Επιλογή εσωρούχων για τα Ζώδια της Γη και του Νερού

Πλανητικές απόψεις με ένοχες απολαύσεις...

Επιλογή εσωρούχων για τα Ζώδια της Γη και του Νερού

H συνάντηση της ευαίσθητης Σελήνης με την γλυκιά Αφροδίτη, σήμερα στο ζώδιο του Καρκίνου, δίνει το έναυσμα για ψώνια και ιδιαίτερα σε εσώρουχα που αφορούν το πάνω μέρος της ανατομίας μας. Ο Καρκίνος είναι το μόνο ζώδιο στο ζωδιακό κύκλο, εκτός από τον Σκορπιό, που κυβερνά μια παραδοσιακά ερωτογενή ζώνη η οποία σε αυτή την περίπτωση είναι το στήθος.

Τι εξετάζουμε κατά την αγορά ενός σουτιέν; Ποιότητα, χρώμα, ύφασμα ή σεξουαλικότητα; Δεν χρειάζεται να σας απαντήσω τώρα. Θέλω μόνο να σας παρουσιάσω τις γυναικείες προτιμήσεις αναλόγως ζωδίου. Σε αυτό το άρθρο θα ξεκινήσουμε με τα ζώδια της Γης και του Νερού.

mesaasaddsdfdf

Τα ζώδια της Γης

Ταύρος
Η επιλογή σας: Βαμβάκι και δαντέλα που ενώνονται σε ένα συνδυασμό θηλυκότητας που ικανοποιεί την επιθυμία σας για κάτι άνετο και κομψό. Ταυτόχρονα, η απαλή του υφή, αφήνει το σώμα να αναπνεύσει μέσα από το ύφασμα του βαμβακιού, που στολίζεται από μια όμορφη δαντελωτή κορυφή.

Παρθένος
Επιλογή σας: Το ειδύλλιό σας με το σουτιέν ορίζει να ταιριάζει με την επιθυμία σας για την τελειότητα. Μαλακό, πλήρως υποστηρικτικό και μόνο με ένα άγγιγμα γυναικείας λεπτομέρειας, είναι το ιδανικό σας. Τόνοι του καφέ όπως του κακάου, καραμέλας ή σοκολάτας χαρακτηρίζουν την κομψή επιλογή σας.

Αιγόκερως
Επιλογή σας: Αναδεικνύετε τα «προσόντα» σας τόσο στην αίθουσα συνεδριάσεων, όσο και στην κρεβατοκάμαρα, με ένα στράπλες ριγέ κορσέ που είναι ένα υπολογισμένο μείγμα κοστούμι εξουσίας και θηλυκής δαντέλας. Χρώματα προτίμηση σας, το ιβουάρ ή το μαύρο σε κλασσικές γραμμές.

mesadfddd

Τα ζώδια του Νερού

Καρκίνος
Η επιλογή σας: Σουτιέν με στοχαστική κάλυψη και αισθησιακή λάμψη κάνουν ένα συναρπαστικό συνδυασμό. Συχνά προτιμάτε απαλούς τόνους ροζ καραμέλας με παιχνιδιάρικες τιράντες που ξεπροβάλουν κάτω από το φόρεμα –ένα πονηρό γυναικείο όπλο που δεν πρέπει να υποτιμάται. Άλλα χρώματα που διαλέγετε είναι, παλ αποχρώσεις του μπλε, κίτρινο, γκρι καπνού, ροδακινί και θερμούς λευκούς τόνους (του γάλακτος, της σαμπάνιας).

Σκορπιός
Επιλογή σας: Το σουτιέν σας ανταποκρίνεται στις έννοιες μυστήριο και σαγήνη και θα ανάψει σίγουρα κάποιο πάθος! Αποτελείται συνήθως από καθαρό σώμα δαντέλας, σε σχέδιο balconet που πιέζει κι ενισχύει την ισχυρή, σέξι πλευρά σας.

Ιχθύες
Επιλογή σας: Σουτιέν σε υπέροχο μπλε χρώμα κάτω από ένα πλέγμα γλυκιάς δαντέλας, που θα αναδείξει την μυστικιστική και ευαίσθητη πλευρά σας. Τα μικρά τόξα δαντέλας, προσθέτουν μια παιχνιδιάρικη πινελιά, ικανή να ταράξει τα νερά της φαντασίας.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved