Τα 4 ζώδια με το πιο… «βρώμικο μυαλό»

Το μυαλό τους όλο στο σεξ πάει…

Τα 4 ζώδια με το πιο… «βρώμικο μυαλό»

Μη σου πούμε ότι δεν φεύγει ποτέ από εκεί. Είναι τα ζώδια εκείνα που ακόμα και αν δεν στο δείξουν με το πρώτο «χαίρω πολύ», το μόνο σίγουρο είναι ότι το μυαλό τους περιστρέφεται συνέχεια γύρω από το σεξουαλικό κομμάτι, κάνει πονηρά σενάρια, φαντάζεται διάφορα και δημιουργεί αρκετές πικάντικες ή και kinky εικόνες. Πάμε λοιπόν να δούμε τα 4 ζώδια με το πιο «βρώμικο» μυαλό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πρώτος στην σχετική μας λίστα ο Σκορπιός και όχι άδικα. Το είχες μαντέψει σίγουρα κι εσύ με το που διάβασες τον τίτλο. Ο Σκορπιός λοιπόν είναι ο βασιλιάς των... dirty καταστάσεων γενικά. Είπαμε, το όνομα δεν του έχει «βγει» τυχαία. Το σεξ είναι απαραίτητο για εκείνον για να είναι και να νιώθει υγιής, σωματικά και ψυχικά. Γιατί δεν το έχει ανάγκη μόνο ως πράξη… Ο Σκορπιός πρέπει να ερεθίζεται πνευματικά και στο μυαλό του δημιουργεί τις πιο παθιασμένες καταστάσεις και στιγμές. Είναι «αχόρταγος» στο κομμάτι αυτό και πρέπει να έχει δίπλα του μια γυναίκα που να… αντέχει!

❤️Η δική σου σχέση θα αντέξει στον χρόνο; Μάθε την απάντηση στην Προσωπική Ανάλυση Σχέσης❤️

ΛΕΩΝ

Τα Λιοντάρια είναι γεννημένα... μεγάλοι εραστές. Φυσικά το να είσαι ο καλύτερος δεν είναι κάτι απλό ή εύκολο. Πρέπει να έχεις και τα κατάλληλα προσόντα και να είσαι αρκετά «βρώμικος» και τολμηρός… Τα Λιοντάρια είναι masters στο να «ανάβουν» τα αίματα γενικά τόσο στο κρεβάτι, όσο και… εκτός. Θέλουν να έχουν το πάνω χέρι, είναι γενναιόδωρα και τους αρέσει να ακούν κομπλιμέντα. Τότε είναι λοιπόν που βγαίνει και η πιο… dirty πλευρά τους και όσο πιο πολλά και πιο… kinky τους λες, τόσο πιο πολύ ερεθίζονται.

ΚΡΙΟΣ

Για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, το μυαλό ενός Κριού είναι μόνιμα στο σεξ. Για εκείνον είναι πηγή ζωής και ανάσα, καθώς νιώθει κυνηγός, κατακτητής και… αρχηγός. Ο Άρης άλλωστε είναι ο κυβερνήτης αυτού του ζωδίου και δεν θα μπορούσε να μην το προικίσει με την άφθονη σεξουαλικότητα και τον ερωτισμό του. Οι Κριοί έχουν «βρώμικο» μυαλό, το σεξ είναι μόνιμα στην σκέψη τους και μάλιστα είναι τόσο… υπέρ των dirty καταστάσεων που δύσκολα βρίσκουν κάποιο ταίρι για να ανταποκριθεί στις extreme απαιτήσεις τους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Εδώ μιλάμε για το… «σιγανό ποταμάκι» της υπόθεσης. Δεν του το έχεις αλλά πίστεψέ μας ο Καρκίνος έχει ένα από τα πιο «βρώμικα» μυαλά και στο κρεβάτι θα δεις έναν άλλο άνθρωπο. Μεταμορφώνεται από γλυκούλη και ρομαντικό σε… kinky boy και σε αφήνει με το στόμα ανοιχτό. Μπορεί να σε κοιτά με ύφος σοβαρό και μέσα στο μυαλό του να σας κάνει ήδη εικόνα πώς θα ήσασταν μαζί στο κρεβάτι και τι θα μπορούσατε να κάνετε. Ναι! Μπορεί να σε δει απλά και να σε «γδύσει» με τα μάτια του κι εσύ να νομίζεις πως έχεις απέναντί σου έναν ρομαντικό τύπο.

Διάβασε επίσης:

Αυτά τα 4 ζώδια δεν θα έκαναν ποτέ ξανά σεξ με πρώην τους!

Τα 3 ζώδια με τα οποία ο Λέων θα κάνει σεξ και θα «αναστενάξουν οι σουμιέδες»!

Τα 3 αισθησιακά ζώδια που λατρεύουν το sexting!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved