Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 4 έως 6/12

Σελήνη στον Κριό

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 4 έως 6/12

Η μυστήρια γυναίκα ξεκινάει με διάθεση ορειβάτη στο βουνό, βρισκόμενη έξω από την πόρτα του ζωδίου του Κριού, σήμερα 4/12 στις 3:53 το πρωί.

Με τη σύνοδο του Ουρανού στις 5:11 το πρωί, η μέρα ως το απόγευμα θα μοιάζει με δύσκολη αναρρίχηση, στην οποία τα χέρια ματώνουν αλλά το πείσμα δεν στεγνώνει.

Το σημαντικό είναι να βρούμε κάτι να διοχετεύσουμε την άφθονη ενεργητικότητά μας και μάλιστα όχι οτιδήποτε, αλλά κάτι πρωτότυπο και καθόλου συνηθισμένο, γιατί μόνο έτσι θα καταφέρουμε να μην ξεσπάσουμε για τον καταπιεσμένο ενθουσιασμό μας.

Ζωηροί και δραστήριοι λοιπόν, έως τις 16:40 το απόγευμα που το τετράγωνο με τον Πλούτωνα θα μας βασανίσει ως το βράδυ με διάφορες συγκρούσεις μεταφορικές και πραγματικές. Τα συναισθήματά μας είναι σχεδόν ανεξέλεγκτα επιθυμώντας να τα εκφράσουμε με κάθε τρόπο, ενώ η παρορμητικότητα που μας διακρίνει αυξάνει την απροσεξία μας. Το διάστημα αυτό χρειάζεται φρένο ή οποιεσδήποτε χαλαρωτικές λύσεις, που θα βοηθήσουν στο να μην εμπλακούμε σε δυσάρεστες συζητήσεις ή καταστάσεις.

Στις 5/12 λίγο μετά τα μεσάνυχτα στις 00:56, κορυφώνεται το τετράγωνο με την Αφροδίτη, γεγονός που θεριεύει τη διάθεσή μας το προηγούμενο βράδυ. Η λύση για πολλούς θα είναι ένα ξέφρενο ξεφάντωμα σε μία έξοδο, στην οποία οι απαιτήσεις μας και η έξαλλη συμπεριφορά μας θα φέρει σε δύσκολη θέση τους άλλους και εμάς σε ακόμα δυσκολότερη.

Το τρίγωνο με τον Ερμή στις 2:00 το πρωί θα βοηθήσει πολύ όσους δεν έχουν καταφέρει να λυτρωθούν από την ανικανοποίητη διάθεση, εναρμονίζοντας τις επιθυμίες και γλυκαίνοντας τη συμπεριφορά.

Στις 5:21 το πρωί το τρίγωνο με τον Ήλιο δίνει μια ανάσα στο λαχάνιασμα, αλλά η αντίθεση με τον Κρόνο στις 8:56 το πρωί, δηλώνει αδυσώπητα την αυστηρή παρουσία της.

Ως το μεσημέρι θα μοιάζουμε με πληγωμένα παιδιά που τα μάλωσαν έντονα οι γονείς τους, ενώ η αυτοπεποίθηση μας έχει δώσει τη θέση της στη μελαγχολία.

Το σίγουρο είναι πως έτσι ή αλλιώς εξακολουθούμε να πιέζουμε πρόσωπα και καταστάσεις, δημιουργώντας πλέον ένα αφόρητο κλίμα.

Στις 13:12 το μεσημέρι το εξάγωνο με τον Ποσειδώνα, έρχεται σαν ανακουφιστικός υποβολέας να μας χαρίσει τα κατάλληλα λόγια, που θα συμμαζέψουν την αμηχανία. Η φαντασία που καλπάζει, μας οδηγεί σε κατευναστικές λύσεις, είτε μέσα από έντονες ερωτικές συνευρέσεις, είτε μέσα από καλλιτεχνικές ενασχολήσεις.

Στις 16:35 η Σελήνη μπαίνει στον Ταύρο, σταματώντας μας από την επίπονη αναρρίχηση και προσγειώνοντάς μας σε μια όμορφη και πρακτική καθημερινότητα.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved