Τα ζώδια που με Ανάδρομο Ερμή θα πουν «ναι» στο σεξ με πρώην

Είναι γνωστό ότι φέρνει... επιστροφές από το παρελθόν

Τα ζώδια που με Ανάδρομο Ερμή θα πουν «ναι» στο σεξ με πρώην

Όταν έχουμε ανάδρομο Ερμή ένα από τα πολλά που μας συμβαίνουν είναι να ξαναγυρνάει το μυαλό μας στα παλιά και ιδιαίτερα σε έντονες σεξουαλικές στιγμές και πρώην εραστές. Κι εφ' όσον οι επιστροφές είναι το στοιχείο του ένα πισωγύρισμα είναι πολύ πιθανό. Αυτές, βέβαια, μπορεί να είναι και... καταστροφές, όπως λέει και το γνωστό άσμα αλλά... θα φανεί στο τέλος. Πάντως, κάποια ζώδια είναι επιρρεπή και θα πουν πιο εύκολα το «ναι» στο να γυρίσουν πίσω και να κάνουν σεξ με πρώην τους.

ΚΡΙΟΣ

Για τους Κριούς υπάρχει το «τώρα». Το «τότε» σαν έννοια και μόνο τους αφήνει παγερά αδιάφορους. Ζουν για τη στιγμή, οπότε δεν κάθονται να ασχοληθούν με παλιές αγάπες και να σκέφτονται πώς ήταν ή δεν ήταν με τον τάδε ή την τάδε. Κακίες ωστόσο δεν κρατούν κι αν τους προέκυπτε μια ερωτική συνεύρεση με πρώην που είναι δοκιμασμένος/η και καλός/η στο σεξ, δε θα 'λεγαν όχι. Αλλά να το επιδιώξουν οι ίδιοι, ούτε καν...

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τους Διδύμους όλα είναι ρευστά και έτσι τίποτα δεν αποκλείεται στο μέλλον. Μπορεί να φύγουν, να κάνουν τη γύρα τους και να επανέλθουν με την ίδια ζέση που είχαν και πριν. Το σεξ είναι το μόνο εύκολο είτε με νυν, είτε με πρώην, οπότε γιατί όχι; Στο κάτω-κάτω δεν είναι και γάμος, ούτε θεωρούν με το να ξαναγυρίσουν για μια νύχτα σε ένα/μια πρώην τους θα σημαίνει και επανασύνδεση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι Καρκίνοι έχουν θέμα με το παρελθόν. Είτε γιατί δεν ξεπερνούν εύκολα τον/ην πρώην και θυμούνται συνεχώς κοινές στιγμές τους είτε γιατί έχουν το παράδοξο να ερωτεύονται πιο πολύ τον άνθρωπο που ήταν μαζί τους, μόλις χωρίσουν. Για τους πρώην είναι πιο εύκολοι στο να ξαναδοκιμάσουν την τύχη τους. Οι Καρκίνοι, πάλι, ευχαρίστως θα το ξαναπήγαιναν από την αρχή, αφού ακόμα και το σεξ μαζί τους είναι οικείο, οπότε καλό.

ΖΥΓΟΣ

Το παλαντζάρισμα μεταξύ του «πριν» και του «μετά» είναι πολύ έντονο για ένα Ζυγό, ιδιαίτερα αν είναι μόνος του που δεν το μπορεί καθόλου. Οπότε, πισωγυρίζει με το μυαλό του σε παρελθοντικές σχέσεις και ερωτικές περιπτύξεις για να καλύψει το κενό του κι αυτό μπορεί να τον ωθήσει να ξαναέρθει σε επαφή με ένα πρώην, έστω και για λίγο. Σε αίτημα επανασύνδεσης, από την άλλη, το «ναι» ως απάντηση είναι πολύ πιθανό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Στον Τοξότη δεν υπάρχει κακία. Ούτε μπορεί να κρατήσει, ούτε του κρατούν. Έχει αυτή την παιδικότητα αλλά και την ειλικρίνεια που τον κάνει να περνούν στο απυρόβλητο. Με τη λογική αυτή, εύκολα ενδέχεται να ξαναγυρίσει, μετά από καιρό όμως και να ξαναδιεκδικήσει τον/ην πρώην του, σαν να μην πέρασε μια μέρα. Αν δεν έχεις τίποτα αξιόλογο ή είσαι μόνος/η και είναι καλός στο κρεβάτι, κράτησέ τον. Εσύ, πάλι, για να τον βρεις πρέπει να ψάξεις όλη τη χώρα, αφού κάπου θα βολοδέρνει...

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα κριτήρια, εξ αρχής, είναι εγκεφαλικά και έτσι τίποτα δεν είναι απίθανο με έναν Υδροχόο. Εφ' όσον υπάρχει η δυνατότητα να κάνει ερωτική σχέση με ένα φίλο ή έναν πρώην να κρατήσει στη ζωή του σαν φίλο, γιατί να έχει τέτοιο κόλλημα; Αν του κάνει νοητικά και δεν βρίσκει κάτι ανάλογο, είναι πιθανό να επιδιώξει μια επαναπροσέγγιση. Άλλωστε με το παρελθόν έχει κάκιστη σχέση, το ίδιο και με τα όρια. Το ίδιο θα αντιμετωπίσει και τον πρώην, αλλά είπαμε, αν δεν έχει βρει άλλο ταίρι να ταιριάξει.

ΙΧΘΥΕΣ

Εδώ τα πράγματα δεν είναι ρευστά, είναι θολά. Μπορεί να έχει μια σχέση χρόνια, να μην περνάει καλά, να τον χωρίζουν και μετά να θέλει να ξαναγυρίσει ή να φεύγει και μετά να το μετανιώνει. Ένα είναι σίγουρο: πάντα φταίει ο άλλος. Με αυτό το σκεπτικό, δύσκολα κάποιος/α «κακός/α» πρώην ξαναγυρίζει. Αυτός, πάλι, πιστεύει ότι η αγάπη όλα τα νικά και δεν υπάρχει ούτε εγωισμός, ούτε υπερηφάνεια, ούτε αξιοπρέπεια, αν θέλεις να ξανακερδίσεις κάποιον/α, οπότε το κάνει το πισωγύρισμα άνετα.

Διάβασε επίσης:

Από τον πιο ξενέρωτο στον πιο σέξι άντρα. Δες σε ποια θέση βρίσκεται το ζώδιό του!

Οι 5 χειρότεροι συνδυασμοί ζωδίων για σεξ

Μάθε τι δεν πρέπει να κάνεις ποτέ στο κρεβάτι, ανάλογα με το ζώδιό του

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved