Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 27 έως 30/1

Σελήνη στον Κριό

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 27 έως 30/1


Η μυστήρια γυναίκα ορμητική και ασυγκράτητη σαν να θέλει να δώσει πνοή σε κάτι που σέρνεται αναισθητικά, βρίσκεται έξω από την πόρτα του ζωδίου του Κριού, σήμερα 27/1 στις 20:28 το βράδυ.

Η σχεδόν παράλληλη είσοδος του Ερμή στον Υδροχόο στις 20:30, κάνει την αλληλεπίδραση πολύ ευχάριστη, εφόσον από το απόγευμα αισθανόμαστε τη διάθεση να ανεβαίνει στα ύψη.
Οι ιδέες έρχονται σαν κεραυνοί, ενώ η διάθεση να τις πραγματοποιήσουμε μας βάζει σε μια δραστηριότητα που πρώτα απ’ όλα εκτονώνει την πίεση και το άγχος που αισθανόμαστε.
Οι προτάσεις στους άλλους διαδέχονται η μία την άλλη, αλλά μας είναι αδιάφορο αν θα μας ακολουθήσουν. Εκείνο που προέχει είναι να βάλουμε σε εφαρμογή τις ευφάνταστες και εντελώς πρωτότυπες ιδέες μας.

Στις 23:40 η σύνοδος με τον Ουρανό που επηρεάζει παράλληλα με το εξάγωνο του Ερμή, εγγυάται ένα βράδυ εκρηκτικό, ενθουσιώδες, παρορμητικό, αυθόρμητο, ανεπιτήδευτο, το οποίο αντιτίθεται σε κάθε μίζερη σκέψη προωθώντας κάθε τι εκκεντρικό και φιλελεύθερο.

Στις 28/1 στις 12:00 το μεσημέρι το εξάγωνο με τον Ήλιο, συνεχίζει να διατηρεί από το πρωί την ενέργεια και τη ζωντάνια μας σε απογειωτικά επίπεδα, δημιουργώντας ένα όμορφο περιβάλλον, μέσα στο οποίο κινούμαστε σαν ενθουσιώδεις μαθητές σε εκδρομή.
Στις 12:48 η επιρροή του τετραγώνου με τον Πλούτωνα που επηρεάζει και αυτή από το πρωί, μας επισημαίνει πως πρέπει να προσέχουμε τις αντιδράσεις μας γιατί δεν είναι καθόλου δύσκολο ο θυμός και η βία να αντικαταστήσουν τον ενθουσιασμό μας.
Χρειάζεται αυτοέλεγχος σε ότι κάνουμε, χωρίς παράλληλα να καταπιέσουμε τη χαρά που αισθανόμαστε. Αν δηλαδή κάποιος ή κάτι μας εκνευρίσει στο παιχνίδι μας, δεν είναι ανάγκη να του σπάσουμε τα μούτρα, ακόμα και αν η όψη στερείται εντελώς διπλωματίας και υπομονής. Αν αποφασίζουμε για κάτι σημαντικό χρειάζεται ψυχραιμία με τους γύρω μας, καθώς και σε κάθε εμπλοκή μας με άλλους.

Στις 29/1 η υπερενεργητική Kριαρίσια Σελήνη δεν συναντά άλλους πλανήτες στην ξέφρενη πορεία της και έτσι δεν έχει με ποιον να ανταλλάξει την περίσσια ενέργειά της.

Είναι ευκαιρία αυτήν την ημέρα να σταθούμε λίγο ακίνητοι και να χαλαρώσουμε σκεφτόμενοι πως η δράση έχει πολλές μορφές, δεν μοιάζει πάντα με πόλεμο και πως κάθε δράση φέρνει και αντίδραση, στην οποία ξοδευόμαστε σωματικά και ψυχολογικά.
Η χειρωνακτική εργασία, η μουσική και η άσκηση είναι ευεργετικά καθ’ όλη τη διάρκεια αυτής της ημέρας.

Στις 30/1 στις 7:20 το πρωί η αντίθεση με τον Κρόνο ανοίγει την ημέρα μας με ενοχές, τύψεις, αναδρομές και μελαγχολία, διότι αισθανόμαστε πως όλοι μας επιπλήττουν για εκείνο που εμείς θεωρούμε αυτονόητο και ψυχαγωγικό.

Στις 8:09 το πρωί κορυφώνεται και η όψη του εξαγώνου με τον Ποσειδώνα και βρίσκουμε πάλι τρόπο να αλλάξουμε διάθεση αυτή τη φορά φαντασιώνοντας, αρκεί να βρισκόμαστε σε εγρήγορση με οποιονδήποτε τρόπο.
Το φρένο σε όλη αυτή την αναστάτωση, θα μπει στις 8:29 το πρωί, που η Σελήνη περνάει στον Ταύρο, υποδεικνύοντας πρακτικούς και συμφέροντες τρόπους για εμπεδώσουμε πως δεν χρειάζεται κόπος, αλλά τρόπος.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved