Πλανητικές Απόψεις: Σημεία και κέρατα...

Γυναίκες που απατούν!

Πλανητικές Απόψεις: Σημεία και κέρατα...

Εξαπάτηση... απιστία, το απόλυτο σπάσιμο της εμπιστοσύνης και της πίστης μας, που μοιράζεται σε ένα άλλο πρόσωπο. Άνδρες και γυναίκες απιστούν εξίσου. Δεν είναι αποκλειστικότητα μόνο ενός φύλου, αλλά σήμερα, θα ήθελα να μιλήσουμε από την μεριά των ανδρών, μιας και το θέμα είναι αφιερωμένο σε αυτούς.

Στο πλαίσιο της έρευνας για αυτό το άρθρο, έμαθα ότι υπάρχει ένα τεράστιο χάσμα στην κατανόηση και τον ορισμό το τι είναι η εξαπάτηση στην πραγματικότητα. Φαίνεται να σημαίνει διαφορετικά πράγματα σε διαφορετικούς ανθρώπους. Για μερικούς, η εξαπάτηση είναι η φυσική πράξη της συμμετοχής σε σεξουαλική δραστηριότητα με ένα άλλον. Οτιδήποτε λιγότερο από αυτό δεν θα μπορούσε να είναι εξαπάτηση. Για μερικούς, είναι οποιαδήποτε σωματική επαφή με ένα εραστή ή σύντροφο, ακόμα και αν ποτέ δεν πάει τόσο μακριά όσο η σεξουαλική πράξη.

Ο ορισμός της εξαπάτησης είναι λίγο από όλα αυτά τα παραπάνω. Η αλήθεια του θέματος είναι, όταν θα εξετάσουμε τα γεγονότα, θα καταλάβουμε ότι η απιστία δεν είναι τα προβλήματα στη σχέση, αλλά ένα πρόβλημα εσωτερικά με αυτήν που απιστεί.
Θα σας δώσω μερικά αστρολογικά παραδείγματα της «γυναίκας που απιστεί» για να σας βοηθήσω να καταλάβετε γιατί συμβαίνει αυτό.

1) Ιχθυακές και Ποσειδώνιες επιρροές στον τομέα της αγάπης κάνουν πολλές γυναίκες, να τυφλώνονται από ερώτα για κάποιον εκτός γάμου, ειδικά όταν το σύννεφο του Ποσειδώνα θολώνει τον γάμο τους. Μπορούν να βρίσκουν στο άλλο πρόσωπο τον ιδανικό εραστή και να κάνουν τα πάντα για να κρατήσουν το "όνειρο" της εξωσυζυγικής σχέσης ζωντανό, προκειμένου να αποφεύγουν να αντιμετωπίζουν την αλήθεια του, χωρίς αγάπη, γάμου τους.

MESA 51

2) Έχω παρατηρήσει επίσης γυναίκες με όψη Αφροδίτη τετράγωνο Πλούτωνα να μπερδεύονται σε τρίγωνα. Τα πρόσωπα με Αφροδίτη τετράγωνο Πλούτωνα, είναι γνωστό ότι μπαίνουν σε εθιστικές σχέσεις, ακόμη και αν είναι τοξικές, γιατί οι μη διαθέσιμοι άνθρωποι είναι τόσο ελκυστικοί για αυτούς. Επίσης, οι γυναίκες με αυτή την όψη είναι ακαταμάχητες για τους άνδρες κι αυτό περιπλέκει τα πράγματα ακόμη περισσότερο. Οι φερόμενες πάντως της όψης, πρέπει να είναι προσεκτικές, ώστε να μην πέσουν σε σεξουαλικές / οικονομικές σχέσεις εκμετάλλευσης.

3) Δύσκολες όψεις με Ήλιο-Ουρανό. Πάρα πολύ ανεξάρτητες γυναίκες, με φοβία για δέσμευση και ανήσυχες για να έχουν μια «κανονική» σχέση. Οι άνθρωποι που τους προσφέρουν "πραγματικές" σχέσεις τις τρομάζουν. Επίσης, η έλξη απορρέει από το γεγονός ότι, οι ίδιες, επειδή δεν είναι σε θέση να έχουν μια δεσμευτική σχέση, επιλέγουν ανθρώπους που δεν έχουν χρόνο γι 'αυτές ή θα βάλουν λίγο πρωτοτυπία στον βαρετό γάμο τους.

**Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ**

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved