Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης, 16 έως 18/4

Η Σελήνη στο Ζυγό. It takes two to tango

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης, 16 έως 18/4

από την Κατερίνα Σαλωνίκη

katerina_copy

 

 

Η Σελήνη στο Ζυγό

Η μυστήρια γυναίκα μετά από την αναβολή λόγω έφεσης, βρίσκεται και πάλι εν όψει του σεβαστού δικαστηρίου, χτυπώντας την πόρτα του ζωδίου του Ζυγού, σήμερα 16/4 στις 9:59 το πρωί.

Το σύμβολο της δικαιοσύνης στην εξώπορτα της δίνει την ελπίδα πως στο άνοστο διήμερο που ακολουθεί, κάπου θα βρεθεί και μια σταγόνα μέλι.

 

 

Στις 13:07 η αντίθεση με τον Ουρανό, προμηνύει απροσδόκητες αλλαγές και ανατρεπτικά πορίσματα, έχοντας μία αλλοπρόσαλλη διάθεση, που οι άλλοι δεν μπορούν να παρακολουθήσουν. Αν μας απασχολεί η επίλυση οποιουδήποτε θέματος, θα πρέπει να θυμόμαστε πως δεν θα λυθεί αν δεν μετριάσουμε την ασυνάρτητη συμπεριφορά μας.

Από το απόγευμα η επιρροή του τετραγώνου με τον Πλούτωνα, που κορυφώνεται στις 21:49 θα συσσωρεύσει σαν χωματερή όλα τα εσωτερικά μας σκουπίδια γεμίζοντάς μας ενοχές, φόβο και τύψεις. Η συναισθηματική μας ανασφάλεια σερβίρεται στο βραδινό τραπέζι σαν δηλητήριο που κανείς δεν επιθυμεί να δειπνήσει.

 

 

Στις 4:09 το πρωί της 17/4 κορυφώνεται η αντίθεση με τον Άρη, που επηρεάζει από το προηγούμενο βράδυ, φέρνοντας την υπερένταση και στο κρεβάτι μας, σαν μια ανεπιθύμητη σκιά που δεν μπορούμε να διώξουμε. Το άγχος και η σκληρότητα αυτής της όψης αλυσοδένει τη διάθεση, που δεν βρίσκει αναπαμό ούτε στον ύπνο.

Στις 6:16 η σύνοδος με τον Κρόνο θα επιτείνει τη δυσφορία και θα μας εγκλωβίσει σε μια μελαγχολία, που πρέπει οπωσδήποτε να διαχειριστούμε και να τινάξουμε από πάνω μας, χωρίς βίαιες και παρορμητικές κινήσεις.

Στις 8:49 η αντίθεση με τον Ερμή ξεχειλίζει το ποτήρι, αρχίζοντας την ημέρα με ξεσπάσματα και καβγάδες προς κάθε κατεύθυνση, αφού δεν μπορούμε πλέον να ανεχθούμε το παραμικρό.

΄Ο,τι έχουμε μαζέψει μέσα μας και δεν το έχουμε εξωτερικεύσει, μας πονάει και μας φορτίζει αφόρητα, ενώ δεν διαφαίνεται το κατάλληλο πρόθυμο χέρι που θα μας αλαφρώσει.

 

Το απόγευμα, στις 16:05, η αντίθεση με τον Δία θα δώσει μια πρόσκαιρη ανακούφιση, αφού έστω και με υπερβολή, θα θέσουμε τα θέματα που μας βασανίζουν προς επίλυση.

Καθώς η ώρα προχωρά η ένταση θα μειώνεται, όχι όμως και ο καημός, που έχει ριζώσει σαν κουκούτσι που έγινε δέντρο. Παρηγοριά η λαμπρή Πανσέληνος που οδηγεί τα βήματα μας σε ένα φρενιασμένο tango.

 

 

Στις 5:44 το πρωί της 18/4 η αντίθεση με τον Ήλιο δεν καλμάρει το θυμό μας, ούτε την πεποίθηση πως έχουμε αδικηθεί, αφού πρώτα έχουμε αδικήσει κατάφορα τον εαυτό μας.

 

Επειδή όλα όμως συμβαίνουν για κάποιο λόγο, η τιμωρία αυτή θα λάβει τέλος στις 9:19 το πρωί, που η Σελήνη μπαίνει στο ζώδιο του Σκορπιού, για να μας δώσει την ευκαιρία να βουτήξουμε ήρεμα, στα νερά των διαταραγμένων συναισθημάτων μας.

 

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved