Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 24 έως 26/2

Σελήνη στον Κριό

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 24 έως 26/2

Η μυστηριώδης γυναίκα μετά από ένα λάγνο και αισθησιακό διήμερο, χτυπά με ενθουσιασμό και ανυπομονησία την πόρτα του ζωδίου του Κριού, σήμερα 24/2 στις 4:48 το πρωί.

Με διάθεση για πολλά παιχνιδίσματα και προκλήσεις, αρχής γενομένης της συνόδου με τον Ουρανό στις 10:25 το πρωί, υπόσχεται ένα συναρπαστικό διήμερο.

Η μέρα ξεκινά με ανατρεπτική διάθεση και συνεχίζει έτσι ως το απόγευμα.

Αυτή την ημέρα είναι πολύ πιθανό να θελήσουμε να αλλάξουμε τη ροή της καθημερινότητας, από το να πάμε στη δουλειά από άλλο δρόμο, να ρισκάρουμε να αναβάλλουμε ένα σημαντικό ραντεβού προκειμένου να υποκύψουμε σε μια δελεαστική πρόταση, ακόμα και να κάνουμε μια ασυνήθιστη πράξη, που θα εκπλήξει τους γύρω μας.

Το να γίνουμε απρόβλεπτοι θα είναι σαν την επιθυμία κατάποσης ενός αφροδισιακού, που θα μας γεμίζει χαρά και ενέργεια.

Στις 22:32 το βράδυ η κορύφωση του τετραγώνου με τον Πλούτωνα κυριεύει τα συναισθήματά μας με τόσο πάθος, που η σφοδρότητα των αντιδράσεων μοιάζει με ηφαίστειο, που ξεχύνει τη λάβα του φαντασμαγορικά. Ωστόσο το βράδυ χρειάζεται προσοχή διότι η ενέργεια είναι μάλλον ανεξέλεγκτη, το ίδιο και οι επιθυμίες μας και αν δεν εκτονωθούν σωστά, θα μας φορτίσουν με μεγάλο συναισθηματικό και ψυχολογικό βάρος. Οι καβγάδες θα είναι ομηρικοί και η φθορά πολύ μεγάλη, εάν δεν κοντρολάρουμε τις ανασφάλειες και τα απωθημένα μας.

Στις 25/2 η μέρα θα συνεχίσει να είναι έντονη με μεγάλη δραστηριότητα προς όλους τους τομείς, αλλά έως το απόγευμα θα μας αφήσει ελεύθερους να πράξουμε χωρίς επηρεασμούς και διλλήματα.

Η σύνοδος με την Αφροδίτη στις 21:00 το βράδυ που επηρεάζει από νωρίς το απόγευμα, έρχεται για να μας ξεσηκώσει ευχάριστα. Γινόμαστε οι καλύτεροι διασκεδαστές του εαυτού μας και των άλλων, νιώθοντας την ανάγκη να ξεσκάσουμε, να βγούμε έξω, να διασκεδάσουμε και να τσουγκρίσουμε το ποτήρι μας πνίγοντας τις έγνοιες και τη μιζέρια που επικρατεί. Το βράδυ μπορεί να είναι πολύ όμορφο και ξένοιαστο.

Στις 26/2 στις 14:51 το μεσημέρι η αντίθεση με τον Κρόνο που επηρεάζει από το πρωί, μας σπρώχνει σε απρόθυμες αναθεωρήσεις, ενώ παράλληλα μας υποδεικνύει πως άλλο είναι να χαίρεσαι πηγαία και άλλο να πιέζεις για να δημιουργήσεις χαρά. Για πολλούς η επίδραση αυτή θα φέρει στιγμιαία μελαγχολία και σκοτεινές σκέψεις, που όμως δεν θα κρατήσουν πολύ.

Στις 16:30 η Σελήνη περνάει στον Ταύρο για ένα ονειρικό διήμερο με πολύ συναίσθημα, ευκαιρίες, εύνοια και εσωτερική εναρμόνιση.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved