Lunar Dance: Σελήνη στον Κριό - Όχι πια σχέση, μόνο σεξ

Σεξ με τη μια….

Lunar Dance: Σελήνη στον Κριό - Όχι πια σχέση, μόνο σεξ

Ήλιος στον Αιγόκερω / Σελήνη στον Κριό

Δέρμα και δαντέλες, κρόσσια και φετίχ... Κάτω από την Σελήνη στον Κριό η συναισθηματική ζωντάνια και η δύναμη να ενεργήσουμε για τα συναισθήματα γιγαντώνεται. Η Σελήνη στον Κριό, επιταχύνει ενστικτώδεις αντιδράσεις και μπορεί να μας βάλει σε μια νευρική, ερωτική και άγρια διάθεση. Είναι μια καλή στιγμή για πρωτιές που σημαίνει αντιμετωπίζουμε τους φόβους μας και είναι ίσως η ώρα να δράσουμε σε έναν τομέα που περιλαμβάνει το σεξ. Κάθε ζώδιο, έχει τη δική του ξεχωριστή γεύση σεξουαλικότητας που χρωματίζει τις ημέρες μας, όπως ακριβώς και τις διαθέσεις μας.

1_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy

Έτσι με μια Σελήνη στον Κριό, σαν ζώδιο της φωτιάς, το σεξ αποκτά πιο άμεσο και ανυπόμονο τρόπο, χωρίς να δέχεται επιρροές από εξωτερικές ανατροπές που θα το επιβραδύνουν. Σήμερα όσοι θέλουν σεξ, το θέλουν έντονο και το θέλουν ΤΩΡΑ!

Έτσι το αυθόρμητο σεξ σε απρογραμμάτιστες θέσεις, έχει την τιμητική του. Δεν έχει να κάνει με την κατ' ανάγκην διάθεση επίδειξης, αλλά υπάρχει κάτι υπέροχο, όπως η μεγάλη επιθυμία του ενός για τον άλλον, που είμαστε διατεθειμένοι να διακινδυνεύσουμε ώστε να εκτεθούμε άσεμνα.

2_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy

Το ασανσέρ στην πολυκατοικία, το γκαράζ ή το καπό του αυτοκινήτου μας «κάνει», με την λογική ότι βολευόμαστε με οποιοδήποτε πραγματικά μέρος που αφορά την προοπτική άγριας, εδώ -και- τώρα δράσης.

Η μέρα θέλει άγριο σεξ. Η λίμπιντο μας τρέχει παράλληλα με την θέληση μας. Έτσι αν σήμερα μπλεχτούμε σε καυγά ή σύγκρουση μπορούμε να κάνουμε την εναλλαγή σε μια καυτή ερωτική συνεύρεση, με ένα απίστευτα εύκολο τέχνασμα. Απλά αφήνουμε τον οργισμένο αντίπαλο μας να γνωρίζει ότι όλη αυτή η κατάσταση μας "φτιάχνει" και θα ξεχάσουμε αμέσως τις διαφωνίες μας, τουλάχιστον για όσο χρονικό διάστημα χρειάζεται για να συμφωνήσουμε, εκεί στο πάτωμα της τραπεζαρίας.

6_copy_copy_copy_copy

Δεν είναι ασυνήθιστο σε τέτοιες ημέρες να χρησιμοποιήσουμε τεχνικές για να προκαλέσουμε πόνο. Η Aρειανή ενέργεια, ειδικά σε συνδυασμό με το δυνατό-εξουσιαστικό ζώδιο του Αιγόκερω, μπορεί να δείξει μια γεύση για πλήρη σαδισμό. Οι περισσότεροι μπορεί να είναι ικανοποιημένοι με απλά κλαψουρίσματα που παίρνουν από μικρές δόσεις (όπως διείσδυση λίγο απότομα ή δάγκωμα λίγο πιο δυνατά), αλλά επίσης αρκετοί μπορούμε να απολαύσουμε τις οριστικές κραυγές ηδονής αναμιγνυόμενες με τον πόνο. Αν υιοθετούμε τον πόνο ως κομμάτι της ερωτικής εμπειρίας, η Σελήνη στον Κριό είναι συχνά πρόθυμη να φιλοξενήσει τέτοιες τεχνικές.

5_copy_copy_copy_copy_copy

Σε καταστάσεις που απαιτούν μια σαφή διάκριση μεταξύ διεκδικητικών και δεκτικών ρόλων (όπως BDSM, κ.λπ.) πολλοί θα ενεργήσουμε με μεγάλο ενθουσιασμό, αν και ενδέχεται να στερηθούμε τον αυτοέλεγχο και την λεπτότητα. Να θυμάστε ότι σήμερα ανταποκρινόμαστε περισσότερο στη φυσική απ' ό, τι στην ψυχολογική τόνωση.

Οπότε σήμερα, βγάλτε τον κυνηγό και την σεξουαλική ορμή σας από μέσα σας, κι αν το άγριο, απλό, επιθετικό σεξ ακούγεται σαν υπέροχη ιδέα, βρείτε ένα παρτενέρ και ετοιμαστείτε για την βόλτα της ζωής σας!

Υ.Γ. Τα κόκκινα εσώρουχα, απαραίτητο συμπλήρωμα...(Άρης-Κριός- κόκκινο)

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved