Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 16 έως 18/5

Σελήνη στον Κριό

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 16 έως 18/5

Μετά από ένα διήμερο που η τάση των υποθετικών σεναρίων ήταν έντονη, είτε στην προσωπικό είτε σε γενικότερο επίπεδο, η Σελήνη περνάει σήμερα 16/5 στο ζώδιο του Κριού 46' μετά τα μεσάνυχτα, παραδίδοντας τη σκυτάλη της οριστικής δράσης.

Σηματοδοτείται ένα διήμερο καθοριστικών αποφάσεων, οι οποίες έχουν ανατρεπτικό χαρακτήρα και την αίσθηση της ανυποχώρητης στάσης με κάθε κόστος, απέναντι σε εκείνο που θεωρούμε επιτακτικό και απαραίτητο.

Η σύνοδος με τον Ουρανό στις 15:11 το μεσημέρι που επηρεάζει από το πρωί, δίνει μια νέα πνοή στις δραστηριότητες, ακυρώνει τα πρόσφατα σενάρια κυβέρνησης προσωπικοτήτων ευνοώντας νέα ξεκινήματα σε καινούργιες βάσεις. Η διάθεσή μας έχει τον αέρα της αλλαγής, ενώ η παρόρμηση και ο ενθουσιασμός αναπτερώνουν την αισιοδοξία που έχουμε ανάγκη. Από την άλλη ο αυτοέλεγχος εξασθενεί και τα προσχήματα είναι πλέον δύσκολο να κρατηθούν. Κάποια ξεσπάσματα θα καθορίσουν πολλές επιδιώξεις, ενώ οι γόρδιοι δεσμοί με τα παραδοσιακά μοτίβα, τείνουν να διαλυθούν.

Στις 19:09 το απόγευμα το τετράγωνο με τον Πλούτωνα που επηρεάζει ως το βράδυ, επιβεβαιώνει τη σφοδρότητα των συναισθημάτων μας σε ότι επιχειρούμε, ενώ εξάπτει τις τάσεις εξουσίας και την άκαμπτη επιβολή, των δικών μας επιθυμιών και θέσεων.

Η ημέρα προβλέπεται να έχει πολλή ένταση, ενώ οι τάσεις ανεξαρτησίας, πρωτοπορίας και αρκετού ρίσκου, οδηγούν σε μια νέα πραγματικότητα.

Στις 17/5 η Σελήνη δεν συναντά άλλον πλανήτη στην περιπλάνησή της, αφήνοντας μας με τα δικά της γνήσια χαρακτηριστικά, εκείνα της ενεργητικότητας, της δράσης και της ανάπτυξης του θάρρους της γνώμης μας. Πολλά τελεσίγραφα θα μοιραστούν σε κάθε μορφή, ενώ η μαχητικότητα που αποπνέει η μέρα θα αναμετρήσει πολλές δυνάμεις, φέρνοντας και αναπόφευκτες απώλειες, με τη λογική πως έτσι ανοίγει ένας νέος ορίζοντας.

Λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα της 18/5, το εξάγωνο με την ανάδρομη Αφροδίτη στις 00.41 και η παράλληλη επιρροή της αντίθεσης με τον Κρόνο στις 00:45 είναι δύο καθοριστικές όψεις, που επηρεάζουν από το προηγούμενο βράδυ.

Ο εσωτερικός διχασμός είναι το κυρίαρχο δείγμα του συνδυασμού αυτών των επιρροών, εφόσον συγκρούονται η ελπίδα και με το καθήκον. Εκείνο που επιτάσσει το συναίσθημα αντικρούεται από τη λογική, δημιουργώντας ενοχές, αμφισβητήσεις και μελαγχολική διάθεση.

Η λύση ανακούφισης και ψυχολογικής ισορροπίας, θα έρθει με την είσοδο της Σελήνης στον Ταύρο στις 13:04 το μεσημέρι, εναρμονίζοντας τις ακρότητες και τις ένθερμες υπερβολές.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved