Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 12 έως 14/6

Σελήνη στον Κριό

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 12 έως 14/6

Η δυναμική είσοδος της Σελήνης στον Κριό σήμερα 12/6 στις 7:22 το πρωί, συνοδεύεται από τον πληθωρικό Δία, που έχει πλέον περάσει στους Διδύμους και στις 7:33 το πρωί, εναρμονίζονται σε μια συναρπαστική επιρροή.

Η ημέρα είναι καλότυχη, ενώ προσφέρεται για κάθε είδους επιδιώξεις.

Ο ενθουσιασμός, η ζωντάνια και η ενεργητικότητα, αποτελούν όαση στο γενικότερο καυτό κλίμα που επικρατεί.

Ως το απόγευμα μπορούμε να δοκιμάσουμε να φτιάξουμε τη φορολογική μας δήλωση, να ζητήσουμε οποιαδήποτε εξυπηρέτηση, να εκτονωθούμε με αγορές ή με οποιαδήποτε ενασχόληση, προσφέροντας στους εαυτούς μας και στους αγαπημένους μας οτιδήποτε που δημιουργεί χαρά και μειώνει τις σκοτούρες.

Προσοχή μόνο στην υπερβολή και στην παρορμητικότητα που προκαλεί όψη, μην υπακούοντας σε καμία λογική υπόδειξη, κάτω από την επιρροή της.

Από το απόγευμα και μετά η σύνοδος με τον Ουρανό που κορυφώνεται στις 23:38 το βράδυ, μας κάνει ασυγκράτητους και ορμητικούς, νιώθουμε πως δεν χωράμε πουθενά, ενώ επιθυμούμε κάτι δραστικό και άμεσα αποτελεσματικό. Καλό θα ήταν να το βρούμε ειδάλλως η επιθετικότητα, θα αντικαταστήσει επάξια τον ενθουσιασμό μας.

Το γεγονός αυτό γίνεται ακόμα εντονότερο με το τετράγωνο με τον Πλούτωνα που κορυφώνεται 28' μετά τα μεσάνυχτα της 13/6.

Η επιρροή αυτή φουντώνει τα συναισθήματα, που ψάχνουν ένα δυνατό air condition για να καλμάρουν.

Στις 4:05 το πρωί το τετράγωνο με τον Ερμή δημιουργεί σύγχυση και βιασύνη σε όσους έχουν δραστηριότητα αυτή την ώρα, ενώ η αφηρημάδα και η απροσεξία μπορεί να φέρουν μικροαπώλειες σε όλα τα επίπεδα.

Στις 6:09 το πρωί το εξάγωνο με την Αφροδίτη μας κάνει και πάλι αισιόδοξους και άκρως διεκδικητικούς ως το μεσημέρι. Το διάστημα αυτό προσφέρεται για ερωτικά ανδραγαθήματα, εκπλήξεις και διασκεδαστικές στιγμές απολαμβάνοντας για παράδειγμα μια παγωμένη γρανίτα δίπλα σε μια πισίνα, όχι όμως χωρίς να θορυβούμε και να κινούμαστε διαρκώς.

Στις 14/6 στις 4:56 το πρωί η αντίθεση με τον Κρόνο, δεν θα προλάβει να μας τρυπήσει με την ένεση της απαισιοδοξίας και της εγκράτειας, εφόσον το εξάγωνο με τον Ήλιο στις 6:08 το πρωί μας κάνει να νιώθουμε σαν να έχουμε βουτήξει σε μια λίμνη από διεγερτικά, που μας διαπερνούν όλους τους πόρους.

Η χαριτωμένη και εφηβική αυτή διάθεση θα μας ακολουθήσει ως το απόγευμα στις 18:23, που η Σελήνη περνάει στον Ταύρο.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved