Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 9 έως 11/7

Σελήνη στον Κριό

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 9 έως 11/7

Κι ενώ τα κάστρα και οι πύργοι στην άμμο διοχέτευσαν πολύ από τον ρομαντισμό και την εσωτερική μας πίεση, το τσουνάμι του περάσματος της Σελήνης στον Κριό σήμερα 9/7 στις 15:14 το μεσημέρι, ισοπεδώνει τις παραμυθένιες εκδηλώσεις μας.

Σε αντάλλαγμα προσφέρει αρκετή δράση, ξεσήκωμα και δημιουργικότητα, ακόμα και αν αισθανόμαστε ξαφνικά σας πρόσφυγες που καλούνται να ξαναστήσουν την καθημερινότητά τους.

Αυτή η αίσθηση γίνεται εντονότερη με την αντίθεση με τον Άρη στις 21:40 το βράδυ που επηρεάζει από το μεσημέρι. Η προτροπή να πάρουμε πρωτοβουλίες και να αντισταθούμε ενάντια σε ότι μας απασχολεί, διχάζει την προηγούμενη ουτοπιστική διάθεσή μας.

Ο εκνευρισμός, η παρόρμηση ακόμα και η επιθετικότητα είναι τα μόνα εφόδια της ημέρας για να πάρουμε τα πράγματα στα χέρια μας. Το βράδυ αναμένεται θερμό και εύφλεκτο, ενώ ιδανικό θα ήταν να διοχετεύσουμε κάπου την ενέργειά μας και τις επιθυμίες μας, είτε σε ένα γυμναστήριο, είτε με μια έντονη δραστηριότητα. Συζητήσεις και κόντρες είναι το κύριο μενού της ημέρας μετά το μεσημέρι και καλό θα ήταν να τις αποφύγουμε όσο μπορούμε. Κάποιοι μπορούν θαυμάσια, κάποιοι άλλοι όμως όχι.

Στις 10/7 στις 3:06 το πρωί το εξάγωνο με τον Δία εξάπτει για κάποιους την υπερένταση με αποτέλεσμα την αυπνία, ενώ για κάποιους άλλους, βοηθά τη δράση της επόμενης ημέρας.

Στις 6:43 το πρωί το τετράγωνο με τον Πλούτωνα και λίγο αργότερα στις 7:47 η σύνοδος με τον Ουρανό δημιουργούν εκρηκτικό κλίμα στις συναναστροφές μας.

Πηγαίνουμε στη δουλειά έτοιμοι για μάχη, οδηγούμε με ανοιχτό παράθυρο όχι για να δροσιστούμε αλλά για να εκφράσουμε το θυμό μας, αλλά ακόμα και σε διακοπές να είμαστε, τσακωνόμαστε με τον γείτονα για το παραμικρό. Το πρωινό μας χρειάζεται μπόλικη βαλεριάνα και όχι καφέ ενώ τα νεύρα και η ανατρεπτική διάθεση αριθμούν πολλά μποφόρ.

Ευτυχώς στις 11:17 το εξάγωνο με την Αφροδίτη και λίγο αργότερα στις 13:58 το τρίγωνο με τον Ερμή εμφανίζονται ως από μηχανής θεοί να γλυκάνουν την ωμότητα που επικρατεί.

Ως το απόγευμα αναζητάμε εκείνο που θα μας κάνει να αισθανθούμε καλά, κυνηγώντας το με μανία, περιφρονώντας τις συγκρούσεις με άλλους. Με αυτοπεποίθηση και σιγουριά βρίσκουμε τρόπους να διαφύγουμε από την ένταση, ενώ αρκούμαστε στις συναρπαστικές και σπινθηροβόλες σκέψεις μας. Ιδανικό θα ήταν μια ξεχωριστή έκπληξη στους αγαπημένους μας που θα εμπεριείχε πολλή προσωπική εργασία, σαν μέσο εκτόνωσης.

Στις 11/7 στις 4:48 το πρωί το τετράγωνο με τον Ήλιο επιδρά στην έναρξη της ημέρας απογοητευτικά, ενώ στις 12:24 το μεσημέρι η αντίθεση με τον Κρόνο που επηρεάζει ως το απόγευμα, δίνει την χαριστική βολή. Τα μούτρα, η άσχημη διάθεση, η μελαγχολία και το αδιέξοδο δύσκολα βρίσκουν μια σκιά να δροσιστούν. Η μέρα είναι δύσκολη για όσους δεν έχουν ψυχολογικά αποθέματα.

Το διήμερο αυτό επηρεάζει έντονα Κριούς, Ζυγούς, Αιγόκερους και Καρκίνους που χάνουν τον έλεγχο. Εντυπωσιακές λύσεις βρίσκουν Λέοντες, Υδροχόοι, Τοξότες και Δίδυμοι, ενώ Ταύροι, Ιχθύες, Παρθένοι και Σκορπιοί, υπομένουν τις καταστάσεις με αξιοθαύμαστη υπομονή.

Στις 12/7 στις 2:31 το πρωί η Σελήνη περνάει στον Ταύρο, για να μας χαλαρώσει και να μας επισημάνει το συμφέρον μας.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved