Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 23 έως 25/11

Σελήνη στον Κριό – Οι ανάγκες μας καλούν, σε εγερτήριο σάλπισμα

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 23 έως 25/11

Με το πέρασμα της Σελήνης στο ζώδιο του Κριού σήμερα 23/11 στις 3:12 το πρωί, προετοιμαζόμαστε για ένα πολύ έντονα συναισθηματικά διήμερο, από την άποψη πως η δράση, η επιθυμία, η παρόρμηση, η έξαψη και η δραστηριότητα, αποκτούν υπερβολικές έως ανεξέλεγκτες διαστάσεις.

Αρχικά το τρίγωνο με τον Ήλιο στις 5:37 το πρωί, ξεκινά την ημέρα μας με περιπετειώδη διάθεση, ασυνήθιστη υπερκινητικότητα και ενέργεια, νομίζοντας πως μπορούμε να καταφέρουμε το ακατόρθωτο. Η τόλμη και τα ρίσκα που παίρνουμε είναι άνευ προηγουμένου και αν έχουμε να τακτοποιήσουμε σημαντικά θέματα, θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Από τη μία η αισιοδοξία, η επαναστατικές τάσεις και η επιθυμία ξεκαθαρίσματος είναι απόλυτα ισορροπημένα, από την άλλη η εύφλεκτη πλανητική ατμόσφαιρα, που ακολουθεί μας κάνει ασυγκράτητους και τόσο ριψοκίνδυνους, όσο και έναν ακροβάτη στο πιο επικίνδυνο νούμερο της ζωής του.

Αυτό συμβαίνει διότι στις 12:28 το μεσημέρι κορυφώνονται την ίδια ακριβώς στιγμή και με ακρίβεια δευτερολέπτου, δύο πολύ καθοριστικές όψεις.

Το τετράγωνο με τον Άρη και η σύνοδος με τον Ουρανό, των οποίων η χρονική ταύτιση, συνθέτει ένα ιδιαίτερα νοηματικό διάστημα.

Από το πρωί λοιπόν και ως το απόγευμα η ημέρα προβλέπεται εκρηκτική, οι πρωτοβουλίες που παίρνουμε είναι ακραίες, ενώ η επιθυμία να βάλουμε τέλος σε καταστάσεις που μας ταλαιπωρούν, δεν γνωρίζουν θεμιτό ή αθέμιτο τρόπο.

Δεν οπισθοχωρούμε μπροστά σε οποιαδήποτε αντίσταση, κινδυνεύοντας να βάλουμε τα κεφάλια μας στη λαιμητόμο της ευέξαπτης και ανυποχώρητης έξαψης. Προσπαθούμε να διεκδικήσουμε όλα όσα πιστεύουμε πως μας ανήκουν και δικαιούμαστε, ενάντια σε υπεκφυγές και αναβολές άλλων, που ανεβάζουν την αδρεναλίνη μας επικίνδυνα.

Στη συνέχεια η ημέρα δεν φαίνεται να δείχνει κανένα πλανητικό έλεος, εφόσον στις 18:47 το απόγευμα το τετράγωνο με τον Πλούτωνα, κλείνει την ημέρα μετρώντας νικητές και ηττημένους που ανασαίνουν με μεγάλη ανακούφιση και μεγάλη δυσφορία.

Η ένταση θα είναι μεγάλη όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα και η υπερδιέγερση χρειάζεται οπωσδήποτε μια ανακουφιστική λύση που θα την εκτονώσει. Το γυμναστήριο και η σεξουαλική δραστηριότητα προτείνονται ανεπιφύλακτα.

Στις 24/11 στις 3:33 το πρωί, το εξάγωνο με τον Δία, δεν μπορεί να προσφέρει πολλά εφόσον ωχριά μπροστά στον απόηχο της ψυχολογικής εξάντλησης.

Το ευχάριστο είναι πως όλη η υπόλοιπη ημέρα θα κυλήσει χωρίς σκαμπανεβάσματα και με την ηρεμία που έρχεται μετά από μια δυνατή σύγκρουση. Ωστόσο ακόμα και την πιο ήρεμη φαινομενικά στιγμή, η ένταση θα είναι πανέτοιμη να δημιουργήσει επεισόδιο.

Η Σελήνη δεν συναντά άλλον πλανήτη στο διάβα της, έως το μεσημέρι της Κυριακής 25/11, που στις 14:20 περνάει στον Ταύρο και ως το βράδυ αυξάνει την αντοχή και την καλή διάθεση.

Κριοί, Ζυγοί, Αιγόκεροι και Καρκίνοι δεν βρίσκουν θηριοδαμαστή για να δαμάσει τις αποφασιστικές, παρορμητικές, τολμηρές και αμετανόητες κινήσεις τους. Είτε βγείτε χαμένοι είτε κερδισμένοι όμως, προσπαθήστε να χαλαρώστε με κάθε τρόπο.

Υδροχόοι, Λέοντες, Τοξότες και Δίδυμοι δεν χρειάζεται να σπάνε πόρτες, βρίσκοντάς τις ανοιχτές με πρόθυμους συνδιαλεγόμενους, ενώ Ταύροι, Σκορπιοί, Ιχθύες και Παρθένοι, προτιμούν να προειδοποιήσουν για τις προθέσεις τους, πράττοντας έπειτα ανάλογα.



*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved