Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 6/4

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 6/4

Η πρώτη φορά συνήθως μένει χαραγμένη στη μνήμη των ανθρώπων και ένας μαθητής που μαζί με το σχολείο του επισκέφθηκε τη Βουλή. Θέλοντας αυτή η εμπειρία να του μείνει αξέχαστη, δημοσιοποίησε στο διαδίκτυο μια φωτογραφία του από τα έδρανα του κοινοβουλίου κρατώντας ένα χαρτί που έγραφε «πρώτη μου φορά σε μπ%@ρδ#λο!» με μεγάλα γράμματα.

Από το πλακάτ λοιπόν του έφηβου νεαρού που σε άλλους έδωσε ιδέες και σε άλλους σήκωσε θύελλα αντιδράσεων στο σημερινό κουίζ. Η Μαριάννα ενδιαφέρεται να μάθει τι μπορεί να της συμβεί κατά το χρονικό διάστημα που ο διελαύνων Ποσειδώνας θα βρίσκεται στον 5ο οίκο του αστρολογικού της χάρτη.

Α) Να μείνει έγκυος
Β) Να δημιουργήσει ένα ρομαντικό ειδύλλιο
Γ) Να την «κάνει» από μια σχέση ή να της την «κάνει» ο «θεός» σύντροφος της

Η εξίσωση της ημέρας και η ερμηνείας της

Ήλιος=ΚρόνοςΥποθετικός/Βουλκάνους=Κιούπιντο/Ποσάιντον=Αφροδίτη/Ζευς=Δίας/ΚρόνοςΥποθετικός

Άτομα που ασκούν μεγάλη επιρροή. Τα μάτια στραμμένα στους πολιτικούς. Ηγετικά πρόσωπα που εμφανίζονται ικανοποιημένα. Μέλη μια θρησκευτικής ή ιδεολογικής ομάδας. Έμφαση στην παραγωγή.

Συμβουλή

Οι πολιτικές εξελίξεις, θέλοντας και μη, θα σας τραβήξουν την προσοχή και η θερμοκρασία θα ανέβει. Τα κοντομάνικα σιγά –σιγά θα κάνουν την εμφάνιση τους και άλλοι ξεμπράτσωτοι και άλλες ξεκάλτσωτες με αμάνικα μπλουζάκια και φορέματα θα σκάσετε μύτη το πρωί σε κάποια παρέα, στο φιλικό παιχνίδι που παίζει η ομάδα που συμμετέχετε ή στο κατάστημα με τα ηλεκτρονικά για να αγοράσετε κάτι για εσάς ή αγαπημένο πρόσωπο. Από την άλλη, κρατηθείτε μακριά από ό, τι μπορεί να σας κάνει να βγάλετε σπυράκια, να σας πιάσει φαγούρα ή να σας «χαλάσει». Τέλος, στα «best of» της ημέρας: πρώιμες αγάπες, μοναδικές πρώτες φορές, δυναμικές μπαλάντες, κορυφώσεις ικανοποίησης, μα και ερωτική μανία και εκρηκτική ορμή που δεν σταματά πουθενά.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Αν δεν μπορείς να διαμορφώσεις τον εαυτό σου όπως ακριβώς θα ήθελες, πώς περιμένεις οι άλλοι άνθρωποι να είναι εξ ολοκλήρου όπως θα ήθελες εσύ να είναι;» Thomas à Kempis

Το τραγούδι της ημέρας: Toto – Hold the line

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved