζί του είναι γρήγορο, παθιασμένο και σίγουρα πάνω από δύο φορές.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος είναι λιγομίλητος και πολύ απλός. Φαγητό, σπίτι, σεξ είναι συνήθως η διαδρομή που ακολουθεί. Είναι ευγενικός και δε βιάζεται. Τι σεξ μαζί του μπορεί να κρατήσει ώρες, περιμένοντας τη σύντροφό του να ολοκληρώσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίδυμος είναι δισυπόστατος όπερ σημαίνει έχει δύο πλευρές και μάλιστα διαφορετικές. Τη μια στιγμή μπορεί να λέει γλυκόλογα στο αυτί σας ενώ την επόμενη μπορεί να σκίσει τα ρούχα σας και να σας πει να σκύψετε. Πάντως στο κρεβάτι είναι αεικίνητος, μιλάει συνέχεια και μπορεί να σας προτείνει ένα τρίο.

Fotolia 44313235 Subscription XXL


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο συγκεκριμένος άντρας είναι αισθηματίας και βάζει τις ανάγκες της συντρόφου του πριν από τις δικές του. Του αρέσει να περιποιείται την ερωμένη του και θα κάνει οτιδήποτε χρειαστεί για να την φτάσει στην κορύφωση. Αυτό από μόνο του τον κατατάσσει στους καλύτερους εραστές.

ΛΕΩΝ

Ο Λέων είναι καλός εραστής, γιατί όπως σε όλα όσα κάνει δεν θέλει να αποτύχει. Είναι πολύ σέξι αλλά μπορεί να γίνει πολύ εγωιστής στο κρεβάτι και να νοιάζεται περισσότερο για τη δική του ικανοποίηση. Παρόλα αυτά, συνήθως ψάχνει κάτι παραπάνω από απλό σεξ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο άνδρας Παρθένος έχει την τάση να γίνεται λίγο επικριτικός, όμως δεν θα πρέπει να το εκλαμβάνετε ως προσβολή, απλά ο ίδιος θέλει να είναι τέλειος ακόμα και στο σεξ. Συνήθως είναι νορμάλ αλλά αν νιώσει άνετα μπορεί να βγάλει κάποιες διαστροφές στο σεξ.

**Θα κρατήσει ο νέος σας έρωτας; Τι αποκαλύπτει η Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης;**

ΖΥΓΟΣ

Με ένα Ζυγό παρόλο που δεν του φαίνεται το σεξ είναι περιπέτεια. Μην εκπλαγείτε σας προτείνει να πάτε στην τουαλέτα κάποιου εστιατορίου ή μπαρ ή να σας αγγίζει κάτω από το τραπέζι. Προτιμά να έχει η γυναίκα την πρωτοβουλία ενώ είναι πολύ ρομαντικός και θα δοκιμάσει κάθε σεξουαλική σας φαντασίωση.

Fotolia 29893624 Subscription XL

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο άντρας Σκορπιός είναι ο πιο παθιασμένος εραστής στο κρεβάτι. Απολαμβάνει το σεξ με όλο του το είναι ενώ έχει πονηρές ως βρώμικες φαντασιώσεις. Θα ικανοποιεί πάντα τη σύντροφό του ενώ του προκαλεί ηδονή να της αφήνει σημάδια, ώστε όλοι οι υπόλοιποι να ξέρουν ότι είναι δικιά του.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Βλέπει το σεξ περισσότερο σαν περιπέτεια, ενώ δεν αρκείται μόνο στο κρεβάτι. Του αρέσει να φλερτάρει αλλά πολλές φορές είναι αρκετά εγωιστής στο σεξ γιατί φροντίζει πρώτα για τη δική του ικανοποίηση. Δεν του αρέσει η ερωμένη του να είναι συγκρατημένη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μην περιμένετε από έναν Αιγόκερω να είναι αυθόρμητος. Οι περισσότερες φαντασιώσεις του δε γίνονται πράξη και συνήθως δείχνει ότι το σεξ είναι ακόμα μια δουλειά που πρέπει να κάνει όμως θα την κάνει πολύ καλά και με απίστευτη αφοσίωση. Πιθανόν να έχει τάσεις μαζοχισμού στο κρεβάτι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Στον άντρα Υδροχόο αρέσει να πειραματίζεται γι' αυτό τουλάχιστον μια φορά στη ζωή του μπορεί να έχει κάνει τρίο. Μπορεί να βλέπει ταινίες πορνό, να υποδυθεί κάποιο ρόλο, να κάνει σεξ σε δημόσιο χώρο ή δοκιμάσει σαδομαζοχιστικά παιχνίδια. Μπορεί να περιμένει μέχρι η σύντροφος να τελειώσει.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο άντρας Ιχθύς είναι πολύ ρομαντικός και εξαιρετικός εραστής. Στις περισσότερες των περιπτώσεων προτιμά να κάνει έρωτα παρά σεξ. Παρόλα αυτά μπορεί να κάνει τη μεγάλη έκπληξη. Να μεταμορφωθεί και να γίνει πολύ άγριος στο κρεβάτι ή να βγάλει ένα τελείως διαστροφικό πρόσωπο.





©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved