Το ζώδιό σου αποκαλύπτει κάθε πότε κάνεις σεξ

Σε δίνει στεγνά λέμε!

Το ζώδιό σου αποκαλύπτει κάθε πότε κάνεις σεξ

Υπάρχουν άνθρωποι που θα ήθελαν να κάνουν σεξ όλη την ώρα κι άλλοι που δεν καίγονται και τόσο και το βάζουν σε δεύτερη ή και τρίτη προτεραιότητα. Η σεξουαλική επιθυμία διαφέρει από άτομο σε άτομο. Μερικοί παράγοντες που την επηρεάζουν είναι: το άγχος, η διάθεση, η φυσική κατάσταση, η ποιότητα ύπνου και οι ορμόνες. Πολύ σημαντικό ρόλο παίζουν και ο βαθμός ικανοποίησης, η διάρκεια της σχέσης, τα συναισθήματα και η χημεία του ζευγαριού.

Το σεξ είναι από τους βασικούς πυλώνες μίας σχέσης κι όταν ξέρεις... κάθε πότε θέλει σεξ ο/η σύντροφός σου, ξέρεις και αν μοιράζεστε τον ίδιο πόθο και συνεπώς αν θα πιάσετε το 10άρι και σε αυτόν τον τομέα.

Ας δούμε παρακάτω κάθε πότε κάνουν σεξ τα 12 ζώδια:

ΚΡΙΟΣ: Μέρα παρά μέρα

Σαν ζώδιο της φωτιάς, ο Κριός ξέρει πάντα τι θέλει και η επιθυμία του για σεξ είναι σχεδόν πάντα μεγάλη. Δίνεται μόνο σε σχέσεις οι οποίες έχουν μπόλικο συναίσθημα και τον κάνουν να νιώθει σημαντικός, χωρίς αυτό βέβαια να σημαίνει ότι αν νιώσει έντονη έλξη για κάποιο πρόσωπο δε θα το επιδιώξει.

ΤΑΥΡΟΣ: Όλο το Σαββατοκύριακο

Ο Ταύρος γνωρίζει πολύ καλά ότι του αξίζουν τα καλύτερα και μόνο, οπότε το ίδιο ισχύει και στην ερωτική του ζωή. Του είναι σχετικά εύκολο να κάνει υπομονή όλη την εβδομάδα, αρκεί να είναι βέβαιος ότι το σαββατοκύριακο θα το γλεντήσει με τον/ην σύντροφό του...

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μέρικες φορές μέσα στο μήνα ή και όλο το μήνα, συνεχόμενα!

Καταβάλλονται ακόμα προσπάθειες ώστε να κατανοηθεί πλήρως το πώς λειτουργεί το μυαλό ενός Δίδυμου. Συνήθως, δίνει όλη την προσοχή του στην επίτευξη συγκεκριμένων στόχων και μέχρι να τους πετύχει δεν σκέφτεται τίποτε άλλο, ούτε καν το σεξ. Μετά την επίτευξη τους όμως, ρίχνει την ενέργειά του στο... κρεβάτι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κάθε βράδυ

Είναι από τα πιο ρομαντικά και σεξουαλικά ζώδια του κύκλου. Με την αυστηρή προϋπόθεση ότι δίπλα του είναι ο κατάλληλος άνθρωπος, ο Καρκίνος θέλει σεξ κάθε βράδυ και μάλιστα παραπάνω από… 1 φορά.

ΛΕΩΝ: 1 φορά την εβδομάδα

Ο βασιλιάς των ζωδίων είναι πολύ δυναμικός και έχει πολλές ευθύνες. Θεωρεί ότι υπάρχουν σημαντικότερα πράγματα από το σεξ και μέχρι να λυθούν όλα τα σοβαρά ζητήματα, δεν το σκέφτεται καν. Μόνο όταν βεβαιωθεί 100% ότι αυτό δεν μπαίνει καθόλου εμπόδιο στις φιλοδοξίες ή καθυστερεί τα πλάνα του θα επιδοθεί με όλο του το είναι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: 3 φορές την εβδομάδα

Είναι γνωστό ότι ο Παρθένος θέλει να τα έχει όλα στη ζωή του προγραμματισμένα και σχεδιασμένα στην εντέλεια. Μέσα στο εβδομαδιαίο πρόγραμμά του υπάρχουν πάντα 3 (ή 2 αν είναι γεμάτη η ατζέντα) ημέρες για σεξ, στις οποίες όμως, δίνει πάντα τον καλύτερό του εαυτό.

ΖΥΓΟΣ: 4 φορές την εβδομάδα

Στα πιο αισθησιακά ζώδια ανήκει και ο Ζυγός. Καταφέρνει και μαγνητίζει συνέχεια όλα τα βλέμματα πάνω του και μόλις βρει ένα ταίρι με την ανάλογη ερωτική αύρα, το κάνουν δικό τους και του δίνονται ολότελα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κάθε μέρα

Έχει γίνει πλέον κλισέ, αλλά είναι η πραγματικότητα. Ο Σκορπιός είναι και με το νόμο το πιο ερωτικό ζώδιο. Σκέφτεται το σεξ 25 ώρες την ημέρα! Η δουλειά, ο ύπνος και οι υπόλοιπες κοινωνικές συναναστροφές, είναι στην ουσία το αναγκαίο (κακό) διάλειμμα που κάνει από το σεξ.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Πολύ συχνά ή σπάνια

Ο Τοξότης είναι το «ελεύθερο πνεύμα» του ζωδιακού. Ταξιδεύει στον δικό του κόσμο με τον δικό του προορισμό και με τους δικούς του όρους. Οπότε το σεξ, που χρειάζεται και δεύτερο άτομο, μόνο αναγκαίο δεν είναι στη ζωή τους. Ωστόσο αν συναντήσουν έναν... παρόμοιο ταξιδιώτη, το σεξ που θα κάνουν είναι από άλλο… πλανήτη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: 2 φορές την εβδομάδα

Πιστός στο γήινο στοιχείο του, ο Αιγόκερως είναι προσγειωμένο ζώδιο. Θέτει συνεχώς αυστηρούς κανόνες και έχει σχετικά μεγάλες απαιτήσεις, γι’ αυτό και του είναι δύσκολο να βρει το ιδανικό ταίρι στο κρεβάτι. Όταν όμως ο σύντροφος του ανταποκρίνεται στα υψηλά στάνταρ του, είναι σίγουρο ότι αυτές οι 2 φορές την εβδομάδα θα είναι καταπληκτικές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: 1 φορά στις 2 εβδομάδες

Δύσκολα μπορείς να προσελκύσεις ερωτικά έναν Υδροχόο. Για εκείνον το σεξ πρέπει να έχει σημασία και είναι γεγονός ότι του αρέσει πάρα πολύ, ωστόσο για να ενδώσουν θα πρέπει πρώτα να έχουν συνδεθεί πνευματικά, συναισθηματικά και σεξουαλικά, με τον/την παρτενέρ τους.

ΙΧΘΥΕΣ: 5 φορές την εβδομάδα

Οι Ιχθύες είναι με διαφορά τα πιο συναισθηματικά και ταυτόχρονα τα πιο ευαίσθητα ζώδια. Κρύβουν βαθιά μέσα τους και προστατεύουν πολύ τα έντονα συναισθήματά τους. Μόλις όμως βρεθεί ο κατάλληλος παρτενέρ και μπορέσει τους τα βγάλει στην επιφάνεια, η σεξουαλική επιθυμία φτάνει στο απόγειο της.

Διάβασε επίσης: Τα 3 ζώδια με τα οποία θα κάνεις το πιο άγριο σεξ της ζωής σου

Αυτά είναι τα εσώρουχα που τρελαίνουν τους άντρες του ζωδιακού - Φόρεσέ τα και δεν θα χάσεις!

Tα 6 πιο διαστροφικά ζώδια. Μήπως έχεις «πάει» κι εσύ με ένα από αυτά;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved