Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 26 έως 29/10

Σελήνη στον Κριό - Δράση και αντίδραση σε συναρπαστική σύνθεση

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 26 έως 29/10

Με γεγονότα που δημιούργησαν μεγάλη έκπληξη, με δύο πολιτικούς να βρίσκονται στο προσκήνιο ο καθένας για δικούς του λόγους, η Ιχθυακή Σελήνη δίνει τη θέση της σε άλλη δυναμική και παρορμητική, που θα μας συντροφεύσει από σήμερα το βράδυ 26/10, στις 22:31, από το ζώδιο του Κριού.

Η Σελήνη σε αυτό το πύρινο και ανικανοποίητο ζώδιο, φημίζεται για την ανυπομονησία και την ευερεθιστότητά της, καθώς όμως και για την ευθύτητα και την προτρεπτική της δράση.

Στις 27/10 η σύνοδος με τον Ουρανό στις 8:07 το πρωί και λίγο αργότερα στις 11:42 το πρωί το τετράγωνο με τον Πλούτωνα, πιέζουν την ημέρα όπως ο αναβάτης το καθαρόαιμο άλογο για να τερματίσει πρώτο.

Το πρωινό μας θα είναι γεμάτο δράση και ενθουσιασμό.

Πιστεύουμε πως μπορούμε να τα κάνουμε όλα, έχουμε την άποψη πως μόνο ότι δεν θέλουμε δεν γίνεται, προκαλούμε τους άλλους, τσιτώνουμε τα νεύρα τους και γενικά δεν υπάρχει στιγμή χαλάρωσης, παρά μόνο εγρήγορσης και ετοιμότητας.

Οι δυσαρμονικές όψεις της Σελήνης θα είναι πολύ ισχυρές έως αργά το μεσημέρι, αλλά και μέχρι το τέλος της ημέρας, η ένταση θα είναι εμφανής και δεν αποκλείονται διαμάχες, διαπληκτισμοί, καβγάδες και έντονες διαφωνίες.

Το κλίμα είναι καυτό, έχοντας τη γοητεία της επιδίωξης ενός στόχου και την ασχήμια της εξάντλησης, από νευρικότητα, άγχος και πίεση.

Στις 28/10 στις 2:45 το πρωί το τρίγωνο με τον Άρη δίνει μια θαυμάσια ευκαιρία σε όσους ξενυχτήσουν το Σαββατόβραδο, να απολαύσουν την αποκατάσταση των κακών γενομένων της ημέρας, εφόσον η όψη επηρεάζει από το προηγούμενο βράδυ και επιζητά μόνο χαρά, ενθουσιασμό, αισιοδοξία, τόλμη και απόδραση από αρνητικές παρεμβολές.

Η συνέχεια είναι εξίσου θετική, με το εξάγωνο με τον Δία στις 3:32 το πρωί, που αποκαθιστά τις εντάσεις, αντικαθιστώντας τις με μια γλυκιά υπερβολή που μας στέλνει στα κρεβάτια μας με την αίσθηση μιας γεμάτης ημέρας, κουραστικής μεν, άκρως δημιουργικής δε.

Κριοί, Λέοντες, Τοξότες, Υδροχόοι και Δίδυμοι είναι αυτοί που θα πάρουν τα ηνία, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για ένα ξεχωριστό και απολαυστικό διήμερο, έτσι όπως αυτοί το αντιλαμβάνονται.

Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι είναι αυτοί που θα αντιδράσουν στις συνεχείς προτροπές και θα εκφράσουν κατάμουτρα την ενόχλησή τους.

Ταύροι, Σκορπιοί, Ιχθύες και Παρθένοι θα κρατάνε γερά τις πυροσβεστικές αντλίες, προσπαθώντας να κατανοήσουν και να καλμάρουν τις αντιθέσεις.

Στις 29/10 στις 8:17 το πρωί, η Σελήνη περνάει στον Ταύρο για ένα πολύ αντιφατικό διήμερο, που φιλοξενεί και την Πανσέληνο του μήνα.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved