Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης, 10 έως 12/4

Η Σελήνη στον Καρκίνο. Έξαψη και πάθος

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης, 10 έως 12/4

από την Κατερίνα Σαλωνίκη

katerina_copy

 

 

Η Σελήνη στον Καρκίνο

Η μυστήρια γυναίκα δύο λεπτά μετά τα μεσάνυχτα της 10/4, βρίσκεται έξω από την πόρτα του ζωδίου του Καρκίνου, κρατώντας ανά χείρας ένα βαλιτσάκι με μαγικά φίλτρα, μήπως και απαλύνουν τα επακόλουθα μιας διήμερης συναισθηματικής αιχμαλωσίας.

Το τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στις 00:19, μας κάνει να αισθανόμαστε έντονη την ανάγκη για ένα περιβάλλον όπου δεν χωράνε εντάσεις, παρά μόνο ιδανική ατμόσφαιρα για να εναποθέσουμε το επερχόμενο βάρος, που η διαίσθηση, μας υποδεικνύει.

 

Στις 3:06 το πρωί το τετράγωνο με τον Ουρανό που επηρεάζει ώρες πριν, μας διαταράσσει συναισθηματικά, αισθανόμενοι μια αόρατη απειλή, που δεν μας αφήνει να απολαύσουμε ήρεμα τον ύπνο μας.

Οι σκέψεις στριφογυρίζουν σαν σβούρα στο κεφάλι και η συναισθηματική αστάθεια δίνει στον παρορμητισμό τη θέση του μαξιλαριού μας, που είναι κάθε άλλο παρά άνετο και αναπαυτικό.

 

Αυτή η αναστάτωση συνεχίζει να μας ακολουθεί και στο πρωινό μας ξύπνημα, αφού στις 11:53 κορυφώνεται η επιρροή του τετραγώνου με τον Άρη από τον Κριό, δίνοντας το σύνθημα για την αρχή ενός ξεσπάσματος προς κάθε κατεύθυνση.

Η υπερβολική μας ένταση ψάχνει τον κατάλληλο σάκο του box τον οποίο και βρίσκει, διοχετεύοντας θυμό και τα νεύρα.

Οι σχέσεις μας με τους άλλους βρίσκονται σε τεντωμένο σχοινί και οι καλημέρες μοιάζουν με κακόγουστα ανέκδοτα.

Στις 14:00 η αντίθεση με τον Πλούτωνα βράζει ακόμα περισσότερο το νερό της ψυχολογικής μας χύτρας και κανένα καπάκι δεν μπορεί να συγκρατήσει την ορμή του.

Όλα μοιάζουν σαν να χρειάζονται εξορκισμό, αφού το πάθος, η ένταση, η ζήλια, η ανυπομονησία, η βιασύνη, η σκληρότητα, μας εκθέτουν συναισθηματικά αλλά και σωματικά.

Η μέρα χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στην οδήγηση, αλλά και σε κάθε δραστηριότητα που μπορεί να προκαλέσει ατύχημα, λόγω της έντασης και της βιασύνης μας.

 

Από το βράδυ, αρχίζει και η επιρροή του τετραγώνου με τον Κρόνο, η οποία κορυφώνεται στις 00:46 της 11/4.

Η επιρροή αυτή δεν βοηθά στο να καταλαγιάσει η υπερένταση, ούτε η αίσθηση πως έχουμε αδικηθεί κατάφορα από αγαπημένα πρόσωπα και συνεργάτες.

Η μελαγχολία που εισβάλει, μας απομακρύνει ακόμα περισσότερο από το να αντιμετωπίσουμε ψύχραιμα την πυρκαγιά, που πάει να γίνει ανεξέλεγκτη.

Ζητάμε και απαιτούμε κάτι, για το οποίο δεν είμαστε έτοιμοι να βρούμε ή να ακούσουμε.

Η λύση σε όλο αυτό, είναι η σιωπή, σαν μία έξοχη Zen δοκιμασία.

 

Στις 8:25 το πρωί το τετράγωνο με τον Δία, μας βάζει σε επιπλέον πειρασμό να φτάσουμε τα πράγματα στα άκρα, αφού μας προτρέπει να επιδείξουμε μια ισχύ, που ουσιαστικά δεν έχουμε, διογκώνοντας τον εγωισμό όχι προς όφελός μας.

Στις 9:16 το τρίγωνο με την Αφροδίτη μπορεί να μοιάζει ιδανικό ως προς την τόνωση της αυτοπεποίθησης, αλλά δυστυχώς δεν φτάνει για να καλύψει την βαθιά ρυτίδα της πίκρας, σαν κακό make-up που φέρνει αντίθετο αποτέλεσμα.

Στις 10:03 το τετράγωνο με τον Ερμή συνεχίζει το βασανιστήριο σαν ανανεωμένο μαστίγιο, αφού όχι μόνο μπλοκάρει το νου για σωστές αποφάσεις, αλλά δημιουργεί και έδαφος για περαιτέρω παρεξηγήσεις και ανταλλαγή δεικτικών εκφράσεων.

Στις 15:05 το τετράγωνο με τον Ήλιο επιβεβαιώνει το ανύπαρκτο περιθώριο διαφυγής, αφού θα μας δώσει να καταλάβουμε για τα καλά, το μέγεθος της εσωτερικής μας σύγκρουσης, το οποίο δεν θα μπορέσουμε να διαχειριστούμε, ως το τέλος της ημέρας.

 

Αυτό το αδυσώπητο διήμερο, που μοιάζει με τσίμπημα φιδιού που μόλις έχει ξυπνήσει, θα έχει σαν αντίδοτο, την είσοδο της Σελήνης στον Λέοντα στις 12/4 στις 6:37 το πρωί.

 

 

 

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved