Valentine‘s day - Το καρναβάλι των ερωτικών φαντασιώσεων

Tα "ιδιαίτερα" ντυσίματα του κάθε ζωδίου για πιπεράτες ερωτικές στιγμές

Valentine‘s day - Το καρναβάλι των ερωτικών φαντασιώσεων

Η σεξουαλικότητα, οι φαντασιώσεις και οι ερωτικές διαθέσεις είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο στην ζωή κάθε ανθρώπου που συνήθως καλύπτονται από πέπλο μυστήριου. Μερικές φορές τα ήθη, οι πεποιθήσεις και τα πρότυπα της κοινωνίας, μας αναγκάζουν να περιορίσουμε τον ερωτισμό μας σε καλούπια.

Όμως, οι μέρες του Φεβρουαρίου, εκτός από την γιορτή του Άγιου Βαλεντίνου, που στα αχνάρια των αρχαίων γιορτών προς τιμήν της Ήρας, καλεί τους απανταχού ερωτευμένους να σμίξουν χωρίς περιστροφές, είναι επίσης ξεχωριστές για τις Διονυσιακές πινελιές που όλοι μας βιώνουμε μέχρι σήμερα. Το καρναβάλι...

Βαλεντίνος, Διόνυσος, Υδροχόος... Έχετε αλήθεια σκεφτεί να αναμείξετε τα στοιχεία του πάθους, της έκστασης και του ερωτισμού με δόσεις τρέλας, εκκεντρικότητας και χιούμορ;

Η Αστρολογία είναι ένα θαυμάσιο εργαλείο για να εξερευνήσουμε τις εσωτερικές πλευρές της σεξουαλικότητας μας. Άλλωστε η Αστρολογία και η σεξουαλικότητα έχουν μια παρόμοια βάση... αφήνουν να εξερευνήσουμε τον εσωτερικό μας κόσμο και αποτελούν εργαλεία για την αυτοβελτίωση και την εξέλιξη μας.
Μέρες που είναι λοιπόν ας βάλουμε μια παιχνιδιάρικη νότα ερωτισμού στην καθημερινότητα μας κι ας ακολουθήσουμε κάθε ζώδιο στα "ιδιαίτερα" ντυσίματα που υιοθετεί στις πιπεράτες ερωτικές στιγμές του.

Εσείς η γυναίκα κι εκείνος ο άνδρας...

Σκουπίζουμε την "λάσπη" στο χαλάκι της εισόδου και κατευθυνόμαστε στην ντουλάπα που έχουμε θάψει το κομμάτι της ερωτικής γκαρνταρόμπας μας που θα απογειώσει την σεξουαλική μας ζωή και θα μας διασκεδάσει το βράδυ του Άγιου Βαλεντίνου.


ΚΡΙΟΣ

Μου έκλεψε τα παντελόνια!!!



kr.jpg


Οι Κριοί τρελαίνονται να κυνηγούν το θύμα τους και σίγουρα όλο το σκηνικό της επίθεσης και της αιχμαλωσίας θα ανεβάσει τα επίπεδα της ερωτικής ενέργειας. Αν όμως δεν έχετε σχέση με πραγματικό αστυνομικό, υπάρχουν και απλούστεροι τρόποι από το να παίρνετε στα καλά καθούμενα το 1ΟΟ. Προμηθευτείτε την κατάλληλη στολή αστυνόμου και κλέφτη και ακολουθήστε το σενάριο. Εσείς μπαίνετε στο σπίτι τάχα για να κλέψετε κάτι κι εκείνος σας πιάνει στα πράσα. Από εκεί και περά εκείνος θα αναλάβει την δράση και τον έλεγχο. Οι Κριοί είναι από φύση τους επιθετικοί και βιαστικοί. Θα σας πιάσουν και θα σας δέσουν τα χεριά και τους αστράγαλους πίσω από την πλάτη και θα επακολουθήσει το έλα να δεις!!!

Δεν ξέρω ποσό διασφαλισμένη θα είναι η σωματική σας ακεραιότητα με τον Κριό σαν όργανο της τάξης αλλά σίγουρα η στολή θα βγάλει την άγρια, επιθετική αλλά και συνάμα τρυφερή σεξουαλική πλευρά τους. Αγαπημένα αξεσουάρ χειροπέδες και σχοινί.

ΤΑΥΡΟΣ


Εγώ παγωτό κεράσει...



tauros_ginaika


Δοκιμάστε μια πιο βελτιωμένη έκδοση της ταινίας 9 1/2 Εβδομάδες ιδιαίτερα εκείνη της σκηνής του ψυγείου! Φορέστε την κατάλληλη στολή της μαγείρισσας και αδειάστε το τραπέζι της κουζίνας (θα σας χρειαστεί). Προμηθευτείτε αρκετά φρούτα και μπόλικο σιρόπι...

Κλείστε τα μάτια μ’ ένα μαντήλι για να ταΐσετε τον φιλήδονο Ταύρο σας αφροδίσια ορεκτικά, και φράουλες ποτισμένες με σαμπάνια και παγωτό, κρατώντας το επιδόρπιο της λευκής σάρκας για έκπληξη στο τέλος. Ο Ταύρος έκτος από τις μαγειρικές ικανότητες σας θα εκτιμήσει και τις σωματικές, ικανοποιώντας την σεξουαλική του πείνα.

Συμβουλή: κρατείστε λίγο φαγητό και για μετά, το φαγητό δεν αρκεί πότε για έναν Ταύρο. Δίαιτα; από Δεύτερα...

ΔΙΔΥΜΟΙ


Κάνε παιχνίδι...



piratina_didimos_3


Η σεξουαλική δραστηριότητα βρίσκεται πρώτα απ’ όλα στο μυαλό ενός Διδύμου. Θυμηθείτε τον πρώτο καιρό που ήσασταν πιτσουνάκια και επαναφέρετε με έναν διασκεδαστικό τρόπο αυτές τις στιγμές φορώντας την στολή του Πειρατή του χαμένου Θησαυρού.

Ζητήστε από τον αγαπημένο σας να παίξετε το κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού, όπου το έπαθλο θα είστε εσείς. Κρύψτε μια σειρά από μικροαντικείμενα στο σπίτι και όταν τα βρει όλα, τότε μπορεί να έρθει στην κρεβατοκάμαρα και να παραλάβει το βραβείο του...

Συμβουλή: μην τα κρύψετε κάπου που είναι δύσκολα να τα βρει, γιατί θα σας πάρει ο ύπνος περιμένοντας.




ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καλύτερα να μασάζ παρά να μιλάς...



nurse_karkinos

Ο τρυφερός Καρκίνος έχει ανάγκη της φροντίδας, της περιποίησης της στοργής και του Προδέρμ. Φορέστε λοιπόν την στολή της νοσοκόμας και περιποιηθείτε τον σαν έκτακτο επεισόδιο.

Βεβαιωθείτε ότι το δωμάτιο αποπνέει οικειότητα και ζεστασιά προς τον ασθενή και στρώστε χνουδωτές πετσέτες στο κρεβάτι για να του κάνετε ένα χαλαρωτικό μασάζ . Τρίψτε τον μέχρι να λιώσει και να είστε σίγουρη πως ο ασθενής σας θα αναρρώσει πλήρως.




ΛΕΩΝ

Κοίτα το πουλάκι!!



thea_leon

Η διάθεση της επιδειξιμανίας και του θαυμασμού θα μπορούσε να αναδειχτεί με μια στολή ενός χαρακτήρα που έχει λατρευτεί στον παρελθόν έως και σήμερα. Ντυθείτε αρχαία Θέα και αποσπάστε την αφοσίωση από τον ερωτικό σας παρτενέρ. Εννοείται πως για ευνόητους λόγους θα πρέπει να αφαιρέσετε από το σκηνικό τις υπόλοιπες πιστές... Η λάμψη και η μεγαλοπρέπεια σας θα επιβεβαιωθεί από το είδωλο σας στον καθρέφτη και τα απανωτά φλας που θα απαθανατίζουν τις πόζες σας.

Σιγά σιγά και αλλάζοντας στάσεις θα φτάσετε έτσι ώστε να απαλλαχτείτε από την στολή σας και να αποτυπώσετε την εξέχουσα «προσωπικότητα» σας στο φιλμ.

Με κατάλληλο φωτισμό θα μπορούσατε έτσι να δημιουργήσετε το δικό σας φωτογραφικό άλμπουμ των ερωτικών στιγμών σας.

Η φωτογράφηση, έκτος ότι θα σας ερεθίσει, θα είναι κάτι που θα έχετε να θυμάστε και στο μέλλον σας χαρίζοντας όμορφες αναμνήσεις από το ένδοξο παρελθόν σας και θα μπορείτε να το βλέπετε μέχρι τα βαθιά σας γεράματα (όχι όμως και τα εγγόνια σας).




ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Υπηρέτρια! Λεκιάστηκα...



kamariera_parthenos_2


Η αποπλάνηση ενός Παρθένου χρειάζεται υπομονή. Και καθαρό περιβάλλον και τάξη θα πω εγώ. Γι’ αυτό δοκίμασε να του προσφέρεις την καλύτερη ερωτική εξυπηρέτηση. Γίνε η προσωπική του καμαριέρα και θα σε λατρέψει.

Άλλωστε είναι και ένας τρόπος να μετατρέψεις τις βαρετές δουλειές του σπιτιού σε πικάντικο σκηνικό και να μεταφέρεις τις φαντασιώσεις σου στην πραγματικότητα. Ενδείκνυται το πλύσιμο των πιάτων. Δεν ξέρω γιατί πραγματικά, αλλά μια γυναίκα που πλένει τα πιάτα μπροστά σε έναν νεροχύτη αποτελεί ένα θέαμα που γεμίζει με πόθο κάθε άνδρα. Άφησε τον να σε πλησιάσει από πίσω, συνέχισε την δουλειά σου και όλα θα βρουν τον δρόμο τους…

Φυσικά το σενάριο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για όλες τις δουλειές του σπιτιού. Ο Παρθένος σας θα μπορεί να απολαύσει την καθαριότητα και το σεξ ενώ παράλληλα θα έχετε τακτοποιήσει και τις δουλειές σας!

ΖΥΓΟΣ
Σσσς το θέαμα αρχίζει...






playboy_zigos


Είναι γνωστό ότι ο Ζυγός αποτελεί ένα ζώδιο που έχει μια αρκετά ανεπτυγμένη ναρκισσιστική άποψη για τον εαυτό του. Τι καλύτερο λοιπόν από έναν Χίου Χέφνερ με το ροζ κουνελάκι του.

Η γοητευτική και αισθησιακή πλευρά του μπορεί να αναδειχθεί μέσα από ένα στριπτίζ. Για αρχή βάλτε χαλαρωτική μουσική και διαβάστε ερωτική ποίηση ενώ αργότερα δείξε στον εκστασιασμένο Ζυγό τα θέλγητρα μιας σειρήνας του σεξ, γεμάτης με ερωτική αυτοπεποίθηση και με ...πονηρές ιδέες.

Φρόντισε να στέκεται μακριά σου έτσι ώστε να μην σε αγγίζει, αλλά να απολαμβάνει κάθε λεπτομέρεια του κορμιού σου. Καλού- κακού κάνε καμία πρόβα με κατάλληλες χορευτικές κινήσεις. Και είμαι σίγουρη ότι μετά από τέτοια παράσταση δεν θα μπορεί να ξεχάσει τα ροζ αυτάκια σου...

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σαν τον σκλάβο με παιδεύεις...


skorpios_slave_2

Δεν υπάρχει τίποτα πιο επιθυμητό από την δύναμη της εξουσίας και την ασφάλεια όπου αυτή προσφέρει σε έναν Σκορπιό. Ετοιμαστείτε να δείξετε την αφοσίωση σας στον αφέντη μετατρέποντας τον εαυτό σου σε ερωτικό σκλάβο και να του δώσεις την ευχαρίστηση να σε βλέπει να υπακούς πρόθυμα σε κάθε εντολή του.

Αυτό το παιχνίδι είναι μονόπλευρο μιας και ο Σκορπιός είναι αυτός που θα θέτει τους κανόνες. Δηλαδή μπορεί να σου κάνει ερωτήσεις για διάφορα θέματα και για κάθε σωστή απάντηση να σε ανταμείβει με ένα καυτό φιλί ενώ κάθε λάθος θα πρέπει να είναι διαταγή όπως π.χ. να σου κάνει μασάζ για 20 λεπτά (ελπίζω μην κάνετε συμφωνία ποιος θα πλένει τα πιάτα κάθε βραδύ). Σημαντική λεπτομέρεια: Θα πρέπει να υιοθετήσετε το πιο σκληρό και άκαμπτο στυλ σας για να γίνει σαφής η κυριαρχία.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Πάμε Ντόλι!




toxotis_kaimpoissa_2


Το τολμηρό πνεύμα της περιπέτειας ενός Τοξότη θα μπορούσε να βρει την εφαρμογή του στο κουστούμι ενός καουμπόι. Αναζητητής άπειρων περιπετειών και πάντα έτοιμος να πάρει τον νόμο και την τάξη στα χέρια του όπως ο Τζιμ Άνταμς στο φαρ ουέστ ή μάλλον καλύτερα ο Πεπίτο Γκονζάλες... Θα μπορούσατε να ρίξετε ένα λάσο και να πιάσετε το υποψήφιο ερωτικό σας θύμα. Κρατήστε τον καλά κι ανεβείτε πάνω του μετατρέποντας τον σε άλογο κούρσας.

Σημασία εδώ δεν έχει η νίκη στον τερματισμό αλλά το ποσό καλός καβαλάρης είστε. Επιφωνήματα όπως γιούχου γιούχα είναι επιτρεπτά...


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σε όποιον δάσκαλο καθίσεις...



scholl_girl_aigokeros

Η απαιτητικότητα και η αυστηρή πλευρά του Αιγόκερω θα έβρισκε ενδιαφέρον το παιχνίδι γυμνασιάρχη-μαθήτριας. Υπάρχει λοιπόν τρόπος να κάνετε τις αταξίες σας ακόμη και μπροστά στον σκληροτράχηλο Αιγόκερω.

Απαραίτητα αξεσουάρ ο χάρακας και ο πίνακας. Φορέστε την κοντή φουστίτσα και τις άσπρες κάλτσες, φτιάξτε τα μαλλιά σας κοτσιδάκια και πήγαινε κοντά του για να περάσετε όλα τα διαγωνίσματα σαν υπάκουη μαθήτρια. Στην εξέταση κάθε σωστή απάντηση θα επιβραβεύεται ενώ κάθε λάθος απάντηση θα τιμωρείται με ξυλιές!

Φροντίστε εσείς λοιπόν την πορεία σας στα μαθητικά θρανία, αν θα έχετε επιτυχία στα τεστ η όχι.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είναι τάντρα και το κέφι σου θα κάνει!



idroxoos_ginaika

Δύσκολο πράγμα να ικανοποιήσεις το γούστο του ασυνήθιστου και εκκεντρικού Υδροχόου. Υπάρχει όμως μια στολή που θα απογειώσει την σεξουαλική του φαντασία και θα συμβαδίσει με την ανάγκη του να αλλάξει τον κόσμο.

Ένας σουπερ ήρωας όπως ο Superman που έρχεται να σώσει την αγαπημένη του και όταν την σώζει την οδηγεί στα κανάλια του ταντρικού πειρασμού. Το ταντρικό σεξ εκτός των άλλων απαιτεί μια πιο δημοκρατική στάση απέναντι στο σεξ. Και οι δυο σύντροφοι θα πρέπει να κάθονται αντικριστά και τα σώματα να είναι όσο πιο κοντά γίνεται στο σημείο επαφής. Πρόκειται για επαφή έντονη ψυχική που απαιτεί προπάντων συνάντηση πνευμάτων. Σίγουρα ο ήρωας Υδροχόος θα περάσει σε άλλη διάσταση χρόνου και χώρου.

Κρύψτε τον κρυπτονίτη κοντά σας για να μείνει μαζί σας..

ΙΧΘΥΣ
Ο κατάσκοπος που με κουτούπωσε...






james_bond_woman

Κάθε Ιχθύς ονειρεύεται να πάρει τον ρόλο ενός κινηματογραφικού χαρακτήρα ακόμη και στις πιο μύχιες φαντασιώσεις του. Ο Τζέημς Μποντ αποτελεί έναν από αυτούς μιας και συνοδεύεται και από τις ανάλογες γλάστρες κούκλες συμπρωταγωνίστριες του.

Δεν λέω φυσικά να αναπαραστήσετε την σκηνή που η Ούρσουλα Άντρες βγαίνει αναδυομένη με το καυτό μαγιό αλλά μπορείς να υποδυθείς ένα από τα πολλά κορίτσια που πέφτουν στα πόδια του για να του φτιάξουν ένα μαρτίνι. Ξέρεις εσύ από αυτά άλλωστε (το ποτό είναι κι εσένα μια από τις αγαπημένες σου συνήθειες).

Γίνε λοιπόν ένα αβοήθητο κορίτσι που προσπαθεί να αντισταθεί στις χάρες του 007 και προσποιείται ότι τον μισεί ,στήνοντας δολοπλοκίες εις βάρος του αλλά στο τέλος πέφτει στην αγκαλιά του, προσφέροντας τον εαυτό της.

Πως; Βγαίνεις από το μπάνιο με το μπουρνούζι σου φορώντας ένα μικροσκοπικό μαγιό και σίγουρη πως απόψε θα του ρίξεις στάχτη στα ματιά για το που κρύβονται τα διαμάντια. Πριν προλάβεις όμως να αντιδράσεις και να τον φέρεις στα μέτρα σου , σε φιλά και τελικά καταλήγεις χαμένη στα στιβαρά του μπράτσα φωνάζοντας: Νobody does it quite the way you do. Why’d you have to be so good? (The Spy Who Loved Me).

Καλή διασκέδαση και καλό... βόλι!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved