Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως: Από εκεί θα καταλάβεις ότι είναι καλός στο κρεβάτι!

Διάβασε τι σε... περιμένει

Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως: Από εκεί θα καταλάβεις ότι είναι καλός στο κρεβάτι!

Εάν θέλεις να κάνεις μια σχέση ή ενδιαφέρεσαι μόνο για το σεξ και θέλεις να περάσεις όσο καλύτερα γίνεται, υπάρχουν σημάδια που υποδηλώνουν ότι κάποιος είναι καλός εραστής. Αν έχεις βάλει στο μάτι έναν εκπρόσωπο των ζωδίων της Γης, δηλαδή, Ταύρο, Παρθένο ή Αιγόκερω, διάβασε παρακάτω τι σε περιμένει! Μια υποσημείωση όμως χρειάζεται: Τα στοιχεία που σου περιγράφουμε πολύ πιθανό να τα βγάζει έχοντας τον Άρη στα παραπάνω ζώδια!

*Μάθε κι εσύ σε ποιο ζώδιο βρίσκεται ο Άρης του συντρόφου σου, εδώ.

ΤΑΥΡΟΣ

Μπορεί να μην ο πιο ευφάνταστος εραστής, αλλά θα κάνει «καλή δουλειά». Το θέμα είναι ότι προτιμά να κάνει ακριβώς τα ίδια πράγματα κάθε φορά. Πέντε λεπτά θα τα αφιερώσει στα φιλιά, πέντε λεπτά στο... μπούστο σου, πέντε λεπτά στο... Πήρες μια ιδέα. Έχει μεγάλη αντοχή και αρκετό ηδονισμό, αλλά αν θέλεις να κρατήσεις τη φλόγα ζωντανή, θα πρέπει να πάρεις εσύ την κατάσταση στα χέρια σου και να φέρεις νέες εμπειρίες στο κρεβάτι. Έτσι, σκέψου πριν αποφασίσεις: μπορεί να αρχικά να είναι διασκεδαστικό να τον πασαλείψεις με μελί, σαντιγί ή σοκολάτα (ξέρεις πού) και να του αρέσει, αλλά θα καταντήσει κι αυτό ρουτίνα (άσε που θα σου καταστρέψει και τη δίαιτα, για όσο είστε μαζί!).

Είναι η ιδανική σχέση για εσένα; Έχει μέλλον ή μόνο παρόν; Η Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης έχει τις απαντήσεις που χρειάζεσαι! ♡

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτός ο άνδρας είναι μια κατηγορία μόνος του. Έχει εμμονή στη λεπτομέρεια, θέλει να είναι ο καλύτερος σε ό, τι καταπιάνεται και με απλά λόγια, σεξουαλικά μιλώντας, θα κάνει ό, τι θέλεις, για όσο θέλεις, όποτε θέλεις. Πραγματικά δεν είναι ο τύπος που ψάχνεται για σεξ. Όταν η ευκαιρία χτυπήσει την πόρτα του, όμως, είναι περισσότερο από πρόθυμος να ξεθάψει τον kinky εαυτό του, μόλις του δοθεί η ευκαιρία. Να είσαι ευέλικτη. Αυτός είναι ο άνθρωπος είτε που θα σου δώσει το σεξ που επιθυμείς είτε θα σε τρομάξει και θα τρέχεις. Α! Και αν απιθυμείς κάτι να είσαι συγκεκριμένη. Μπορεί, στην καθημερινή ζωή, να σου φαίνεται να είναι αρκετά ήσυχος, λιτός έως και βαρετός, αλλά, θα ανακαλύψεις πόσο εκπληκτικό πλάσμα είναι στο σεξουαλικό κομμάτι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Άλλος έχει το όνομα (βλέπε Ταύρος), άλλος τη χάρη! Ο τύπος μπορεί να το κάνει για ώρες, εν μέρει επειδή δεν σκέφτεται πραγματικά το σεξ, αλλά πώς να σε "δέσει" και να σε εξουσιάσει. Συνήθως ελκύεται είτα από νεότερες είτε από μεγαλύτερες γυναίκες, καθώς επίσης και από κάθε γυναίκα υψηλού κύρους. Στάνταρ υπάρχει μια αξιοσημείωτη διαφορά ηλικίας στις σχέσεις του. Είναι ένας άντρας που θέλει να σε διδάξει κάτι ή να μάθει κάτι από εσένα. Επιπλέον, στα συν του είναι ότι αν θέλεις μισή μέρα για να φτάσεις στην κορύφωση, θα την έχεις και πάντα θα φροντίσει για την ασφάλεια σας. Σίγουρα έχει καλύτερες επιδόσεις, από τη δεύτερη φορά και μετά! Όσο αποκτά εξοικίωση, τόσο θα ξεδιπλώνονται τα ταλέντα του.

Διάβασε επίσης:

Είσαι Ταύρος, Παρθένος ή Αιγόκερως; Έτσι θα απογειώσεις τη σεξουαλική σου ζωή!

Τα πιο παθητικά ζώδια στο κρεβάτι

Τι είδους σεξουαλικά όνειρα βλέπεις ανάλογα με το ζώδιό σου

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved