Ερωτικές απορίες και Πλανητικές απαντήσεις

Αλήθεια στις διάφορες ερωτήσεις για το σεξ και τη σχέση μας έχουμε ψάξει τις απαντήσεις υπό το πρίσμα της Αστρολογίας;

Ερωτικές απορίες και Πλανητικές απαντήσεις

«Θα έχω ποτέ μια βαθιά σεξουαλική σχέση με έναν σύντροφο που με καταλαβαίνει;»

«Παντρεύτηκα νέος/νέα και δεν απολάμβανα το σεξ με το σύζυγό μου. Τώρα που είμαι και πάλι μόνος/η, θα βρω ένα σύντροφο που θα έχουμε καλό σεξ;»

«Είμαι σεξουαλικά ενεργός/ή. Μπορεί κάποια στιγμή στη ζωή μου να είμαι ευάλωτος/η στο να κολλήσω κάποιο σεξουαλικά μεταδιδόμενο νόσημα;»

«Νομίζω ότι ο εραστής μου με απατάει. Είμαι μήπως παρανοϊκή ή έχω δίκιο;»

«Έχω ήδη αναστείλει τη σεξουαλική μου όρεξη για πολύ καιρό. Θα έχω ποτέ την ευκαιρία να απολαύσω την απόλυτη σεξουαλική ελευθερία;»

Σας έχω μυστικό! Οι απαντήσεις βρίσκονται στο να γνωρίζουμε ποιος πλανήτης διέρχεται από τον 8ο οίκο μας, οίκο που αφορά το σεξ. Ο 8ος οίκος διέπει τη συμπεριφορά και τη στάση μας απέναντι στο σεξ, τις σεξουαλικές επιθυμίες και την σεξουαλική ορμή.

Το μυστικό λοιπόν είναι να κατανοηθεί γιατί συμβαίνει. Ένας τυχερός πλανήτης μπορεί να μας φέρει έναν σεξουαλικό σύντροφο που θα βάλει το χαμόγελο στο πρόσωπό μας όπως ποτέ πριν. Ενας άλλος μπορεί να μας φέρει κάποιον που θα μοιράζεται τον ενθουσιασμό του άγριου σεξ, σαν αυτό που βλέπουμε σε ταινίες. Ωστόσο, ένας άλλος πλανήτης μπορεί να φέρει μια σεξουαλική σχέση που θα μας απογοητεύσει (συμβαίνουν κι αυτά).

Πάμε στο παρασύνθημα λοιπόν που ακούει στα ονόματα 5 διερχόμενων πλανήτων από τον 8 οίκο: Δίας, Κρόνος, Ουρανός, Ποσειδώνας και ο Πλούτωνας.

kentriki46416546

ΔΙΑΣ - Μεγάλη στιγμή για να μάθουμε, να αναπτυχθούμε και να απολαύσουμε το σεξ

Θα θέλαμε μια σεξουαλική ζωή που μας κάνει ευτυχισμένους, επειδή είναι διασκεδαστική και συμβαίνει συχνά; Αν ναι, θα λατρέψουμε τον Δία στον 8ο οίκο. Μπορεί να διαπιστώσουμε ότι μια συντροφική σχέση που έχουμε αυτή τη στιγμή φέρνει μεγαλύτερη σεξουαλική απόλαυση και ευχαρίστηση απ΄ ό, τι έχουμε βιώσει ποτέ, γιατί μοιραζόμαστε το σεξ με το σύντροφό μας, με έναν βαθύ οικείο τρόπο.

Να σας πω ότι δεν έχει σημασία πόσο σεξουαλικά έμπειροι είμαστε, καθώς η επιρροή του Δία μας δίνει την ευκαιρία να μάθουμε με ενθουσιασμό και να αναπτυχθούμε σε μια σεξουαλική σχέση μας.

Εάν είμαστε από τους τυχερούς, μόνο καλά λόγια θα λέμε για τη σεξουαλική μας ζωή όπως: «Δεν ήξερα ποτέ ότι στο σεξ θα μπορούσα να είχα τόση πολύ διασκέδαση!» Ή «Πραγματικά απολαμβάνω να μαθαίνω και να κάνω σεξ με το σύντροφό μου» ή "Ποτέ δεν ήξερα ότι θα μπορούσα να έχω τέτοιο οργασμό!»

Κρόνος - Γινόμαστε προσεκτικοί και σεξουαλικά υπεύθυνοι

Ο Κρόνος στον 8ο οίκο ανασύρει τη σοβαρή μας πλευρά της σεξουαλικής μας ζωής, είτε έχουμε μια σχέση είτε όχι. Δηλαδή, επαναξιολογούμε και κάνουμε τις απαραίτητες ρυθμίσεις έτσι ώστε να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες μας. Αν είμαστε σε μια σχέση που δεν ικανοποιούμαστε σεξουαλικά, τότε θα αντιμετωπίσουμε τα βασικά ζητήματα που προκαλούν αυτή την κατάσταση.

Αν παίζουμε σε πολλά ταμπλό, θα μπούμε στην διαδικασία να βρούμε αυτόν, τον κάποιο, που θα έχουμε μια αποκλειστική σεξουαλική σχέση. Συχνά αυτή η διέλευση είναι ένας καταλύτης για την απόφασή μας να πάρουμε μια σεξουαλική δέσμευση και να γίνουμε μονογαμικοί.

Αν πάλι η σεξουαλική μας συμπεριφορά είναι αμφισβητήσιμη, μια κρίση μπορεί να συμβεί που θα μας αναγκάσει να κάνουμε μια αλλαγή στις σεξουαλικές πρακτικές μας. Αυτό περιλαμβάνει διάφορες εκφάνσεις, όπως ένας άπιστος σύζυγος να αποκαλυφθεί με αποδεικτικά στοιχεία της απιστίας του ή να ανακαλύψουμε ότι η περιστασιακή τάση μας να κάνουμε σεξ με πολλαπλούς εραστές μας φέρνει αντιμέτωπους με σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα. Οι ενέργειες του Κρόνου απαιτούν να είμαστε υπόλογοι για τη σεξουαλική συμπεριφορά μας, διαφορετικά θα πληρώσουμε τις συνέπειες.

Ουρανός - Η σεξουαλική ελευθερία και περιπέτεια

Σε αντίθεση με τον Κρόνο, η διέλευση του Ουρανού από τον 8ο οίκο μας χαρίζει μια συναρπαστική σεξουαλική ζωή που φέρνει στην επιφάνεια τον αντισυμβατικό χαρακτήρα μας.

Αφαιρεί τις αναστολές και μας δίνει μια αίσθηση ελευθερίας να πειραματιστούμε. Αν π.χ. είμαστε σε μια σχέση, θα αναζωογονήσει το σεξ σε αυτήν, γεγονός που το καθιστά και πάλι συναρπαστικό. Μια γυναίκα μπορεί να σοκάρει τον σύντροφό της, ντυμένη με μια ρόμπα, ψηλά τακούνια, νάιλον και μαύρες ζαρτιέρες παρέα με μια φίλη της, ενώ ο άνδρας μπορεί να προτείνει ασυνήθιστα μέρη που μέχρι πριν δεν τολμούσε!

kentrikiasaa

Ποσειδώνας - Welcome to the Fantasy Island!

Χμ... εδώ θέλει λίγη προσοχή καθώς με τον διελαύνοντα Ποσειδώνα στον 8 οίκο, είναι εύκολο να εξαπατήσουμε τον εαυτό μας ή να εξαπατηθούμε από τους άλλους. Αν είμαστε σε σχέση, βεβαιωνόμαστε ότι έχουμε ανοιχτές κεραίες και είμαστε ευαίσθητοι σε κάθε συμπεριφορά ή κατάσταση που υποδηλώνει ότι υπάρχει ένα πρόβλημα με τη σεξουαλική μας σχέση. Θα μπορούσε ένας εραστής μας, να κρατά τα συναισθήματα κρυφά ή να ενεργεί απατηλά.

Η επιρροή του μπορεί να είναι μαγική, φέρνοντας ψευδαίσθηση και φαντασία στη σεξουαλική ζωή μας. Πρέπει να βεβαιωνόμαστε ότι οι σχέσεις μας είναι γειωμένες στην πραγματικότητα, και όχι μια φαντασίωση που θα θέλαμε να συμβεί.
Τι θέλω να πω; Ξαφνικά ο κύριος που κάναμε τόσο υπέροχο σεξ, μας ομολογεί ότι είναι παντρεμένος με δύο παιδιά και δεν είναι διαθέσιμος για τίποτα περισσότερο. Ή, μπορεί να συναντήσουμε μια γυναίκα που ανταποκρίνεται στο είδος που πάντα ονειρευόμασταν να παντρευτούμε και μετά από μια μαγική νύχτα σεξ μαζί της, να βρούμε ένα σημείωμα που να μας λέει ότι έχει ήδη φίλο! Ή μπορεί να έχουμε απολαύσει μια καταπληκτική σεξουαλική σχέση με έναν πανέμορφο άνθρωπο που παραδέχεται τώρα ότι είναι bisexual και εξηγεί ότι αν θέλουμε να συνεχίσουμε τη σχέση μας, θα πρέπει να αποδεχτούμε τον τρόπο ζωής του.

Πλούτωνας- Εμπειρία ριζικής αλλαγής και σεξουαλικού μετασχηματισμού

Αλήθεια δεν έχουμε ποτέ λαχταρήσει μια σεξουαλική σχέση που να είναι τόσο βαθιά και έντονη που να αγγίξει την ψυχή μας; Εδώ φέρνει την επιρροή του ο Πλούτωνας στον 8ο και μας κάνει να αισθανόμαστε μια παθιασμένη σεξουαλική έλξη που φτάνει σχεδόν στα όρια του ψυχαναγκασμού. Αφού κάνουμε έρωτα, είμαστε σε θέση να μιλάμε για ώρες για τις βαθύτερες σκέψεις μας, σαν να γνωριζόμαστε χρόνια. Αισθανόμαστε σαν το πεπρωμένο μας να μας έφερε μαζί, ενώ η σεξουαλική επιθυμία μας συνορεύει με την εμμονή.

Αυτή η διέλευση θα φέρει επίσης μια δραματική αλλαγή στη σεξουαλική σχέση μας, ίσως μέσω μιας κρίσης που μπορεί να συμβεί και θα απαιτήσει μια σημαντική αλλαγή στο πως λειτουργεί. Η κρίση αυτή μπορεί να επικεντρώνεται σε θέματα όπως η σεξουαλική ασυμβατότητα, η εμμηνόπαυση, η απιστία, το αλκοόλ ή η εξάρτηση από τα ναρκωτικά.

Από την άλλη, η σεξουαλική μας ζωή μπορεί να μετατραπεί με ένα πολύ θετικό και σημαντικό τρόπο, μέσα από μια ριζική αλλαγή που έχει ως αποτέλεσμα τον θάνατο της παλιάς σεξουαλικής μας ζωής. Μπορεί να είναι μια περίοδος π.χ. που ένας έφηβος έχει χάσει την παρθενιά του ή ένας άντρας 60 ετών αντί να κάνει έρωτα με τη γυναίκα του κάθε μέρα, γίνεται περισσότερο ικανοποιημένος με την βαθιά σχέση που προέρχεται από το αγκάλιασμα.

Πού είναι οι διελεύσεις αυτών των πλανητών στον γενέθλιο μας χάρτη λοιπόν; Μπορούμε να τις βρούμε, βάζοντας τα στοιχεία μας εδώ

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved