Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης, 12 έως 14/4

Επιζητώντας κάθε τι ανατρεπτικό, που θα προκαλεί έκπληξη
Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης, 12 έως 14/4

katerina_copy

από την Κατερίνα Σαλωνίκη

 

 

Η Σελήνη στο ΛέονταΗ μυστήρια γυναίκα μετά από ένα διήμερο σαν μονόπρακτο τραγωδίας του Σαίξπηρ, επιζητά την χαλάρωση και την εσωτερική αναδιοργάνωση, χτυπώντας την πόρτα του ζωδίου του Λέοντα στις 12/4 στις 6:37 το πρωί.

 

Τα αναπαυτικά ανάκλιντρα σε συνδυασμό με την λαμπερή ατμόσφαιρα που διαχέεται στο γύρω περιβάλλον, εγγυώνται μία απολαυστική διήμερη παραμονή, η οποία αρχίζει με το τρίγωνο με τον Ουρανό στις 9:44.

Η διάθεσή μας βρίσκεται στο απόγειο επιζητώντας κάθε τι ανατρεπτικό, που θα προκαλεί έκπληξη στους άλλους, ξεσηκώνοντάς τους παράλληλα από την κατήφεια και την πιθανή αυτό-λύπηση. Γινόμαστε οι αστραφτεροί συνοδοί σε ένα παροιμιώδες tango γεμάτο ενθουσιασμό και αισθησιασμό.

Η μέρα προσφέρεται για οποιαδήποτε αλλαγή, μετακίνηση, εκδρομή, και γενικότερα για οτιδήποτε έχει σχέση με ξεσήκωμα, όπως την αντικατάσταση των χειμερινών με τα ανοιξιάτικα ρούχα.

 

Στις 20:53 κορυφώνεται το τρίγωνο με τον Άρη, που επηρεάζει από νωρίς το απόγευμα, προσδίδοντάς μας επιπλέον ενέργεια και διάθεση δράσης, τόση που δεν θα μπορούμε να ησυχάσουμε, αν δεν δούμε μια ολοκληρωτική αλλαγή σε κάτι.

Οι προκλήσεις θα είναι πολλές, κρεμασμένες σαν κεχριμπάρια σε κομπολόι, το οποίο χειρίζεται ένα αχόρταγο χέρι.

 

Το επόμενο πρωί μας της 13/4 μας βρίσκει με την ευχάριστη επιρροή του εξαγώνου με τον Κρόνο που κορυφώνεται στις 5.29, χαρίζοντάς μας πληρότητα και συναισθηματική ευεξία, απολαμβάνοντας την προηγούμενη δραστηριότητά μας ήρεμα, σαν δροσερή γρανίτα δίπλα στο κύμα.

Στις 11:47 το τρίγωνο με τον Ερμή, επικοινωνεί άψογα τις επιθυμίες μας, οι οποίες δεν μετριάζονται καθόλου από τη Σεληνιακή αυτή θέση, χαρίζοντάς μας την υπέροχη διάκριση, του να αποκτήσουμε οτιδήποτε θέλουμε με τον πιο φαντασμαγορικό και συμφέροντα τρόπο.

Ιδανικό διάστημα για απόκτηση αγαθών και κατάθεση αιτημάτων.

 

Στις 13:51 το τρίγωνο με τον Δία μας κάνει να αισθανόμαστε τυχεροί και ευλογημένοι, τόσο που κάθε μας υπερβολική τάση, μοιάζει με συμπαντικό δώρο, που κληρώθηκε για εμάς.

Αισιόδοξοι, ενεργητικοί, χαμογελαστοί και ψύχραιμοι, βλέπουμε το ποτήρι μισογεμάτο, κόντρα σε κάθε αντιξοότητα, που άλλοτε δεν θα μπορούσαμε να αντιμετωπίσουμε.

 

Στις 22:58 το τρίγωνο με τον Ήλιο μας φέρνει μια τόσο γεωμετρική ψυχολογική ισορροπία, που θέλουμε με κάθε τρόπο να τη μοιραστούμε με αγαπημένα μας πρόσωπα, δημιουργώντας ένα ζεστό περιβάλλον, σαν φρεσκοβαμμένο παιδικό δωμάτιο που φιλοξενεί τη νέα ζωή.

Εύνοια, ευκαιρίες και συνεχείς προσφορές, σηματοδοτούν ένα υπέροχο διήμερο, έως την επόμενη ημέρα 14/4, που η Σελήνη μπαίνει στο ζώδιο της Παρθένου στις 9:41 το πρωί.

Όχι για να μας πάρει πίσω το χρυσοποίκιλτο τόπι, αλλά για να μας ξεκουράσει από το ξέφρενο παιχνίδι

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved