Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 6 έως 9/11

Σελήνη στον Κριό
Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 6 έως 9/11



Η μυστήρια γυναίκα με πληθωρική διάθεση και τάση να εντυπωσιάσει, μέσα από τον άκρατο ενθουσιασμό της, βρίσκεται έξω από την πόρτα του ζωδίου του Κριού, σήμερα 6/11 στις 21:03 το βράδυ.

Συνοδευόμενη από τη σύνοδο με τον Ουρανό που κορυφώνεται στις 23:14, μας δημιουργεί την ανάγκη εκτόνωσης μέσα από πρωτότυπες δραστηριότητες, εφόσον η όψη αυτή αποστρέφεται τη ρουτίνα, τη συνήθεια και τη μιζέρια.

Το βράδυ μας μπορεί να γίνει ξεχωριστό, κάνοντας κάτι διαφορετικό ή αντιμετωπίζοντας τις καταστάσεις και τους άλλους με διαφορετικό τρόπο. Αν δεν βρούμε κάτι για να εκτονώσουμε τις επιθυμίες μας, η επιθετικότητα της όψης θα είναι έντονη.

Στις 7/11 πλέον στις 8:15 το πρωί, η μέρα ξεκινά με το τετράγωνο με τον Πλούτωνα, αλλά δεν μας αφήνει εκτεθειμένους, ώστε να υποκύψουμε στις συναισθηματικές δολιοφθορές του.

Ο παρορμητισμός μας θα είναι αχαλίνωτος κι αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να μοιάζουμε με χρυσόμυγες που περιτριγυρίζουν τους άλλους. Όσο χαριτωμένο και αν είναι το έντομο αυτό, κάποια στιγμή κουράζει τα αυτιά.

Η πιθανή απογοήτευση που θα αισθανθούμε, θα ξεχαστεί γρήγορα, αφού στις 9:16 κορυφώνεται το τρίγωνο με τον Ερμή, ενώ 10’ αργότερα, στις 9:26 κορυφώνεται το τρίγωνο με την Αφροδίτη.

Το πείσμα μας να κάνουμε αυτό που θέλουμε χαρακτηρίζει την ημέρα, ενώ παράλληλα οι κινήσεις μας εκπέμπουν αισιοδοξία και μια γλυκιά παρότρυνση να φάμε το μέλι από την κυψέλη, ρισκάροντας τα τσιμπήματα των μελισσών.

Ως το βράδυ, θα είμαστε σε διαρκή κίνηση στο χώρο εργασίας μας, θα εκπέμπουμε χαρά και στο γραφείο μας θα βρίσκουν παρηγοριά οι δυσκολίες.

Οι σχέσεις μας με τους αγαπημένους μας αναζωπυρώνονται, δείχνοντας την αγάπη μας με εκπλήξεις και αναπάντεχες πράξεις.

Η δημιουργικότητά μας και η προθυμία μας μοιάζουν ανεξάντλητες, μεταβάλλοντας την ημέρα σε δημιουργικό και ανθρωπιστικό εργαστήρι.

Στις 8/11 η Σελήνη συναντά απέναντί της τον Κρόνο στις 20:09 το βράδυ.

Ως εκείνη την ώρα, απολαμβάνουμε την ψυχολογική μας περιήγηση σε πολύχρωμα μονοπάτια, από το απόγευμα όμως θα αναγκαστούμε να συμμαζευτούμε, κάνοντας τον έναν απολογισμό, ζητώντας επιβεβαίωση από τις καταστάσεις και τους άλλους κάτι σαν ψήφο εμπιστοσύνης.

Στις 9/11 στις 5:56 το πρωί, η επιρροή του εξαγώνου με τον Ποσειδώνα, ανοίγει την ημέρα με μια πύρινη αίσθηση και διαίσθηση, που μας εξοπλίζει με θάρρος και έντονες ερωτικές επιθυμίες.

Το τρίγωνο με τον Άρη που ακολουθεί στις 7:46 το πρωί, μας κάνει να προχωράμε ακάθεκτοι, γεμάτοι αισιοδοξία και τόλμη. Δεν υπάρχει τίποτα που να μην μπορούμε να καταφέρουμε, ενώ το επίπεδο ενέργειάς μας βρίσκεται σε θαυμαστά επίπεδα.

Στις 9:46 η Σελήνη μπαίνει στον Ταύρο, ανακόπτοντας μια ξέφρενη αλλά συναρπαστική πορεία, από εκείνες, που ακόμα και η πίκρα περιέχει μια γλυκιά ανταμοιβή.


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved