Τα 3 ζώδια με τα οποία ο Ταύρος θα κάνει σεξ και θα «αναστενάξουν οι σουμιέδες»!

Το τι έχει να γίνει στο κρεβάτι, δεν μπορεί να περιγραφεί εύκολα με λόγια...

Τα 3 ζώδια με τα οποία ο Ταύρος θα κάνει σεξ και θα «αναστενάξουν οι σουμιέδες»!

Όπως συμβαίνει πάντα, έτσι και ο Ταύρος δεν ταιριάζει ερωτικά με όλες τις γυναίκες του ζωδιακού... Μόνο με τρεις συγκεκριμένες θα μπορούσε να απολαύσει πραγματικά το sex και να είναι για εκείνον μια εμπειρία που θα τη θυμάται για πάντα. Εάν συνευρεθεί με ένα από τα παρακάτω ζώδια, πραγματικά θα.. αναστενάξουν οι σουμιέδες».

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ένας Ταύρος μπορεί να… χειριστεί στο κρεβάτι μια γυναίκα Σκορπιό. Είναι και τα δύο ζώδια που έχουν πάθος και η αλήθεια είναι ότι το σεξ το.. κατέχουν. Η Σκορπίνα θα βρει στον Ταύρο τον αισθησιασμό και την... αντοχή και αντίστοιχα εκείνος θα βρει το απόλυτο πάθος και την ηδονή. Είναι ένα ζευγάρι που στο κρεβάτι μπορεί να περάσει πάρα πολύ καλά!

❤️Η δική σου σχέση θα αντέξει στον χρόνο; Μάθε την απάντηση στην Προσωπική Ανάλυση Σχέσης❤️

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την Καρκίνα ο Ταύρος έχει πάρα πολλά κοινά στοιχεία. Τόσο στο σεξουαλικό κομμάτι, όσο και γενικότερα. Στο κρεβάτι ειδικά, μπορεί ο ένας να προσφέρει στον άλλο ρομαντικό, συναίσθημα, τρυφερότητα, πολλές αγκαλιές, αγάπη, προσοχή και πολλά άλλα. Δεν θα κάνει ο Ταύρος το πολύ «καυτό» και άγριο σεξ, όπως θα έκανε με την Σκορπίνα, αλλά θα πάρει μια άλλου είδους απόλαυση, εξίσου ικανοποιητική που θα τον κάνει να θέλει κι άλλο.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Ψαρίνα γενικά μπορεί να είναι στην ζωή της ένας άνθρωπος χαμηλών τόνων, αλλά στο κρεβάτι μεταμορφώνεται. Με τον Ταύρο θα βγάλει την kinky και sexy πλευρά της. Θα του κάνει κόλπα που ο άντρας αυτός δεν έχει ξαναδεί από άλλο ζώδιο. Ο γυναίκα Ιχθύς έχει μέσα της τον ρομαντικό, το συναίσθημα και την τρυφερότητα, οπότε στο σεξ μπορεί να του τα δώσει όλα!

Διάβασε επίσης:

Τα 4 ζώδια που δεν αντέχουν την αποχή από το σεξ!

Τα 3 ζώδια που επιβάλλονται σεξουαλικά από την πρώτη στιγμή!

Τα 3 ζωδιακά ζευγάρια που κάνουν το πιο καυτό τηλεφωνικό σεξ!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved