Επιλογή εσωρούχων για τα Ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα

Πλανητικές απόψεις με sexy λεπτομέρειες...

Επιλογή εσωρούχων για τα Ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα

Γεια σας και πάλι, κυρίες! Η ιδέα της χρήσης της αστρολογίας ως οδηγός για να ψωνίσετε εσώρουχα, ιδιαίτερα σουτιέν, ξεκίνησε με το άρθρο που περιέγραφε τις ιδανικές επιλογές για την προσωπικότητά των ζωδίων της Γη και του Νερού. Τώρα θα ολοκληρώσω αυτήν την παιχνιδιάρικη ματιά, με τα ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα.

kentrikiadadada

Τα ζώδια της Φωτιάς

Κριός
Η επιλογή σας: Κόκκινο μετάξι ή σατέν που δημιουργούν την εντύπωση μιας θερμής φλόγας που σχετίζεται με πάθος και αισθησιασμό είναι τα κύρια γνωρίσματα για την επιλογή του σουτιέν σας. Η φυσική τόλμη σας εκφράζεται με εσώρουχα από δέρμα και περίεργα δεσίματα που κρατούν τα «προσόντα» σας στα ύψη.

Λέων
Η επιλογή σας: Θα εκμεταλλευτείτε την αγάπη σας για πιο φινετσάτα και ιδιαίτερα εσώρουχα, αναζητώντας ένα εντυπωσιακό και κομψό σχέδιο. Ένα σουτιέν λοιπόν πού θα είναι πολύ όμορφο για να κρυφτεί, από ευγενή υφάσματα όπως μετάξι και σατέν, αλλά οι λεπτές διακοσμήσεις του θα είναι πολύ τολμηρές, κάτω από ένα see through μπλουζάκι. Χρώματα που θα μπορούσατε να επιλέξετε: πορτοκαλί, χρυσό και χαλκού.

Τοξότης
Η επιλογή σας: Ελαφρύ, άνετο και σέξι, αυτό που μόλις και μετά βίας φαίνεται, δίνοντάς σας την αίσθηση ότι είστε γυμνές. Η ανάγκη σας για ελευθερία στις κινήσεις, συμπληρώνεται από την άνεση που θα σας προσφέρει, ιδιαίτερα όταν είναι χωρίς μπανέλες. Ένα χαριτωμένο κέντημα θα προσθέσει μια επιπλέον σκανδαλώδη πινελιά. Χρώμα σας το μπλε λουλακί.

kentrikisdSDSASDS

Τα ζώδια του Αέρα

Δίδυμοι
Επιλογή σας: Η πολύπλευρη προσωπικότητά σας θα βρει ανταπόκριση σε ένα σουτιέν που εχει την δυνατότητα να μεταμορφώνεται. Σαν χαμαιλέοντας θα μπορεί να μεταβεί από το X-πίσω στην πλάτη, σε ένα στράπλες με μια τιράντα και χάρη στις αποσπώμενες τιράντες σε ένα μπουστάκι .Η χρωματική σας παλέτα συμπεριλαμβάνει το λεμονί και το φωτεινό μπλε.

Ζυγός
Η επιλογή σας: Γοητεύεστε από οτιδήποτε φινετσάτο, κομψό και εκλεπτυσμένο. Συχνά επιλέγετε μεταξένια και σατέν κομμάτια, στολισμένα με λεπτή δαντέλα που θυμίζουν την ρομαντική εμφάνιση εσωρούχων καιρό πριν, από χολιγουντιανές σταρ. Αγαπάτε το χρώμα του ροδιού και το ροζ.

Υδροχόος
Η επιλογή σας: Ενας συνδυασμός γλυκιάς δαντέλας, πάνω σε ένα αθλητικό κόψιμο σουτιέν αψηφά τις συμβάσεις, όπως ακριβώς και εσείς. Το αντισυμβατικό ύφος που συνδυάζει άνεση, ευφυΐα και πρωτοτυπία, δημιουργεί ένα βέβαιο αποτέλεσμα ότι θα αφήσει μια μόνιμη εντύπωση. Χρώμα σας είναι το μωβ και το τιρκουάζ.

Διαβάστε επίσης: Eπιλογή εσωρούχων για τα Ζώδια της Γης και του Νερού

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved